Σχόλια για Α3

• Thread starter Thread starter idle descent
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είναι γεγονός ότι οι ίδιοι που τώρα παραπονιόμαστε για τη μετριότητα/αθλιότητα του inflight catering της Αιγαίου, αν αύριο βγουν και ανακοινώσουν το μοντέλο Buy-on-Board, θα είμαστε οι πρώτοι που θα βγούμε να τους κράξουμε στα σόσιαλ ή να το σχολιάσουμε μεταξύ μας ως κάτι αρνητικό. Κανείς δε θα βγει να πει ότι ορθώς έπραξαν και σταμάτησαν να βγάζουν τα τυροπιτάκια της πλάκας, διότι το take it or leave it (το τυροπιτάκι) είναι προτιμότερο από το pay to play.

Εγώ πάντως περιμένω με ανυπομονησία να το κάνουν, για να δω πώς θα το πλασάρουν επικοινωνιακά (σίγουρα ως κάτι απίστευτα θετικό, αν κρίνω από το πως μας πλασάρισαν τα νέα όρια για τις premium βαθμίδες) και μετά να πάω σε ένα rage room να τα σπάσω.
Ενα απλό chatgpt/Gemini/AI away, όπως έτσι και αλλιως φανταζομαι θα κάνουν όταν/αν έρθει ο καιρός.
Δεν έχει νόημα να παραθεσω την απάντηση, αλλά κάτι για preorder your mousaka up to 24h, use your miles to preorder your meal. θα χρειαζόταν ένα ξεχωριστό νήμα αν ο καθένας ανεβαζε ένα ΑΙ generated mock statement. Μέρες που είναι που θα μπορούσε να είναι σαν τα quiz που που κάποιο μέλος έφτιαχνε μερικά χρόνια πριν. Υπάρχει βέβαια εμπειρία από άλλες εταιρίες. Θυμάμαι με τι στόμφο ανακοίνωναν στην SAS όταν επανέφεραν το δωρεάν καφέ στην πτήση.

Πάντως, μεταξύ σοβαρού και αστείου, σε πρόσφατη πτήση, είχαμε την αλμυρή "κρέπα" για πρωινό. However δεν ξέρω τι και γιατί, αλλά τα preordered ήταν καμία 15αρια, και δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να ήταν. Υποθέτω halal? Eixe διάφορα κουταλιά, βαζάκια, φαινόταν σε ποσότητα κάμποσο. Πάντως, ταξιδεύοντας με παιδί έχω να πω ότι στην πλειονότητα των περιπτώσεων το παιδικό meal είναι καλύτερο.

Όπως όμως αναφέρθηκε, το γεύμα δεν θα αποτελέσει πότε λόγω επιλογής εταιρεία έναντι άλλης. Αυτή τη στιγμή το μόνο μου πρόβλημα με την aegean είναι το seat pitch, ειδικά στα neo, με τη. Εντελώς άχρηστη θήκη στα πόδια, και το άβολο κάθισμα όπως ανέφερα και παραπάνω, που μετά τις πρώτες 2-2.5 ώρες γίνεται πέτρα. Κατά τα άλλα δεν έχω παράπονο ούτε από το πρόγραμμα, ούτε το ontime , κτλ κτλ.

Και ναι και όχι. Για παράδειγμα, στη διακεκριμένη βρίσκω τα ψωμάκια της Aegean αισχρά (μέγεθος και ποιότητα) και τα κρουασάν του πρωινού αποκρουστικά. Η ποσότητα του κυρίως γεύματος είναι επίσης μικρή. Τα δε επιδόρπια είναι πολύ κάτω του μετρίου κι έχουν το θράσος να βάζουν την υπογραφή του Παρλιάρου, τα οποία δεν θα τα έτρωγε ούτε σε μαϊμού στο Γιβραλτάρ. Πετάξτε μια φορά με Austrian και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Στη δε οικονομική είναι απλά ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς. Πολύ κακή ποιότητα και ποσότητα. Στο μονο που υπερτερεί είναι στα ποτά/αναψυκτικά/ροφήματα.
Μου έκανε upgrade η Austrian σε business, το πρωινό ήταν σκέτη αηδία, δεν τρωγότανε, τσιγκούνηδες μέχρι και στη business class μέχρι το κόκαλο, το τερμάτισαν. Της Aegean είναι μακράν καλύτερη η business και στο φαγητό και στα ποτά. Κατά τη γνώμη μου, η Business της Aegean είναι αξιοπρεπέστατη συγκριτικά με την Business εντός Ευρώπης των λοιπών αερομεταφορέων.

Στην οικονομική και πάλι η Aegean έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Δεν ξέρω κάποιον που να προσφέρει περισσότερα από την Aegean. Η μικρή ποσότητα φαγητού είναι οπωσδήποτε καλύτερη από την καθόλου. Αν μπείτε στην πτήση πεινασμένοι σίγουρα δε θα σκάσετε στο φαγητό, αλλά ειλικρινά δεν γνωρίζω κανέναν που να μπαίνει στην πτήση πεινασμένος και να αγοράζει εντός πτήσης μεγάλη ποσότητα φαγητού σε άλλες εταιρείες που πουλάνε φαγητό. Όχι;
Post automatically merged:

Όπως όμως αναφέρθηκε, το γεύμα δεν θα αποτελέσει πότε λόγω επιλογής εταιρεία έναντι άλλης.
Το δωρεάν γεύμα (όπως και το δωρεάν wifi) είναι λόγος επιλογής μιας εταιρείας έναντι άλλης, ειδικά όταν το εισιτήριο πωλείται περίπου στην ίδια τιμή και το δρομολόγιο εκτελείται περίπου την ίδια ώρα. Όμως πιστεύω ότι κανείς δε θα πλήρωνε πολύ περισσότερα χρήματα μόνο για το δωρεάν φαγητό (ή το δωρεάν wifi).

Last edited:
Το wifi αυτή την στιγμή δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις στον αέρα. Αν χρειάζεται να δουλέψεις ή να παρακολουθήσεις ματς να μιλήσεις με την σύντροφο σου, τότε είναι μεγάλο κριτήριο επιλογής.

Για το φαγητό: αν έχεις πρόσβαση σε lounge μασαμπουκώνεις εκεί, ή αλλιώς πας στον καλό φούρνο της γειτονιάς σου και παίρνεις δύο τυρόπιτες ανθρώπινης ποιότητας και σε τιμή αγοράς. Είναι 1000 θερμίδες που αναλογεί στο μισό της ημερήσιας πρόσληψης για τον μέσο άνδρα - Με Α3 πάνω από μισή μέρα δεν θα ταξιδέψεις. Όπως είπαν άλλα μέλη το φαγητό στο αεροπλάνο είναι για να περνάς την ώρα σου αλλά πλέον είναι ποιοτικά μια αυτοταπείνωση σε όλες τις εταιρείες στην Ευρώπη, ίσως εκτός των Τούρκων. Εντάξει, θα μού πεις εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν την Ντομινος για πίτσα, στην κατεψυγμένη και ζεσταμένη σε μικροκύματα γλαρόπιτα θα κολλήσεις;

Αν ήμουν Α3 θα έδινα αυτά τα παστέλια/παρόμοια τοπικά προιόντα σε μεγαλύτερο μέγεθος, πιο φτηνά και πιο εύκολα διαχειρίσιμα είναι. Ας συνεργαστούν με τον Τερκενλή να τους δίνει μινι τσουρεκια στην μισή τιμή του σημερινού catering.

Το wifi αυτή την στιγμή δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις στον αέρα. Αν χρειάζεται να δουλέψεις ή να παρακολουθήσεις ματς να μιλήσεις με την σύντροφο σου, τότε είναι μεγάλο κριτήριο επιλογής.
Είναι εντελώς αναξιόπιστο, ρουλέτα αν και πόσο θα δουλέψει. Δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να βασιστείς σε αυτό

Ναι, έτυχε, αυτό σου γράφω.
Οταν δουλευει, δουλευει.
Ρουλέτα ειναι το αν στην πτήση που θα είσαι θα δουλεύει, και για πόσο

το φαγητό στο αεροπλάνο είναι [...] πλέον είναι ποιοτικά μια αυτοταπείνωση σε όλες τις εταιρείες στην Ευρώπη.

Αυτό είναι τόσο καλό που σκέφτομαι να το βάλω υπογραφή

Kαι όμως, έχω παρακολουθήσει ματς :cool:
Ελπίζω να ήταν με loudspeaker ;)
Post automatically merged:

Για το φαγητό: αν έχεις πρόσβαση σε lounge μασαμπουκώνεις εκεί, ή αλλιώς πας στον καλό φούρνο της γειτονιάς σου και παίρνεις δύο τυρόπιτες ανθρώπινης ποιότητας και σε τιμή αγοράς. Είναι 1000 θερμίδες που αναλογεί στο μισό της ημερήσιας πρόσληψης για τον μέσο άνδρα - Με Α3 πάνω από μισή μέρα δεν θα ταξιδέψεις. Όπως είπαν άλλα μέλη το φαγητό στο αεροπλάνο είναι για να περνάς την ώρα σου αλλά πλέον είναι ποιοτικά μια αυτοταπείνωση σε όλες τις εταιρείες στην Ευρώπη, ίσως εκτός των Τούρκων. Εντάξει, θα μού πεις εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνουν την Ντομινος για πίτσα, στην κατεψυγμένη και ζεσταμένη σε μικροκύματα γλαρόπιτα θα κολλήσεις;

Αν ήμουν Α3 θα έδινα αυτά τα παστέλια/παρόμοια τοπικά προιόντα σε μεγαλύτερο μέγεθος, πιο φτηνά και πιο εύκολα διαχειρίσιμα είναι. Ας συνεργαστούν με τον Τερκενλή να τους δίνει μινι τσουρεκια στην μισή τιμή του σημερινού catering.
Οχι Τερκενλη παρακαλώ
Τα τρώω τα ψωμάκια τα άψητα και μου αρέσουν κιόλας.

Last edited: