Σχετικά με σχολές αεροσυνοδών και προαπαιτούμενες γνώσεις

• Thread starter Thread starter AKIONT
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ρε γλυκεία μου Κλειώ, δε διάβασες, ότι αυτές οι σχολές είναι ΠΕΤΑΜΕΝΑ λεφτά? κράτα τα λεφτά αυτά, μάθε καμία περίεργη γλώσσα, κι περείμενε πότε η Α3 ή η ΟΑ θα ζητήσει αεροσυνοδούς να πας εκεί. αυτοί θα σε εκπαιδεύσουν μόλις σε πάρουν

Το ύψος θα το κοιτας ξεχωριστα για καθε εταιρια για να εισαι σιγουρη. Κατα κανονα ζητουν 157-158-160, εκει μεσα, αλλα πρεπει να το διευκρινιζεις. 165 ειναι πολυ για κατωτατο οριο, ελαχιστες το εχουν..

Θαναση σε ευχαριστω πολυ μακαρι να ειναι..!αλλα οταν εννοεις περιεργη γλωσσα?ιταλικα να φανταστω δν ειναι τοσο περιεργηη!τι να μα8ω.?κινεζικα?? :P :?:

γιατί όχι

εγώ πχ ομιλώ Πολλή καλά πολωνικά (μια από τις ποιο δύσκολες γλώσσες στο κόσμο), κι ελάχιστα τις Σλάβικες γλώσσες (Τσεχικά, Σερβοκροατισλοβενιβοσνιακα, Ρωσικά, Ουκρανικά κι Λιθουανικά) κι τώρα σκέφτομαι να πάω να μάθω Νορβηγικά κι να την κάνω για Marshal στο Gardermoen. Ιταλικά ξέρει το 1/4 της Ελλάδως, κοίτα τίποτα αραβικά πχ, κινέζικα ότι άλλο θες, ΠΜ :wink:

Καλησπερα σε ολους.Θα ηθελα καποιος που γνωριζει να μου πει ποια πτυχια αγγλικων (lower) δεχονται οι αεροπορικες εταιριες που ζητανε υπταμενο προσωπικο.Ποια αναγνωριζονται δηλαδη.Το κρατικο παραδειγμα μετραει?Ευχαριστω

Συνήθως οι μεγάλες εταιρίες δεν ζητούν συγκεκριμένο πτυχίο,οι αραβικές βλέπουν το επίπεδο των αγγλικών σου από το γραπτό τεστ που γράφεις κατά την διάρκεια των συνεντεύξεων,και οι ευρωπαικές φαντάζομαι σε μια προσωπική συνέντευξη θα το διαπιστώσουν από αυτά που θα πεις.Μην κολλάς στους τύπους γιατί δεν πρόκειται για ελληνικό δημόσιο όπου παίρνεις πόντους ανάλογα το πτυχίο.....φαντάζομαι ότι ένα lower είναι ελάχιστο ασχέτως αν είναι κρατικό,αμερικάνικο,βρετανικό κ.ο.κ. :D

Γεια σας!

Με ενδιαφερει να ασχοληθω με το επαγγελμα της αεροσυνοδου. Εχετε αναφερει οτι δεν χρειαζεται να φοιτησει κανποιος σε σχολη. Δηλ. τι ακριβως πρεπει να κανει? Ποια ειναι τα κριτηρια για να γινει κανεις αεροσυνοδος?

Σας ευχαριστω πολυ!