sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Και skygreece και φωτο από simulator... :lol:

Kαι μιλάμε για άρθρο του Φωτεινού που το 'χει το άθλημα... :o Τι να πώ, μπορεί να ΄χε πιεί κανένα ουισκάκι ο άνθρωπος... :mrgreen:

Το νέο Atari για την Sky Express πετάει αυτή τη στιγμή για LGAV!
Ακόμα με γαλλικό registration, F-GVZL MSN553 :banana:

(Θυμάμαι βεβαια μια άλλη φορα ήταν πάλι planned για ΑTH αλλα πήγε κατευθείαν HER, οποτε θα δείξει σε λίγο..!)

ATR 72-500 βλέπω !!! :banana:

Παιδιά υπάρχει περίπτωση να βάλει η αεροπορική εταιρία η κάποια άλλη δρομολόγιο από την Κρήτη προς Σαντορίνη ;

Στην εξωστρέφεια το έριξαν οι Κρητικοί, καλό είναι αυτό όμως ας θυμούνται και το σοφό γνωμικό μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πείς. Το μονοπώλιο έσπασε ωστόσο στο HER-RHO όπου είναι μόνη -μεγάλο έγκλημα αυτό της ΟΑ3- μια χαρά χαρατσώνει.
:arrow: Η Sky Express προσπαθεί να αμφισβητήσει την Olympic Air

Ωραία τα είπε. Ειδικά εκεί που τόνισε τη σημασία της διαρρύθμισης 2/2 που αποφεύγουμε τη μεσαία θέση που κανείς δε θέλει και που μας παρουσίασε το "island hopping" ως προϊόν. Εγώ πείστηκα. Τι και αν έχει 85 ευρώ ακατέβατα oneway το HER-RHO.

Jerry γι'αυτό το θέμα πήρα σήμερα 4 φορές τηλεφωνο την G3 και δεν απάντησε κανείς. Συνεπώς τους έστειλα mail και μετά πήρα τηλ στο κέντρο εξυπηρέτησης της Α3 και δήλωσα επώνυμα το αίτημα μου ως προς το θέμα αυτό. Σιγά μη γίνει κάτι αλλά οκ.

To χουν ξανακάνει πάντως, 2-3 καλοκαίρια πριν. Η Sky το χει χρόνια το δρομολόγιο που σημαίνει οτι βγάζει (ο Ατσαλένιος ήρθε προχθές με 14 ποδοσφαιριστές και 2 συνοδούς γτ δεν έβρισκε αεροπορικά), αδυνατώ να πιστέψω πως η ΟΑ3 δεν μπορεί να το κάνει να δουλέψει.

jerry":2kzkzwgz said:
Ωραία τα είπε. Ειδικά εκεί που τόνισε τη σημασία της διαρρύθμισης 2/2 που αποφεύγουμε τη μεσαία θέση που κανείς δε θέλει και που μας παρουσίασε το "island hopping" ως προϊόν. Εγώ πείστηκα. Τι και αν έχει 85 ευρώ ακατέβατα oneway το HER-RHO.
Κοίταξε, η διαρρύθμιση 2/2 είναι το ατού τους. Κι εγώ όταν έχω να διαλέξω ανάμεσα σε Ατάρι 20χρονο με 2/2 και Airbus νεότερο με 3/3 αυτό κάνω. Πάω με το airbus. :mrgreen:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.