sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Από ότι ξέρω παραμένει Πρόεδρος ο Τσαγκαράκης.Τώρα γιατί αφαιρέσανε την ιστοσελίδα του Προέδρου είναι ......άγνωστο.
Λυκοφιλίες η μάλλον λυκομετοχικές συμφωνίες.
Μάλλον ετοιμάζονται γιά την αλλαγή του με την υπογραφή της μεταβίβασης των μετοχών εάν ....γίνει.
 
Την εβδομαδα που μας περασε , απελυσαν προσωπικο . Οχι γιατι ηταν πλεοναζον ( μια και αντικατασταθηκε αμεσως με αλλους ) αλλα μαλλον διοτι ειχαν ''σχεση'' με τον ιδρυτη κ. Τσαγκαρακη .
 
Αν απέλυαν όσους είχαν σχέση με τον κ. Τσαγκαράκη θα έπρεπε να είχαν απολύσει τους μισούς τουλάχιστον... :D Μιας που γράφω να πω οτι οι φήμες περί ATR μάλλον ισχύουν (από έγκυρη πηγή)!
 
Και τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουν απολυθεί αρκετά άτομα? Όσο για τα ATR ζήσε Μάϊ μου να φας τριφύλλι... το κορυφαίο που κυκλοφορεί στους αεροπορικούς χώρους είναι ότι δεν θέλουν να πάρουν το -500 γιατί δεν θα το αντικαταστήσουν με το -600 σύντομα.... Σε μια εταιρία που αυτή τη στιγμή εκτελεί πτητικό έργο με μόλις 3 αεροπλάνα όταν πέρσι τέτοιο καιρό είχε 5.... :wall:
 
Απ' ότι φαίνεται ζητάει κόσμο η Sky! Δεν ξέρω ποιός ανέβασε τις πληροφορίες αυτές στον συγκεκριμένο ιστότοπο αλλά σιγουρα κάποια αλήθεια θα υπάρχει..

http://www.pilotjobsnetwork.com/jobs/Sky_Express
 
Καταρχάς, να πω πως πρέπει για άλλη μια χρονιά να βραβεύσουμε τη Sky Express για τον πιο άθλια παρουσιασμένο και παντελώς αποτυχημένο τρόπο παρουσίασης δρομολογίων της. Θαυμάστε αυτή τη σελίδα.

Αφού κάποιος ξεπεράσει τα λάθη και το σοκ (μα δε μπορεί ένας υπάλληλος τόσα χρόνια τώρα να φτιάξει ένα excel, κάτι?), εύκολα διαπιστώνει πως η εταιρεία έχει μειώσει τις πτήσεις στα απολύτως αναγκαία (τα άγονα και τις πτήσεις που τα εξυπηρετούν). Ενδεικτικά πέραν των άγονων έχουν παραμείνει:
:arrow: HER-JIK : 3xweek για την εξυπηρέτηση του JIK-LXS-SKG, αρχικά ήταν προγραμματισμένο (υπερβολικά) 6xweek
:arrow: HER-ATH : 4χweek για την εξυπηρέτηση του ATH-KZI/KSO, αρχικά ήταν 6xweek
:arrow: HER-RHO : 3χweek για την εξυπηρέτηση του RHO-SMI/JKH/MJT-LXS, αρχικά ήταν daily
:arrow: HER-KIT : 3xweek για την εξυπηρέτηση του KIT-ZTH-EFL-PVK-CFU
:arrow: HER-JSH : 3xweek για την εξυπηρέτηση των JSH-PVK, JSH-AXD
:arrow: HER-KGS : 2χweek (το μοναδικό δρομολόγιο που δεν εξυπηρετεί στη συνέχεια άγονο).

Κόπηκαν τα HER-MJT, δεν ξεκίνησε ποτέ το HER-JTR-JMK.
Να θυμηθούμε πως από τη χειμερινή σεζόν μας έχει εγκαταλείψει το KGS-SKG.

Επίσης, το SKG-SKU εκτελείται 2xweek με το αεροσκάφος που έρχεται από LXS-JIK, ενώ 1xweek παραμένει η εκτέλεση του ATH-SKU (ως άδειο) και κατόπιν ως SKU-SKG-SKU.
 
Αναρωτιούμουν πώς βγαίνει το πρόγραμμα της Ρόδου αλλά η απορία λύθηκε χθές όταν εθεάθη α/φος της αεροπορικής να διανυκτερεύει εδώ. Τον χειμώνα το βλέπω μόνιμο εδώ...
 
Με μια διαφορα...οτι η Sky παει με ενδιαμεση σταση ενω η Minoan παει απευθειας...θα μου πεις στους καιρους που ζουμε το κοστος μετραει...το μονο σιγουρο ειναι οτι ο ανταγωνισμος ειναι + για τους επιβατες
 
Στο HER-KGS η Sky δίνει προσφορές 55€ oneway (110€ rtn). Eδώ και η γεμάτη θαυμαστικά ανακοίνωση τους. Φυσικός ο ενθουσιασμός τους όταν επιτέλους βγάζουν προσφορά για ένα προορισμό που δεν "πατάει" σε κάποιο επιδοτούμενο. Μην ξεχνάμε,όπως έγραψε και ο jerry παραπάνω οτι το HER-KGS είναι το μόνο δρομμολόγιο της εταιρείας που μετά δεν συνεχίζει σε άγονο. Τέλος,με μία μικρή αναζήτηση που έκανα,οι τιμές αυτές όντως υπάρχουν .
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top