SKG/LGTS Thessaloniki TRAFFIC

Re: LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Όσες φορές κι αν είδα το βίντεο, δεν παρατήρησα τίποτα το παθολογικό στο 320 και φυσικά ούτε στο ρινιαίο. Βρίσκεται κανονικά στον τροχόδρομο, με το taxiin light αναμενο και φαίνεται να έχει πέσει προς τα εμπρός, λόγο της γωνίας της κάμερας σε σχέση με το διαδρομο.
Αυτός ο φίλος, έχει ξαναδεί αεροπλάνο ή όλα είναι "τζαμπο" γι αυτόν ?

Αντε και μας κοψοχώλιασες μεσημεριάτικα....
 
Re: LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Έχει δει και παραδει θα έλεγα!!!
Είναι μέλος και στην Vatsim πώς διάολο λέγεται,θέλοντας να πω με αυτό ότι δεν είναι άσχετος.Τώρα που το βλέπω το βίντεο ξανά μάλλον έχεις δίκιο αλλά εκ πρώτης όψεως φαίνεται γέρνει προς τα εμπρός.Τα φώτα τα είδα τώρα,αρχικά το παρατήρησε από την οθόνη του κινητού,ίσως το μέγεθος της εικόνας να τον μπέρδεψε.Εγώ δεν το είχα παρατηρήσει καθόλου...
 
Re: LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Αν πάτε στο airliners.net και γράψετε στο search "Air Moldova" θα έχετε τήν απάντηση.
 
Re: LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Μπορείς να μας βοηθήσεις περαιτέρω;Δε βρήκα κάτι πλην φωτογραφιών
 
Re: LGTS/SKG Thessaloniki "Makedonia"

Όσο το αεροπλάνο είναι κάτω από το φτερό (1:23) δημιουργείται αυτή η ψευδαίσθηση γιατί βοηθάει και ο άσπρος κινητήρας.Αν κάνεις pause στο 1:24 όμως,φαίνεται ότι τήν εντύπωση τήν προκαλεί το διαγώνιο βάψιμο με μπλέ.Λένε δέ,ότι τέτοιες διαγώνιες γενικώς δίνουν μία όψη "αστάθειας" και είναι λάθος επιλογή.Νά πόσο δίκιο έχουν!
 
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα τυχαία είδα στο flightradar να γίνεται χαμός στη Θεσσαλονίκη και μέσα στο χαμό υπήρχε και το VT-SGU που είναι της spicejet για την travel service. Επιπλέον η ΆΣΤΡΑ έχει δυο "διαφορετικά" αεροπλάνα και είδα και ένα MD της SAS πριν 2-3 εβδομάδες όταν ήμουν στον περιφερειακό. Έχει ασχοληθεί συστηματικά κανένας φέτος να μα δείξει καμιά εικόνα;;; Ειδικά το MD...
 
:banana: yeah! Σε ευχαριστώ Doc! Ακουγόταν πολύ;;;
 
Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα το πρωί βρέθηκα στη Καλαμαριά κάπου στις 7.30-8. Καταρχήν είναι πολύ καλή ώρα για σπότινγκ. Αυτό όμως που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρετε πως μπορώ να βρω ποια αεροσκάφη προσγειώθηκαν εκείνη την ώρα. Μπήκα στο thessaloniki-airport είδα την λίστα αλλά τίποτα. Είδα αεροσκάφος μάλλον 737 με σχετικά λευκό livery και πίσω στην ουρά γκρίζο. Δυστυχώς το είδα για πολύ λίγο.
 
Mπορείςένα χρησιμοποιησεις το playback του flightradar24.com.
 
Top