SKG-KLX το καλοκαίρι???

• Thread starter Thread starter SARIDAKIS VASILIS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
VENUS,θέλεις να μας εξηγήσεις το σχόλιό σου;

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι "δυνατά" τα χαρτιά της NSK, ώστε αν καταθέσει ένσταση στην επιτροπή για την απόφαση του διαγωνισμού, να δικαιωθεί και να πάρει το δρομολόγιο. Υποστηρίζω όμως κάθε νέα επιχειρηματική προσπάθεια που θα αναζωογονήσει τον ΚΑΘΜ και θα δώσει δουλειά σε πολλούς Θεσσαλονικείς "airliners".

Συμφωνώ αρκεί να μη στηρίζεται σε αδυναμίες του αντιπάλου αλλά σε συγκριτικά πλεονεκτήματα!Γιατί κάποιοι κάνουν σα τα κοράκια που περιμένουν να ξεψυχήσει το ζώο!Και αυτό κάθε άλλο παρά υγιές είναι.Στη συνέχεια οι εργαζόμενοι θα είναι πάλι τα θύματα!Νομίζω πάντως οτι τεχνικά δύσκολα μπορεί κάποιος να ανταγωνιστεί την ΟΑ για τη συγκεκριμένη περίπτωση εκτός αν η ίδια αποσύρει το ενδιαφέρον (π.χ. λόγω έλλειψης α/φων).

Πάντως θα προτιμούσα την ΟΑ στο συγκεκριμένο route. Πιο γνωστό όνομα, περισσότερα χρόνια εμπειρία, καλύτερα αεροσκάφη - θέλω να πιστεύω - και δίκτυο πωλήσεων.

Γιατί έχεις τη συγκεκριμένη προτίμηση για αυτό το δρομολόγιο;Οι λόγοι που ανέφερες δεν ισχύουν για άλλους προορισμούς;

Τελικά το πήρε η ΟΑ. Ιδού:

EFF DISC DAYS DEP ARR FLIGHT EQU CL ST
29APR 27OCT .2..5.7 0645 SKG 0805 KLX OA 866 AT4 YK 0
PAYLOAD RESTRICTIONS

3 φορές την εβδομάδα δεν είναι και άσχημα... Τιμή 92 € oneway με φόρους. Καλή αρχή!

Στό δελτίο τύπου τής ΟΑ αναφέρεται οτι "Την εκτέλεση των δρομολογίων στη γραμμή, ανέλαβαν οι Ολυμπιακές Αερογραμμές κατόπιν Διεθνούς Διαγωνισμού, όπως ορίζει σχετική Ευρωπαϊκή οδηγία για τις άγονες γραμμές.

Δηλαδή υπήρχε περίπτωση να δούμε π.χ. καμμιά British Airways ή καμμιά Alitalia νά παίρνη αυτό το δρομολόγιο (που είναι εσωτερικού);

Κριμα και ελπιζα να δω την American Eagle.... :(

Κατά τις νέες συμφωνίες μπορεί να το έπαιρνε η Cyprus όμως!