Skies Aviation Academy

Επαναλαμβάνεται η συνεδρίασις:
PPL και Build up στην Αερολέσχη Αρκαδίας 6000 + 8000=14000 euros
CPL MEP/IR και MCC στην FAS 16000 euros
Type rating A320 στην Αeolus 16000 euros
Πληρωμένο line training: Air Bulgaria, Citylink, Lion Air, Sun Express etc etc 40000 euros
Mε 86000 τυρόπιττες τέλος...

Γύρισα στην Ελλάδα μετά από τις σπουδές μου και τώρα κατοικώ στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Το απωθημένο μου από μικρός ήταν τα αεροπλάνα και από συγκυρίες δεν φοίτησα στην Ικάρων. Στην περιοχή μου δύο σχετικές ιδιωτικές ακαδημίες λειτουργούν, η Horizon και η Skies. Ποιά από τις δύο να προτιμήσω? Θα εκτιμούσα τη γνώμη ενός γνώστη του αντικειμένου, που δηλαδή να γνωρίζει περί τίνος πρόκειται στην εκάστοτε ακαδημία και να ξεχωρίζει την ποιότητα στους κύκλους εκπαίδευσης και σε σχέση με την τιμή αλλά και με την κατάρτιση που προσφέρεται στην καθεμία από αυτές. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Θα σας τα πω απλα και συντομα οπως μου τα μετεφεραν...χωρις ονοματα ομως για να μην θιγουμε ανθρωπους και καταστασεις.

Λιγο πριν ανοιξει η Αλφα επενδυτης απο το Ντουμπαι και συγκεκριμενα παραρτημα της Εμιρειτς ηθελε να φερει χειριστες στην Ελλαδα για εκπαιδευση ολα καλα μεχρι εδω...βρισκουν λοιπον το πρωην ιδιοκτητη της Αλφα και κανονιζουν το συνετεριλικι. Και ενω ολα εδειχναν πως θα ειχαν μια σπουδαια συνεργασια αφου ο ο κυριος ειχε παρει αρκετες προκαταβολες εγινε καπνος και αφησε στα κρυα του λουτρου και εργαζομενους και το κεφαλαιο απο το Ντουμπαι. Προφανως πλεον συνεχιζουν μονοι τους με το ιδιο προσωπικο αλλα χωρις το λαμογιο που δεν ξερω αν το εχουν βρει ακομα. Οπως και να εχει τα ματια δεκατεσσερα και ΟΧΙ προκαταβολες σε καμια σχολη του πλανητη, ουτε στην FLIGHT SAFETY.
Καλησπερα ελπιζω να βοηθησα με πμ μπορω να απαντησω σε λεπτομερειες απο εδω ομως δεν εχει νοημα.

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Νίκος Χατζηπαναγιώτου και είμαι εκπρόσωπος της σχολής Skies Aviation Academy. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω πως μέσω του λογαριασμού μας, θα έχουμε την δυνατότητα να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και απορίες σας που αφορούν τον χώρο της εκπαίδευσης στην αεροπορία και γενικά στο aviation, όσο και σε αυτές που έχουν να κάνουν με την σχολή μας.

Μην διστάσετε, λοιπόν, να τις εκφράσετε και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!

Καλημέρα σας,
Είμαι ο εκπρόσωπος της Skies Aviation Academy,.
Έχω αναλάβει εδώ και μερικές ήμερες το marketing και είμαι στην διάθεση όποιου χρειάζεται πληροφορίες σχετικά με την σχολή αλλά και με την αεροπορία γενικότερα.

Υπάρχει κάποιο νεότερο feedback για τη skies; Μίλησα με μερικά άτομα αλλά θα ήθελα περισσότερες απόψεις.

Γειά σου z_pilot. Μπορείς να γράψεις ένα ρεζουμέ από αυτά που σου είπαν τα άλλα άτομα για την skies για να αποκτήσουμε κι εμεις μια εικόνα;