καλησπέρα σας. είμαι και εγώ, ένας από τους λάτρεις της αεροπορίας και το όνειρο μου από μικρό παιδί είναι να γίνω επαγγελματίας πιλότος. Δεν το εγκατέλειψα ποτέ και δεν με εγκατέλειψε ούτε αυτό αν και έφτασα αισίως τα 33.Ύστερα από απίστευτες προσωπικές στερήσεις, ατελείωτες ώρες εργασίας και απίστευτη λιτότητα, τέτοιες που το νέο Μνημόνιο φαντάζει παράδεισος μπροστά τους, κατάφερα να συγκεντρώσω το απαιτούμενο πόσο για την απόκτηση fATPL σε εγχώρια σχόλη. Δεδομένου του ότι για προσωπικούς λόγους και αντίθετα στο ρεύμα, αυτή την χρονική στιγμή δεν θέλω και δεν γίνεται να αφήσω την Ελλάδα και ασπαζόμενος όπως και κάθε νοήμων Έλληνας πιστεύω, τον φόβο μιας πιθανής χρεοκοπίας ή και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα μπορούσε να επακολουθήσει της σημερινής κατάστασης και έχοντας μηδαμινές γνώσεις μακροοικονομίας, θα ήθελα να σας ρωτήσω ποιες θα μπορούσαν να ήταν οι επιπτώσεις μιας κρατικής χρεοκοπίας σε μία σχολή και στους μαθητές της και αν μπορώ να θωρακιστώ οικονομικά απέναντι στην εκάστοτε σχολή. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά και εύχομαι οι εξελίξεις να μην με προλάβουν... Ή μήπως εύχομαι να με προλάβουν;