SKG-ATH-DXB-(RHO)-ATH-SKG Olympic Airlines 04/2006

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μιας και αναφέρεις τις βάρβαρες ώρες της ΟΑ, στο DXB δεν είναι που διατίθενται δωμάτια ξενοδοχείου με ωριαία χρέωση σε επιβάτες; Νομίζω μάλιστα ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται εντός του terminal και τα δωμάτια αυτά έχουν θέα...στα καταστήματα του αεροδρομίου! Βρίσκονται πίσω από τις γυάλινες κυρτές επιφάνειες δεξιά κι αριστερά στην κορυφή της φωτογραφίας: https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=7652

Επίσης, μου έκανε εντύπωση η πληρότητα των πτήσεων.

Όσο για την Emirates, έχω ακούσει μικτά σχόλια τελευταία. Ίσως να φταίει ότι έχει δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες και κάποιοι να περιμένουν κάτι εξωπραγματικό...

George":3vturyzg said:
Όσο για την Emirates, έχω ακούσει μικτά σχόλια τελευταία. Ίσως να φταίει ότι έχει δημιουργήσει πολύ υψηλές προσδοκίες και κάποιοι να περιμένουν κάτι εξωπραγματικό...

Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτό, αλλά από τότε που παρακολουθώ το site της SKYTRAX είναι η πρώτη φορά που "πέφτει" στην κατηγορία των 4 αστεριών, πίσω δηλαδή από SQ,CX,QR & MH. Πριν 1.5 χρόνο πάντως που τη ταξίδεψα στα μεγάλα της 747 & 777, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Hunting a Shadow":164fdhfo said:
Πριν 1.5 χρόνο πάντως που τη ταξίδεψα στα μεγάλα της 747 & 777, έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Χρήστο λίγο δύσκολο να ταξίδεψες με 747 της Emirates. Η εταιρεία δεν διαθέτει παρά ελάχιστα B747-400 για Cargo χρήση.

Συνονόματε δεν είναι απαραίτητο να με κάνεις ρεζίλι στο forum επειδή προσπαθώ να κλείσω οικονομικά εισιτήρια για τα ταξίδια μου. Οι άνθρωποι είχαν μια ακύρωση για μεταφορά 3 κοκοριών και 7 δεμάτων σέλινο, οπότε πήρα τη θέση τους. Και window seat μάλιστα (χωρίς window απλώς). :1:

Πέρα από την πλάκα θα ορκιζόμουνα ότι ήταν 747. Μάλλον με ζάλισε ο καιρός στην Ταϋλάνδη τί να πω...

xristos":33jelc8z said:
Το φαγητό θα σερβιριστεί στις 21:20, και μπορώ να πω ότι μου θύμισε το παλιό καλό φαγητό της ΟΑ της προηγούμενης δεκαετίας (σε μικρότερο όμως μέγεθος δίσκου). Περιελάμβανε: μακαρόνια με μοσχάρι, σαλάτα, μπακλαβά και κανταΐφι κτλ. (no photo)

Να λοιπόν και η photo του δείπνου της πρώτης πτήσης, δανεισμένη από το report του Jerry:
:arrow: https://www.airliners.gr/community/album_page.php?pic_id=7829