sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το ONE Απο Τι βλεπω στο radar είχε καθυστερήσεις σήμερα πέραν της 1 ώρας..γιατί;
 
Sky Express και η Blue Air προχώρησαν σε συνεργασία προκειμένου να προσφέρουν πτήσεις με κοινό κωδικό. Με τη συμφωνία αυτή, οι επιβάτες της Blue Air από την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στα Ελληνικά νησιά με τη Sky Express και ταυτόχρονα οι επιβάτες από τα Ελληνικά νησιά θα μπορούν να κλείσουν το εισιτήριο τους στη Sky Express για να ταξιδέψουν προς τη Λάρνακα με τη Blue Air, μέσω Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Η συμφωνία αυτή αφορά τους προορισμούς Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος, Ηράκλειο, Ζάκυνθος, Σύρος, Νάξος, Μήλος, Σκιάθος, Ικαρία, Χίος, Κύθηρα, Κάρπαθος και Αστυπάλαια από Αθήνα και Σάμος, Χίος και Σκύρος από Θεσσαλονίκη.

http://www.skyexpress.gr/%CE%9D%CE%95%C ... e_Air.aspx
 
Με τι σκεπτικό κάνουν codeshare με μεγαλες αεροπορικες εταιρίες χωρις την υπαρξη Web checkin? Βάση λογικής θα πρέπει οι transit επιβάτες να βγαίνουν έξω απο τον χώρο αναχωρήσεων, να πηγαίνουν στο counter της Sky, να τσεκαρουν, και ξανα απο την αρχή. Και από μια πρόχειρη ματιά στο site της Blue Air, μέχρι και το στάδιο πριν την πληρωμη της κράτησης σε μια αναζητηση LCA-ATH-ZTH, δεν υπάρχει κάποια σχετική προειδοποίηση για την μελλοντική ταλαιπωρία εν μέσω καλοκαιρινού χάους στο Ελ. Βενιζελος.
 
Πολύ σωστή παρατήρηση! Ειδικά αν έχει ένα επιβάτης βαλίτσα θα πρέπει να την παίρνει από τον χώρο παραλαβής αποσκευών και μετά ξανά να την ανεβάζει μέχρι το counter της εταιρίας και ξανά από την αρχή για ένα απλό χαρτί που θα μπορούσε να το βγάλει από το ίντερνετ... Τουλάχιστον η ανταπόκριση πρέπει να είναι τουλάχιστον 3 ώρες!
 
Εφόσον κάποιος δώσει βαλίτσα, θα πάρει boarding pass και για τις δύο πτήσεις στο αεροδρόμιο αναχώρησης, όχι;
 
Η αποσκευή μπορεί ναι. Το boarding pass όχι απαραίτητα
 
Νέες πτήσεις της εταιρίας για φέτος το καλοκαίρι από Ηράκλειο για Πάρο και από Ρόδο για Σητεία.

Irakleion – Paros 02JUL17 – 29AUG17 2 weekly
GQ212 HER1615 – 1700PAS ATR 2
GQ212 HER1640 – 1725PAS ATR 7

GQ213 PAS1720 – 1805HER ATR 2
GQ213 PAS1745 – 1830HER ATR 7

Rhodes – Siteia 02JUN17 – 30SEP17 1 weekly
GQ344 RHO1255 – 1340JSH J41 6
GQ343 JSH1455 – 1540RHO J41 5

:arrow: routesonline
 
AEE320":2w515f3m said:
Με τι σκεπτικό κάνουν codeshare με μεγαλες αεροπορικες εταιρίες χωρις την υπαρξη Web checkin?

Δε νομίζω πως τους απασχολεί ιδιαίτερα αυτό. Απλά στους τελευταίους διαγωνισμούς για άγονα (που τους καίει πιο πολύ) έχει μπει όρος πως εταιρείες που παρέχουν κονέξια στο εξωτερικό προτιμούνται, οπότε είπαν και αυτοί να μας κάνουν να γελάσουμε (εεεε να κάνουν ό,τι μπορούν εννοώ)
 
Πάντως η προσπάθειά τους αναφέρθηκε και σε διεθνές έντυπο, μόνο στην Ψωροκώσταινα έχουμε παράπονα. Αντί να χαιρόμαστε να σπάσει το μονοπώλιο, προσπαθούμε να αναδείξουμε τα μειονεκτήματα. :evil:

http://atwonline.com/airports-routes/eu ... share-pact
 
Ναι έχεις δίκιο. Εδώ γκρινιάζουμε με το παραμικρό και πρώτος εγώ. Απλά λέμε ότι θα ήταν πιο σωστό να υπάρχει αυτή η επιπλέον υπηρεσία.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top