Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μάλλον το έστειλες τρεις (3) φορές και πήγε στο junk folder. Ξαναπροσπάθησε.

Μία φορά το έστειλα, δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω, μία σοβαρή απάντηση ψάχνω, εάν είναι εφικτό βέβαια. Συγνώμη που έστειλα εδώ τρεις φορές την ίδια περίπου ερώτηση. Δε το έχω και πολύ με τα φόρουμ.

Παίρνεις οπωσδήποτε επιβεβαίωση. Αν δε πήρες σημαίνει ότι δε το έχουν λάβει ή δεν έκανες σωστά κάποιο βήμα. Επικοινώνησε με το τμήμα προσωπικού. Επίσης σε όποιον κάνει τον έξυπνο καλύτερα να μιλήσει για τον εαυτό του και να μη φέρεται τόσο κομπλεξικά. Ναι η Αιγαίου θέλει να της πεις συγκεκριμένα πράγματα για να σε πάρει και να τους αρέσεις εξωτερικά. Και αντί να κρίνετε κοπέλες από δω μέσα κοιτάξτε πρώτα τι ικανότητες έχετε εσείς γιατί μάλλον εσείς είστε ακατάλληλα και επικίνδυνα πληρώματα με πολλές ανασφάλειες και κόμπλεξ.

Anastasia5":2j5xloz7 said:
είστε ακατάλληλα και επικίνδυνα πληρώματα με πολλές ανασφάλειες και κόμπλεξ.

Αχ τι μου θύμησες τώρα.... Τότε που ήμουν purser στην B.O.A.C. και πετούσαμε σε επικίνδυνες κι ανασφαλείς χώρες του κόσμου, με πολέμους, επαναστάσεις και κομπλεξικούς δικτάτορες... Κάποτε θα πρέπει να γράψω ένα trip report για εκείνα τα ταξίδια.

Ευχαριστώ Αναστασία! :D Θ α το κοιτάξω

Τίποτα. Και για την ηλικία οριακά είμαστε. Πάντως εγώ που πήγα εξωτερικό είδα και μεγάλες και κορίτσια. Και μια απλή καλή εμφάνιση. Καλή σου επιτυχία. Για την Αθήνα, τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο υπάρχουν νέα; Είμαι στο εξωτερικό.

Εγώ πέρασα από συνέντευξη την Τετάρτη 1/4 και είχαν πει θα ειδοποίησουν την ''πρώτη εβδομάδα Απριλίου'' το group μας. Ειδοποίηθηκε κάποιος/κάποια για εκπαίδευση;

Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος για το ποσο συχνά οι αεροσυνοδοί διανυκτερεύουν σε ξενοδοχεία του εξωτερικού διότι εχω ακούσει οτι αυτό συμβαίνει μετα απο πολλές ώρες πτήσης και αν τα έξοδα είναι πληρωμένα. Μπορεί αυτά τα ερωτήματα να έχουν απαντηθεί ξανά αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μαλλον δεν έψαξα εγώ καλά. Θα χαρώ πολύ αν βρεθεί κάποιος να μου λύσει αυτες τις απορίες. Ευχαριστώ! :)

Καλησπέρα αν Κ έχει περάσει καιρος. Ήθελα να ρωτήσω εγώ ήμουνα στην συνέντευξη 18 Φεβρουαρίου στην 1η προκηρηξη τωρα εχουν τελείωσει οι πιθανότητες να περασω σε εκπαίδευση! !Αρα όσες κοπέλες ήταν σε συνέντευξη το Φεβρουάριο είναι ήδη σε εκπαιδευση; ευχαριστώ

κοριτσια καλησπερα! εχουμε κανενα νεο για θεσσαλονικη;