SKG/LGTS Thessaloniki TRAFFIC

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα σε όλους.

Μετά την υποχρεωτική αποχή μου σας ξαναβρίσκω. Όπως υποσχέθηκα, υποδέχτηκα την Aeroflot ανήμερα του Πάσχα. Καφές και τσουρέκι υπήρχαν, μαγειρίτσα κι αυγά όχι.

Αφιερωμένη στον Socrates που την έχασε για 5 λεπτά, γιατί προτιμάει το μαξιλάρι του από τ' αεροπλάνα (ήπιε τον καφέ της παρηγοριάς :mrgreen: )

Re: Spotting in Thessaloniki (SKG/LGTS)

flying Doc":326fm2a2 said:
Για 757,767,77,7747,330, 340 και 380 μέχρι 200 είναι καλός (το έχω δοκιμάσει και δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα).

777,747,340 και 380 στο Μακεδονία..We can all dream :mrgreen:

Ετσι ακριβώς είναι αγαπητέ Spotterakis.

Μην ξεχνάτε τα 777,767 και 340 της Austrian που έφερνε πριν 2-3 χρόνια, το 767 της Rossiya που έρχεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. και τα "μαρμαράδικα" 747 που πολύ σωστά αναφέρθηκαν, πριν 2 χρόνια.

Επίσης η Swiss πριν 1-2 μήνες έφερε 330 στη θέση των "μικρών" Airbus.

Το 380 το ανέφερα για πλάκα, μιας και το αεροδρόμιο δεν έχει κι ούτε ποτέ θα έχει τη δυνατότητα να το φιλοξενήσει.

Μεξαίρεση τα 767 που φέρνει και η ΤΟΜ τα άλλα ήταν one-off,όχι σταθερά..Δεν είμαστε HER/RHO.. :(
Στο μεταξύ είδα στο μόνιτορ αφίξεων σήμερα 2310 Astra 561 Zurich..Έκτακτο τσάρτερ ή τσάρτερ χαλκιδικής για καλοκαίρι?

Με καθυστέρηση ενός μήνα και παραπάνω η πρώτη άφιξη της FR στην Θεσσαλονίκη με θέα τον Όλυμπο, της οποίας και άξιζε η καταγραφή. Από εδώ και πέρα θα βαρεθούμε να τη βλέπουμε.

http://www.airpics.net/photo/EI-DHO-Boe ... ir/20063/L

Re: LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Την τετάρτη 1η Ιουνίου στις 8:30 το πρωί ήρθε il-96 … Φώτο από το κινητό μου… sorry για την ποιότητα

Attachments

• IMAG0162.jpg
    IMAG0162.jpg
    235,5 KB · Προβολές: 1.699
Πολύ ωραία foto παρά την ποιότητα φίλε μου, φτάνει που έχουμε εικόνα του <<τί>> έγινε . . . είναι όμορφο αεροσκάφος και γυαλίζει απο το φανταστικό γκρί χρώμα . . .

Σύμφωνα με το realtime του SVO, η αυριανή (5/6) SU5150 SVO-SKG εκτελείται με το Il-96. Aναχώρηση από Μόσχα 16:05 οπότε γύρω στις 19:00 θα είναι εδώ. Μακάρι να δουλεύει ο 34...

Δυστυχώς, για αύριο προβλέπονται νοτιαδάκια (αν και χαμηλής έντασης), οπότε μάλλον για μπαλκονάδα σε βλέπω γιατρέ μου...