skg-muc apo 19

• Thread starter Thread starter lefteris17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

lefteris17

Low-Cost-Class-Member
skg-muc apo 19EUR me episrofi!!!!!!!!!

einai alithia thessalonikeis oti pas me 19EUR apo skg-muc???????me tin thigatriki tis luftansa.den klinis pas sto check-in counter kai an bris thesi txideyis allios oxi!!!

Θυγατρικη της Lufthansa ειναι η Germanwings.. Και η Germanwings δεν πεταει για SKG απο MUC...

....να μην σκεφτεσαι πως ειναι θυγατρικη thw lh λειτουργει ως ανεξαρτητη εταιρια...

αν δεν κλεισεις και πας και παρεις ticket απο το αεροδρομιο και βρεις με 19 euros...ειναι σαν να εχεις παιξει 5 νουμερα και να πιασεις 6αρι στο λοττο.... :wink: :D ...

ισως μπορει να συμβει αν η πολιτικη της εταιρεια ειναι να ξεπουλα τα last minute....αλλα το πιθανοτερο ειναι να σου ζητησουν 200 euros return...

genikotera h germanwings εχει καλες τιμες αν ψαξεις πολυ......εγω οσες εχω πετυχει ειναι για dates που δεν με βολευε....

και μια γενικη αρχη.....οι γερμανικες locos....εχουν λιγοτερες προσφορες απο τις βρετανικες....υπαρχουν και εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν το παραπανω κανονα... :wink:

εχει δικιο ο μακεδονας!!!δεν πεταει μοναχο!!!

Το topic μεταφέρθηκε στην σωστή κατηγορία. Θέματα που αφορούν αεροπορικές εταιρείες, δεν μπαίνουν στην κατηγορία "Αεροδρόμια". :wink:

19 EUR με επιστροφή ΠΟΤΕ σε αυτό το δρομολόγιο. Ο makedonas το έγραψε ότι η germanwings δεν πετάει Μόναχο. Αλλά μια ματιά στην HLF (hapag lloyd) δεν βλάπτει. 22.06.2006 SKG - MUC για 29 EUR και επιστροφή στις 29.06.2006 για άλλα 29 EUR (συνολική τιμή 94 EUR λόγω επίναυλου καυσίμων) :wink:

!!!!!!

sorry basika pou ebala to topic se lathos katigoria!!!!einai alithia to ide enas filos moy sto http://www.airtickets.gr!!!!to akousa kai apo gnostous mou stin thessaloniki.pou skeftontai na pane.mporite na to dite sto aerodromio???

Φιλε Λευτερη κοιτα ποιοι πετανε SKG-MUC και πες μου αμα νομιζεις οτι ειναι δυνατη μια τετοια τιμη... Στο θερινο πλανο ερχεται η DI και η HL ... Την αποψη μου για την πρωτη την εχω εκφρασει στο παρελθον, για την δευτερη μπορω να πω οτι η δικια της η θυγατρικη (HLX) πεταει απο MUC για Ιταλια απο τα 19,99EUR...

Re: !!!!!!

lefteris17":2feqstlx said:
sorry basika pou ebala to topic se lathos katigoria!!!!einai alithia to ide enas filos moy sto http://www.airtickets.gr!!!!to akousa kai apo gnostous mou stin thessaloniki.pou skeftontai na pane.mporite na to dite sto aerodromio???

1) το airtickets.gr ειναι site στο οποιο κλεινεις εισητηριο...αρα το κλεινεισ..αν το εισητηριο ειναι e-ticket...δηλαδη ηλεκτρονικο τοτε απλως τυπωνεις την τελεθταια σελιδα που βλεπεις στην οθονη του pc (η καλυτερα...mac...) σου.αν το εισητηριο ειναι χαρτινο τοτε ειτε επιλεγεις εναν τροπο να σου το στειλουν ειτε το παιρνεια απο το αεροδορμιο...αλλα τονιζω...το εχεις ηδη κλεισει!!!!!!!!!
2)η μονη εταιρια που ειναι θυγατρικη της lh ειναι η germanwings...και αυτη δεν πεταει την διαδρομη που αναφερεις...οσο και αν την πληρωσεις... :D
3)μπορει να λες για αλλη εταιρια...ισως για την hapag lloyd η την dba αλλα και σε αυτην την περιπτωση 19 euros return ειναι απιθανο να βρεις....ακομα ομως και αν βρεθηκε τετοια τιμη θα ηταν απλη μεταβαση χωρις φορους....(και ισωσ ηταν για στουτγκαρδη.... :lol: )

mipos ennoei o Lefteris tin Condor/Thomas Magiras, an kai neo tha mou eitan oti petane SKG-MUC