SKG/LGTS Thessaloniki TRAFFIC

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGTS/SKG Θεσσαλονίκη "Μακεδονία"

Ναι το RJ είναι το νέο αεροπλάνο της ASTRA. Επειδή το βιάζονταν για την καλοκαιρινή σεζόν δεν πρόλαβαν να το βάψουν
(ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ :banana: :banana: :banana: ) Να δω τώρα πότε θα το φωτογραφήσω. Το Brazilia είναι της Swift (το έχω φωτογραφήσει πολλές φορές) όσο για το 737F δεν ξέρω την απάντηση.

Καλησπερα!
Τις 2-3 τελευταιες μέρες είχαμε ενδιαφέρουσες αφίξεις στο Μακεδονια.Νομίζω προχθες ήρθε ενα Ρουμάνικο 707.Επίσης χθες το βράδυ κατά τις 00:10 ήρθε ενα 747 δεν ξερω εταιρια.Ξερει κανεις ποια ηταν(ΗΙΑ ισως??).Και σημερα το απογεμα πανω απο το κεντρο με κατευθυνση προς Πανοραμα πετουσε παλι ενα 747

Το 707 ήταν της Προεδρίας της Ρουμανίας. Χθες το πρωί πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Ρουμανίας.

Το 747 ειναι cargo

Ενα ακόμα Β747 στο Μακεδονία την Τρίτη 2/6/09

[album]16854[/album]

Σόρρυ για το off-topic αλλα να κανω μια ερωτηση?Το αεροπλανο-ελικοπτεροφορο(λογω αποστασης δεν διεκρινα τι ηταν) που ειναι στο λιμανι ειναι επισκεψιμο?ΤΟ ειδα σημερα το απογεμα απο το υψος του Μακεδονια Παλλας.

Ίσως κοινή άσκηση με Έλληνες μιας και στο Βόλο τις μέρες αυτές βρίσκεται ελικοπτεροφόρο.

Βλέπω και αμερικανικά επιθετικά ελικόπτερα cobra να περνάνε τις μέρες αυτές από την περιοχή μου Αγιά Λάρισας.

Μάλιστα σήμερα το μεσημέρι 2 τέτοια απογειώθηκαν από την 110 Π.Μ.

Sorry για το off topic.

For your info

GMKJA
A/C TYPE B747-200 cargo
STA:00.30Z

Νέα εταιρεία στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για φέτος το καλοκαίρι. Κάθε ΠΕ & ΣΑ στις 11:20 φτάνει το Fokker της MCA Airlines. Για καλή μου τύχη το φωτογράφησα τυχαία σήμερα και αν είμαι τυχερός θα το δείτε στο airpics.net