Σχολη Ικαρων(Ερωτησεις)

• Thread starter Thread starter pana1908
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γεια σας παιδια ειμαι 15 χρονον εχω ενα ονειρο να οδηγησω μαχητικο αεροσκαφος και επισης εχω και μια ερωτηση σχετικα με τη σχολη ικαρων. Λοιπον ακουσα πως αθλητες που ασχολουντε με το ποδοσφαιρο και εχουν φτασει σε επιπεδο β εθνικης επιλεγουν οποιο επαγγελμα θελουν ανεξαρτητα απο τα μορια που εχουν μαζεψει. Μπορει κανεις να μπει μαυτο το κριτηριο στη σχολη ικαρων;

Γεια σας παιδια ειμαι 15 χρονον εχω ενα ονειρο να οδηγησω μαχητικο αεροσκαφος και επισης εχω και μια ερωτηση σχετικα με τη σχολη ικαρων. Λοιπον ακουσα πως αθλητες που ασχολουντε με το ποδοσφαιρο και εχουν φτασει σε επιπεδο β εθνικης επιλεγουν οποιο επαγγελμα θελουν ανεξαρτητα απο τα μορια που εχουν μαζεψει. Μπορει κανεις να μπει μαυτο το κριτηριο στη σχολη ικαρων;

Πολύ κουφό μου φαίνεται μόνο και μόνο που αγωνίζεται κάποιος στη Β' εθνική να επιλέγει σε ποια σχολή θα πάει.
Παλιότερα αυτό γινόταν για τους αθλητές που διακρινόντουσαν αλλά και πάλι μόνο για τη Γυμναστική Ακαδημία.
Όχι βέβαια για τη σχολή Ικάρων επειδή παίζουν στη Β Εθνική.

δηλαδη ο μονος τροπος για να μπει κανεις σχολη ικαρων ειναι αυτος των 19.500 μοριων;;;

Φίλε Αλέξη γεια σου,

Νομίζω πως κατάλαβα τι εννοείς αλλά δεν πιστεύω να ισχύει κάτι τέτοιο για τις στρατιωτικές σχολές. Τα μόρια που θες για ιπτάμενος είναι κάπου στα 15000. Τα 19500 που έγγραψες πρέπει να είναι για τους μηχανικούς.

Δεν ειναι τοσο εξωπραγματικη η βαση για τους ιπταμενους.
Για μηχανικους εχει οντως σχολη με τετοια βαση, αλλα για ιπταμενους ειναι αρκετα πιο κατω...
Χωρις να γνωριζω επακριβως και προσμενωντας διορθωση, εχω την εντυπωση οτι περυσι ο τελευταιος μπηκε με περιπου 16000 μορια.
Λογικη και ρεαλιστικη βαθμολογια για ενα μεσο μαθητη πιστευω...
Το δυσκολο κομματι ειναι να μην εχεις ιχνος μυωπιας....
αχχχχχ......

19.500 πιθανόν να είδες οτι έχει η ΣΜΑ δηλαδή οι μηχανικοί αεροσκαφών(18900 εχει παντως).Η Ικάρων- ιπταμενοι έχει 16187 στην γενική κατηγορία κ οντως το δυσκολο ειναι να εισαι απολυτα υγιης!

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι γιατί μπερδεύτηκα...Δηλαδή είναι δυνατόν κάποιος να μη φοράει γυαλιά μυωπίας και να έχει μυωπία;;;

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Ναι μπορεί να έχεις κ να μην το ξερεις γιατι θα ειναι μικρης κλιμακας. Δυσκολο να μην το ξερεις ομως. Ψαξε το για να είσαι σίγουρος αν ανησυχεις.