Σκιαθος ή Κέρκυρα?

• Thread starter Thread starter bari
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Σκιαθος ή Κέρκυρα?

• Σκιάθος

Votes: 10 43,5%
  • Κέρκυρα

Votes: 13 56,5%

• Total voters
    23
xristos":kq6cp7qo said:
Αλλά γιατί μόνο αυτά τα 2; Η Ελλάδα προσφέρει στους spotters πολλά αεροδρόμια με ενδιαφέρον σκηνικό και πολλές κινήσεις!...

Ας δούμε και με στοιχεία τι έγινε το 2006 από άποψη κινήσεων αεροσκαφών πτήσεων εξωτερικού σε όλα τα αεροδρόμια:

download.php

Oντως ειναι διλημμα αν ειναι να πας σε ενα απο τα δυο... Η Σκιαθος ειναι πιο πολυ για χαβαλε, ενω η Κερκυρα για πιο σοβαρο σποτινγκ... Εγω θα ελεγα Κερκυρα, που και κινηση εχει και απεριοριστα σποτινγκ ποϊντς για καθε απαιτητικο "τεχνακια" . :wink: Επισης, στη Σκιαθο δεν βλεπεις Α330,Α300 και 767 :wink:

Η Σκιάθος ειναι το καλυτερο μερος για plane spotting.Ο 02 ειναι διπλα στον δρομο και μονο λιγα μετρα σε χωριζουν απο το αεροπλανο. Το κακο ομως ειναι οτι το χειμονα οι πτησεις ειναι σπανιες, συνηθως τα σαββατα.Το καλοκαιρι ομως γινεται χαμος!!!

gallery/image_page.php?album_id=200&image_id=15966

alextsol":1furrget said:
Μαλιστα μπορεις ευκολα να μπεις μεσα στον αεροδιαδρομο

Γαματο! Πως ομως ανεβαινεις μονος σε τετοιο υψος? Με Jet Pack?

:rant:

Καλά λέει ο 747. Δίαυλος είπαμε λέγεται :mrgreen:

Κέρκυρα γιατί μέσα σε βάρκα έρχεσαι πολυυυύ κοντά στον 35 :)
Αντικουνουπικό να πάρετε!

ΣΩΠΑ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ, ΑΛΗΘΕΙΑ?

Λοιπον. Προφανως δεν καταλαβες το ποστ μου αν κρινω απον τη παραπανω απαντηση.

Ο 02/20 δεν λεγεται αεροδιαδρομος. Λεγεται διαδρομος προσγειωσης/διαδρομος απογειωσης/διαδρομος σκετο, διαλεγεις και παιρνεις. :wink:

Φέτος το καλοκαίρι με το αγγουράκι που θα φάμε στον τουρισμό πάτε καλύτερα Μάντσεστερ...Ωστόσο και τα δύο είναι φοβερά μέρη...Εγώ βάζω Κέρκυρα και μετά Σκιάθο.

redhell":zm6tmwcx said:
Κέρκυρα γιατί μέσα σε βάρκα έρχεσαι πολυυυύ κοντά στον 35 :)
Αντικουνουπικό να πάρετε!

@redhell. Για τον 35 δεν θες βάρκα πας και με τα πόδια. 8)