Σκιαθος ή Κέρκυρα?

• Thread starter Thread starter bari
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Σκιαθος ή Κέρκυρα?

• Σκιάθος

Votes: 10 43,5%
  • Κέρκυρα

Votes: 13 56,5%

• Total voters
    23

bari

First-Class-Member
YAHOO
brge15
που θα περναγατε ενα αξεχαστο spotting καλοκαιρινο σαββατοκυριακο?

Κερκυρα
-αφιξοαναχωρησεις ολο το 24ωρο σε ρυθμους πολυβολου
-περισσοτερες εταιριες
-μεγαλυτερα αεροσκαφη

Σκιάθος
-ο διαδρομος ειναι τοσο κοντα που σχεδον ακουμπας τα αεροπλανα

Αποτι ειδα δεν εχεις βαλει multiple choice (να μπορεις να διαλεξεις περισσοτερο του ενος δλδ - αληθεια, ειναι εφικτο κατι τετοιο εδω? :oops: ) οποτε δεν μπορω να ψηφισω! ;) 8)

Δεν υπάρχει δίλλημα.. Θα πάμε ΚΑΙ στα δύο :) :) :)

MerNion":1wrh3bl0 said:

Με διαφορά 2 εβδομάδων για αποτοξίνωση και αυτοκριτική.

Κέρκυρα δεν έχω βιώσει ακόμα αλλά νομίζω πως το σκηνικό της Σκιάθου είναι βαθιά εντυπωμένο μέσα μου... Ακόμα και το να περιμένεις τη 1 ή τις 2 κινήσεις της μέρας έχει και τη γλύκα του...

jerry":15kwe0wk said:

2 εβδομάδες?? Κάντην 8 μέρες την διαφορά..
Και αποτοξίνωση;;; What is that?? JMK στο ενδιάμεσο για να μην χάσουμε το feeling!!

Ναι εννοείται... και στα 2!!

Αλλά γιατί μόνο αυτά τα 2; Η Ελλάδα προσφέρει στους spotters πολλά αεροδρόμια με ενδιαφέρον σκηνικό και πολλές κινήσεις!...

Ρόδος, Κως, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Σάμος, Μύκονος κτλ...

Δεν αναφέρω τα πολιτικοστρατιωτικά γιατί εκεί υπάρχει ένα θέμα με την φωτογράφηση! :wink:

Σάμος στο γεφυράκι στην προέκταση του 09! Πάρτε και ωτασπίδες!

xristos ποστάραμε σχεδόν την ίδια στιγμή :wink:

jerry":1pyqmgo8 said:
MerNion":1pyqmgo8 said:

Κέρκυρα δεν έχω βιώσει ακόμα αλλά νομίζω πως το σκηνικό της Σκιάθου είναι βαθιά εντυπωμένο μέσα μου...

δυστυχως εδω και μερικες μερες ειμαι στο διλλημα μεταξυ των 2...μαλλον ομως προς κερκυρα συγκλινω..
η αυγουστιατικη κινηση της ειναι κατι το πρωτοφανες, δεν σταματαει ποτε! για οσους δεν εχουν παει ή ειδικοτερα δεν εχουν μεινει κοντα στο αεροδρομιο οφειλω να συστησω την προσοχη στα εξης:
-μην παρετε την κοπελλια μαζι η αν την παρετε μη μεινετε κοντα στο αεροδρομιο, εκτος κι αν ψαχνετε να βρειτε τροπο να χωρισετε, οποτε οκ..
-αν τα νευρα σας μετα απο ενα δυσκολο χειμωνα απαιτουν ξεκουραση καλυτερα να μεινετε μακρυα γιατι ειναι ζητημα να μην πεταχτειτε πανω στη μεση την νυχτας τουλαχιστον καμμια 10ρια φορες!
το καλυτερο απο ολα ομως ειναι οτι τα τοπια και οι επιλογες της κερκυρας για spotting ειναι απιστευτα πολλα...
makedonas γιατι δεν δινεις την επιλογη σου? μπορει να υπαρχει στις περιοχες σου κατι εξισου καλο με αυτες τις κοφυφαιες καλοκαιρινες επιλογες! :)

MerNion":1kfhio1q said:
jerry":1kfhio1q said:

2 εβδομάδες?? Κάντην 8 μέρες την διαφορά..
Και αποτοξίνωση;;; What is that?? JMK στο ενδιάμεσο για να μην χάσουμε το feeling!!

Ίσως λίγο ατυχής η ορολογία που χρηστιμοποίησα.. Στη JMK θα είναι περισσότερο αναγνωριστική για να προετοιμάσουμε το έδαφος...

xristos":1kfhio1q said:
Η Ελλάδα προσφέρει στους spotters πολλά αεροδρόμια με ενδιαφέρον σκηνικό και πολλές κινήσεις!...

Ρόδος, Κως, Ζάκυνθος, Κεφαλονιά, Σάμος, Μύκονος κτλ...

Σωστόν. Υπάρχουν πολλά μέρη ακόμα να αλωθούν (και που δεν έχουν εξαντληθεί πια φωτογραφικά).

CFU
Αν νομίζετε πώς οι δυνατές συγκινήσεις βρίσκονται περί τον 35, σας προτείνω ανεπιφύλακτα τις συγκινήσεις του 17 :wink:

JSI
δεν υπάρχει μεγαλύτερη αεροπορική ηδονή στον πλανήτη (μαζί με το SXM φυσικά) από αυτή του 02. Και το βάζω λίγο πιο πάνω από το SXM γιατί είναι και Ελλάδα, έχει και τον 20 που είναι ψώνιο άγριο :D

Συμφωνώ ότι υπάρχουν και άλλα αεροδρόμια με συγκινήσεις, αλλα αυτά τα δύο κερδίζουν με διαφορά. Κρίμα που φέτος δεν μπορώ να ακολουθήσω το προσκύνημα μαζί σας, αλλά θα JSI θα παίξει σίγουρα για την δόση της χρονιάς :D