sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Προφανώς STAVROS_ATH μιλάμε για το CHQ - ATH - CHQ.
 
Σόρι, αλλά έτσι όπως το έγραψες δεν ήταν καθόλου σαφες, καθώς η συζήτηση αφορούσε το CHQ-HER πριν
 
Νέο δρομολόγιο από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη από 01 Μαΐου μέχρι 31 Οκτώβρη 2 φορές την μέρα με ΑΤ7

ATH - AXD
07:00 - 08:05 D
17:00 - 18:05 1,2,3,4,5,7
18:40 - 19:45 6

AXD - ATH
08:35 - 09:40 D
18:35 - 19:40 1,2,3,4,5,7
20:15 - 21:20 6

Στους ναύλους περιλαμβάνεται και η βαλίτσα η οποία ανάλογα με την έκδοση του εισιτηρίου θα αναγράφεται ( λογικά 15 κιλά ) συν μια χειραποσκευή 3 ή 6 κιλά και οι ναύλοι ξεκινούν από 23,86 ευρώ στο σκέλος Αλεξανδρούπολη Αθήνα
 
Η Sky Express δειχνει να μπαινει πολυ δυναμικα τα τελευταια 2 χρονια. Νομιζω οτι τελος του χρονου θα εχει μαλιστα και μεγαλυτερο στολο απο την OAir το οποιο για μενα φανταζε science fiction. Χτυπαει στα ισια σε δρομολογια την Ryanair και Aegean/Olympic Air. Μηπως θα επρεπε να ειχε δικο της μερος στο φορουμ οπως η Astra?
 
Μήπως είσαι υπερβολικός;
 
Η εταιρεία πήρε τα πάνω της με τις άγονες. Παρόλα αυτά δείχνει σημάδια εξωστρέφειας στην Ελληνική αγορά χτυπώντας τον ανταγωνισμό κυρίως σε προορισμούς πού η AEGEAN/OLYMPIC έκανε party μέχρι πρότινος. HER (παλαιότερα),CFU, AXD είναι μερικοί προορισμοί και θα ακολουθήσουν λογικά και άλλοι. Απέναντι στην Ryanair δεν μπορεί να σταθεί ακόμα για διάφορους λόγους.

Παρόλα αυτά ας μην ξεχνάμε ότι η Sky Express δεν πραγματοποιεί πτήσεις εξωτερικού (ακόμα) πράγμα που σημαίνει ότι βρίσκεται σε μειονεκτική θέση έναντι της AEGEAN/OLYMPIC.

Παρόλα αυτά χαιρόμαστε με την ανάπτυξή της. Μακάρι οι κινήσεις της να αποφέρουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα για την εταιρεία, το επιβατικό κοινό και για τις τοπικές κοινωνίες.
 
STAVROS_ATH":24hji7de said:
Μήπως είσαι υπερβολικός;

Δεν νομίζω να είμαι υπερβολικός αυτό τον χρόνο θα παραλάβει 5 αεροσκάφη σαν στόλο αν όχι ξεπεράσει αλλά θα είναι ίδιος με της OAir. Επίσης έχει την μεγαλύτερη ανάπτυξη σαν ελληνική εταιρία τα τελευταία 2 χρόνια διπλασίασε τον στόλο της από 4 σε 8 αεροσκάφη νομίζω. Τα νούμερα το λένε όχι εγώ. Τι έργο είχε πριν 2 χρόνια και τι έχει τώρα; Δεν μπορώ να βρω άλλη ελληνική εταιρία με το αντίστοιχο έργο (scheduled carrier) να έχει κάνει κάτι παρόμοιο. Ίσως να υπάρχει και μου διαφεύγει αυτή την στιγμή.
 
Θα επιβεβεβαιώσω κι εγώ τον Skyhawk ότι η εταιρεία θα αυξήσει το στόλο της κατά 5 αεροσκάφη το 2018 (ήδη εχει παραλάβει 2) και ακούγεται πολύ έντονα οτι θα ανοίξει βάση στη Θεσσαλόνικη, κάτι το οποίο σημαίνει περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου..
 
Πάντως μόλις είδα ότι έβαλε νέα δρομολόγια ATH-EFL. Ελπίζω μόνο αυτό το μεγάλο άνοιγμα να της βγει σε καλό.Μη δούμε καμιά φούσκα
 
Aπό 01 Μαΐου 2018, απευθείας πτήσεις από Αθήνα για Αλεξανδρούπολη και αντίστροφα με δυο καθημερινές πτήσεις.
Ενδεικτική τιμή με επιστροφή τον Μάιο 81.36 ευρώ.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top