sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Αγαπητέ Arolitha,

ευχαριστώ για τη στήριξη. Σκοπός μου ήταν να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο πρόεδρο της SKY. Δεν υπήρχε τίποτα το επιλήψιμο σε αυτά που έγραψα. Για του λόγου το αληθές το κείμενό μου ήταν το παρακάτω:

Θα ήθελα να ευχηθώ στον νέο Πρόεδρο της SKY καλή επιτυχία στα καθήκοντά του :thx:
Φαντάζομαι ότι θα αναβαθμιστεί το in flight service της SKY δεδομένου ότι ο νέος πρόεδρος διατέλεσε επί σειρά ετών Ιπτάμενος Συνοδός αεροπορικής εταιρίας. :great:

Όμως από ότι φαίνεται στη SKY έχουν πρόβλημα με την παρελθούσα ιδιότητα του προέδρου τους και για αυτό το λόγο ζήτησαν να αφαιρεθεί. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι προσόν η προϋπηρεσία στον αεροπορικό χώρο.

καλό απόγευμα

για ακόμη μια φορά, καθώς η μινοαν φαίνεται να σταμάτησε πάλι, οι τιμούλες ανέβηκαν 20-30%...

Σχετικά με την αφαίρεση της εν λόγω δημοσίευσης, έγινε από λάθος την ώρα που θέλαμε να μεταφέρουμε στο Trash Area την απάντηση σε αυτή τη δημοσίευση (και εκ παραδρομής μεταφέρθηκαν και οι δύο). :4:

Όμως όσο για την παρατήρηση:
irkos":1akr97gk said:
Όμως από ότι φαίνεται στη SKY έχουν πρόβλημα με την παρελθούσα ιδιότητα του προέδρου τους και για αυτό το λόγο ζήτησαν να αφαιρεθεί.
... καλύτερα να μην το σχολιάσω!!! :doubt:

Moderators team,

ευχαριστώ για την απάντηση. Με καλύπτει αλλά θεωρώ σωστή την παρατήρησή μου τη στιγμή που δεν μου είχατε απαντήσει.

καλημέρα

Ω ρε πατριώτεεεεεεεεεεεεεεεεες!!!!!!! 200 ευρά το r/t RHO-HER στα τέλη Φεβρουαρίου; :with:

αγαπητέ ΟΑ701

αν βρήκες με 200 ευρώ κλείσε το. Εγώ που κοίταξα για ΚΩ και ΡΟΔΟ με επιστροφή μου έβγαλε 222 ευρώ.
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
Για Μυτιλήνη με επιστροφή (πάντα από Ηράκλειο) 280 ευρώ :wall:
Κύριοι της SKY:
αυτός είναι ο επαγγελματισμός σας; αυτή είναι η σοβαρότητά σας;
Έτσι αντιμετωπίζετε τους επιβάτες σας; μέχρι σήμερα μπορούσε να πάει κάποιος στην ΚΩ και ΡΟΔΟ με 58 ευρώ και ΜΥΤΙΛΗΝΗ με 47 ευρώ και από την επόμενη εβδομάδα 111 ευρώ για ΚΩ και ΡΟΔΟ και ΜΥΤΙΛΗΝΗ με 140 ευρώ;
Όλα αυτά είναι το στρατηγικό πλάνο που σχεδίασε ο νέος σας πρόεδρος; με τον τρόπο αυτό συμπαραστέκεστε στον κόσμο που ματώνει λόγω της κρίσης;
Συγχαρητήρια κύριε πρόεδρε της SKY!!!!
Αν νομίζετε ότι με τον τρόπο αυτό θα κάνετε την SKY την μεγάλη αεροπορική εταιρία της ΚΡΗΤΗΣ .............. είστε στο σωστό δρόμο :thx:
Ο λόγος είναι προφανής και πάλι. Η ΜΙΝΟΑΝ σταμάτησε ξανά τις πτήσεις και μείνατε παντοκράτορες!!!!!!!!!!

Το παράξενο βέβαια θα το ζήσουμε όταν επανέλθει η ΜΙΝΟΑΝ με μια ...... κωλοτούμπα της SKY όπως έγινε τις προηγούμενες φορές!!!!!!!!!!!

Αγαπητέ IRKOS καλά τα λες και καλά διαμαρτύρεσαι. Από όσα γνωρίζω υπάρχει ειδική υπηρεσία στην SKY που παρακολουθεί την MINOAN, δηλαδή τα δρομολόγια της και ανάλογα ανεβοκατεβάζει τις τιμές των εισιτηρίων της.
Οι κύριοι διοικούντες την SKY δεν λαμβάνουν υπόψη τους ούτε την κρίση ούτε και τις επιπτώσεις που προκαλεί στους επιβάτες. Είναι σαν τον SKROUTZ MAC DUCK που στα μάτια του υπάρχουν δολάρια!!!! (στην προκειμένη περίπτωση ΕΥΡΩ).Παίρνουν απίστευτα λεφτά από τις άγονες αλλά δεν τους φτάνουν.......
Ο εφιάλτης τους είναι η ΜΙΝΟΑΝ και ειδικά τώρα που έρχονται καινούριες ΑΓΟΝΕΣ......
Και το πιο αστείο!!!!!! Μεγαλοστέλεχος της SKY ανακοίνωσε σε ομήγυρη ότι κλείνει η ΜΙΝΟΑΝ....
Οι πληροφορίες μου λένε ότι πρέπει να κάνουν υπομονή.....χωρίς να εκτίθενται...

Η καμήλα δεν κοιτάει την καμπούρα της, αλλά κοιτάει την καμπούρα του παιδιού της...sky mind your own business!!!!

"Από ότι πρόσεξα-εντελώς τυχαία- η δημοσίευση του/της Dikastrou, μεταφέρθηκε κατά το μισό, στην TRASH AREA.Μάλλον βέβαια θα πήγε κατά λάθος!!!!!Ο δαίμων....της δημοσίευσης!!!!!
Είπαμε ότι δεν είναι ντροπή η ειδικότητα που είχαμε σε προηγούμενη απασχόληση!!!! Τι προσπαθούν να κρύψουν οι ιθύνοντες της SKY;;;;"

Το παραπάνω κείμενο πήγε στην TRASH AREA!!!!!!
Μήπως μπορείτε να μου πείτε ποιους κανόνες καταστρατήγησα;
Μήπως δεν γράφω καλά Ελληνικά;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.