Σχολη Ικαρων(Ερωτησεις)

• Thread starter Thread starter pana1908
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ina28 πρεπει να εχεις άριστη όραση,ακοή,και βαρος 93 κιλά. Το υψος μέχρι 1,90 για ολους και όλες.
Τα έψαξα προ ολίγου σε site και στα μεταφέρω.
Βέβαια το όνειρο μου Ικάρων είναι αλλά θα πάω πολιτικη αεροπορία. :D

Άρη πιστεύω πως τα 95 κιλά μπορώ να τα φτάσω και εχω άριστη όραση και ακοή, αλλά θεωρώ ότι το 1.90 για μια κοπέλα είναι πολυ δύσκολο να το φτάσει και εγώ είμαι μόνο 1.75. Η πηγή απ όπου πήρες αυτή τη πληροφορία είναι έγκυρη???

Το 1,75 που είσαι είναι μια χαρά.Οι γυναίκες γίνονται δεκτές από 1,65 έως και 1,90.Πιο ψηλή από 1,90,όπως και οι άντρες κόβεσαι.Άρα από ύψος δεν έχεις πρόβλημα.
Για το βάρος,πρέπει να έχεις δείκτη μάζας σώματος από 18-25 kg/m² Αυτό θα το υπολογίσεις ως εξής:
Βάρος/(ύψοςxύψος) αν είσαι π.χ 65 κιλά τότε 65/(1,75 x 1,75)=65/3,0625=ΔΜΣ:21,22 άρα πρόβλημα με το βάρος δε θα έχεις.

Για όλα τα νοσήματα και τις προϋποθέσεις μπορείτε να βρείτε το ΠΔ 11/2014– ΦΕΚ 17 Α' από το Εθνικό Τυπογραφείο.

Και κάτι ακόμα Ίνα.Μην προσπαθήσεις να φτάσεις τα 95 κιλά.Δεν υπάρχει κανένας λόγος!Κράτησε το βάρος σου χαμηλά.

Ερώτηση για ΣΙ (ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ)

Γειά σας! Είμαι 18 ετών και φέτος έδινα πανελλήνιες με στόχο τη Σχολή Ικάρων και πιο συγκεκριμένα το τμήμα των Ιπταμένων. Δυστυχώς δεν κατάφερα να μπώ στη σχολή που αποτελεί όνειρο ζωής για εμένα για μερικά μόλις μόρια 67 για την ακρίβεια και ξαναδίνω φέτος. Πριν μερικές μέρες χτύπησα το πόδι μου στο ποδόσφαιρο και έχω πάθει ενδομηνισκική ρήξη δηλαδή ρήξη μηνίσκου πρώτου βαθμού και ένα πολύ μικρό κάταγμα και θα πρέπει να φορέσω κηδεμόνα για 1 μήνα περίπου και ακόμα να κάνω κάποιες φυσιοθεραπείες έτσι ώστε να επανέλθω. Ο γιατρός είπε πως σε 2 μήνες το πολύ θα είμαι κομπλέ αν κάνω αυτά που μου λέει. Αποτελεί αυτός ο λόγος αιτία να με κόψουν από τη σχολή πριν εισαχθώ ή και αφού εισαχθώ; Παρακαλώ απαντήστε μου το συντομότερο γιατί έχω πολύ άγχος!!!

Αν επανέλθει το γόνατο στην αρχική του κατάσταση και δεν αφησει κάποιο πρόβλημα,δε θα έχεις ούτε εσύ πρόβλημα.Ακολούθα τις συμβουλές του γιατρού σου και του φυσιοθεραπευτή σου και μην ανησυχείς για κάτι.

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά όλα αυτά η μαγνητική κτλ φαίνονται στο βιβλιάριο Και γι αυτό φοβάμαι γιατί έχω ακούσει σε κόβουν για το παραμικρό..

Θα σε εξετάσουν οι γιατροί της Π.Α.Αν σε βρουν εντάξει προχωράς.Βιβλιάριο δε θα σου ζητήσουν.Σκέψου κάποιον που δεν έχει ασφάλεια,θα πέρναγε έτσι;Μόνο οι γιατροί της Π.Α έχουν λόγο.

Το σίγουρο είναι πως θα μπορώ να τρέξω και να αθλουμαι γενικά άρα θα υπάρχει πρόβλημα; Γίνομαι ενοχλητικός αλλά έχω πολύ άγχος

Ολα καλα θα πανε.Μην ανυσηχεις ξεπέρασε το άγχος και μην προσπαθήσεις να σε καταβάλει. Οπως σου ειπαν και παραπανω ακολούθησε τις οδηγίες των ιατρών σου.
Οταν γίνεις καλά απο το τραυματισμένο γόνατο θα μπορείς να τα κανεις όλα.
Και μην ξεχνάς {νούς υγιής έν σώματι υγιει}.
Περαστικά και σου εύχομαι απο καρδιάς να επιτύχεις τον στόχο σου.