SKG/LGTS Thessaloniki TRAFFIC

• Thread starter Thread starter LEKPO1A
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Ναι

το ειδα και εγω, Ξηροκρηνη, εβλεπα το κοκκινο μπροστα και στους κινητηρες εαν δε κανω λαθος, χτυπουσε και ο ηλιος το αεροσκαφος και δε μπορουσα να καταλαβω τι ηταν.

Ήταν φοβερό...
Σήμερα πάλι... Airline: Air Cairo
Flight: MSC4925
Aircraft: Airbus A320-214 (A320)
Reg: SU-BPU
Altitude: 14625 ft (4458 m)
V/S: 2176 fpm
Speed: 373 kt (691 km/h, 429 mph)
Track: 354°
Hex: 0100E4
Squawk: 1751
Pos: 40.8615 / 22.8566
Radar: T-LGTS2
Μήπως να οργανωθούμε λέω εγώ τώρα...;;;

Μολις

περασε πανω απο το σπιτι μου στη Ξηροκρηνη, η BER2864 με A321 και για πρωτη φορα ειδα σε τοσο μακρυνη αποσταση να εχει αεροσκαφος κατεβασμενους τους τροχους. Πιθανολογω οτι ηταν "γρηγορος" γιατι εαν ειδα καλα δεν ειχε ουτε Flaps 1!

Για δική σου πληροφόρηση, η χθεσινή VIM είχε gear down στο ύψος του ΤΣΑΝΤΑΛΗ, στον Αγιο Παύλο....

Το ιδιο

ακριβως πριν λιγο με την BLX439 με B738, αυτη απο ταχυτητα θα ελεγα οτι ηταν normal.

@flying Doc, υποθετω οτι πηγαινε για RWY34 αυτη που αναφερεις ετσι, οποτε ηταν φυσιολογικο. Το φυσιολογικο σε αυτο που αναφερω, ειναι συνηθως να κατεβαζουν τροχους στο υψος της Ελ. Βενιζελου και καπου "πιανοντας" παραλια, ετσι εαν φανταστουμε τη προεκταση.

Πλάι στο διάδρομο 16 του LGTS είδα ένα α/φος με σπασμένο ρηνιαίο σκέλος.Ξέρει κάποιος περισσότερα στοιχεία,ποιας εταιρείας είναι και πότε έγινε αυτό;

Τι τύπος αεροσκάφους ήταν?

Δεν έχω ιδέα τι είναι.
Μπορείς να το δεις στο βίντεο που τράβηξα κατά την απογείωση,στο σημείο 1'24" εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=SwTKMW38 ... bs7WX1eO0A

Είναι το νοικασμένο Α320 της Air Moldova reg ER-AXB, από την Astra. Aν το στούκαρε κι αυτό, μάλλον δεν της πάει καλά φετος η σεζόν.
Bέβαια, από το βίντεο δε φαίνεται καμία βλάβη στο ρινιαίο σκέλος, παρά μόνο το αναμμένο φως τροχοδρόμησης. Εισαι σίγουρος γι αυτό που είδες ?

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Φαίνεται από την εικόνα να έχει πέσει προς τα εμπρός.Τη στιγμή της τροχοδρόμησης δεν το είδα,εχθές το παρατήρησε ένας φίλος στο βίντεο.Εκτός αν κάνω τόσο λάθος...