Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ντάνιελ καλησπέρα , εάν ψάξεις λίγο στις άλλες συζητήσεις είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις .
Βέβαια και δέχονται άντρες σε αυτό το επάγγελμα ... ΤΕΙ δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν ιδιωτικά ΙΕΚ . Επίσης θα πρέπει να ξέρεις τουλάχιστον 1 ξένη γλώσσα , εάν μπορείς και παραπάνω θα είναι συν .
Βέβαια δεν ξέρω τι ευκαιρίες δίνουν στην Ελλάδα στους άντρες , ( δεν έχω δει ποτέ μου σε κάποιο από τα ταξίδια μου ) .... μετά μπορείς να το κυνηγήσεις στο εξωτερικό .

Καλησπέρα,
Επειδή έψαξα και μπερδεύτηκα αρκετά με όλα αυτά που διάβασα είπα να κάνω μια ερώτηση εδώ..

Ξέρω Αραβικά και έχω Proficiency στα Αγγλικά. Ελπίζω να αξίζουν στο επάγγελμα του αεροσυνοδού.

Στο σύνολο: Ελληνικά (Γραφή, Ανάγνωση και ομιλία), Αραβικά(Ομιλία), Αγγλικά(Γραφή, Ανάγνωση και ομιλία)

Κατ αρχήν, για να μαθαίνεις και τα βασικά, το επάγγελμα ονομάζεται "Η αεροσυνοδός" για γυναίκες και "Ο ιπτάμενος φροντιστής" για άνδρες. "Ο αεροσυνοδός" δεν υφίσταται σαν όρος.

Καλησπέρα,
Ευχαριστώ για την απάντηση.

Ποια η διαφορά αυτών των 2;

Καμία διαφορά. Είναι το ίδιο πράγμα απλά έχει άλλη ονομασία για άνδρες και άλλη για γυναίκες.

Ευχαριστώ πολύ και πάλι. :)

Με βάση αυτά που έγραψα στο παραπάνω μήνυμα τι θα μου προτείνατε σαν ειδικός που είστε; Ρωτάω γιατί ξέρω οτι το μεγαλύτερο ποσοστό του φόρουμ έχει πολλές γνώσεις επάνω σε αυτό το θέμα.

Το μονο που επρεπε να ειχες κανει ηταν απλα να στειλεις το βιογραφικο σου στην aegean που φετος εγραφε οτι ζηταει και αντρες!! αν και νομιζω οτι θα πρεπει να εχεις τελειωσει τις στρατιωτικες σου υποχρεωσεις πρωτα... το να πας σε μια σχολη ειναι τζαμπα χρηματα αφου σε εκπεδευουν οι ιδιοι!!!
Κοριτσια??? Καποιο νεο για συνεντευξεις???

Καλησπέρα!Γίνονται ακόμα συνεντεύξεις.Με πήραν σήμερα για να πάω την επόμενη εβδομάδα για Αθήνα.

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν καλούν με απόκρυψη για τις συνεντεύξεις. Ευχαριστώ πολύ!!

εμενα με αριθμο με πηραν !δεν ειχε αποκρυψη.