sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως κάτι δεν πάει καλά. Όπως έχει αναφερθεί και αλλού (αλλά χάθηκε μέσα στο παραλήρημα των 2 topics), οι νέες πτήσεις του ATR σε HER-KGS και HER-MJT ακολουθούν ακριβώς το πρόγραμμα της Minoan κατά μέρα και ώρα (Το HER-RHO έχει αποκλίσεις).

Και διερωτώμαι: Είναι δυνατόν να υπήρχε πληροφορία (όπως αναφέρθηκε αλλού) πως θα σταματήσει η Minoan και έσπευσε η Sky να ναυλώσει αεροσκάφος και να το δρομολογήσει κιόλας? Είναι δυνατόν ακόμα και εφόσον τελικά αποδείχτηκε η αναλήθεια της πληροφορίας να συνεχίζονται οι πτήσεις η μία πάνω στην άλλη?

Κάποιο "πουλάκι" κάποτε είχε μιλήσει για συνεργασία ως συγχώνευση των δύο εταιρειών... :D Λές;

Οπως ξέρω οι συμφωνίες για ενοικίαση αεροπλάνου γίνονται για ορισμένο χρονικό διάστημα.
Η sky όπως λέγεται ενοικίαση το αεροπλάνο για ένα μήνα!

alex96":3e16fudn said:
Κάποιο "πουλάκι" κάποτε είχε μιλήσει για συνεργασία ως συγχώνευση των δύο εταιρειών... :D Λές;

Να πεις στο πουλακι να μην παιρνει αλλο ναρκωτικα, τα ναρκωτικα ηλιθιοποιουν τον χρηστη! :mrgreen:

Περίεργη άποψη...
τα ναρκωτικα ηλιθιοποιουν τον χρηστη! :mrgreen:
Το να μίλησε κάποιος για συνεργασία να τον καθιστά ηλίθιο...Σαν πολύ εύθικτος μας γίνεσαι όταν μιλάμε για κάποια από τις δύο εταιρείες...
Φιλικά...

Εσυ μιλας με "πουλακια", εγω ειμαι ο "ευθικτος"? :mrgreen: Και απο την αλλη τι αντιδραση περιμενεις με αυτα που γραφεις (αφηνοντας τα πουλακια και τα δεινοσαυρακια εκτος)? Ο Μαυραντωνακης εφυγε απο την Sky για ν'ανοιξει την Minoan για να συγχωνευτει με την Sky.. Αυτο μας λες. Τα σκεφτεσαι ή σε ξεφευγουν?

Προσπαθώ να καταλάβω τη σχέση "πουλακίων"-"ευθιξίας".Όσο για την αντίδραση που περιμένω,δε μου καίγεται καρφί.
Μια φήμη που άκουσα μετέδωσα,αν θέλεις να οδύρεσαι,κάνε το.
(Η φήμη ήταν ανεξάρτητη από τη "μετεγγραφή".Αν όμως κάποιος έχει μύγα,μυγιάζεται).-

ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΚΩ - ΡΟΔΟ - ΜΥΤΙΛΗ

Καλησπέρα σε όλους,

προσπάθησα σήμερα να κλείσω εισιτήρια για Ρόδο και έμεινα άφωνος.
Οι τιμές επανήλθαν στα προ ΜΙΝΟΑΝ επίπεδα (Απρίλιος - Ιούνιος). :roll:
Προσπάθησα να κλείσω και με τη ΜΙΝΟΑΝ αλλά δεν μπορούσα (δεν ξέρω γιατί) και τότε κατάλαβα το λόγο των προσφορών της SKY τους προηγούμενους μήνες.
Που είναι οι τιμές που είχαν ανακοινωθεί για Νοέμβριο;
Τι παιγνίδι παίζεται στην πλάτη των επιβατών και οι τιμές μεταβάλλονται όταν υπάρχει μονοπώλιο;
Λίγη τσίπα ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα σε ολους!τραμπαλα.πραγματι οι τιμες!την μια ετσι την αλλη γιουβετσι !!!!κριμα!!!"ο κοσμος δεν μασαει κουτοχορτο!! :wall:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.