sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Νομίζω ότι την ιστορική στιγμή που θα απογειωθεί το FIN (jumbo με ελληνικό νηολόγιο) πρέπει να τη ζήσουμε όλοι μαζί πανηγυρικά...

Γιαυτό καλό θα είναι όποιος μάθει κάτι να το διαδώσει έγκαιρα ώστε να ετοιμαστούμε... :wink:

jerry":2ayfjhu8 said:
Νομίζω ότι την ιστορική στιγμή που θα απογειωθεί το FIN (jumbo με ελληνικό νηολόγιο) πρέπει να τη ζήσουμε όλοι μαζί πανηγυρικά...

Γιαυτό καλό θα είναι όποιος μάθει κάτι να το διαδώσει έγκαιρα ώστε να ετοιμαστούμε... :wink:

Diladi ine to proto jumbo genikos me elliniko niologio :?:

Ta 747 tis OA ti ixan? Ektos an enois proto apo LGAV! Na aniksoume tis sampanies :party:

plekkas":2gkqaeku said:
jerry":2gkqaeku said:

Diladi ine to proto jumbo genikos me elliniko niologio :?:

Ta 747 tis OA ti ixan? Ektos an enois proto apo LGAV! Na aniksoume tis sampanies :party:

Αν ξαναδιαβάσεις το post θα δεις πως δεν είπα ότι είναι το "πρώτο", αυτό το γράφεις εσύ :wink:
Εγώ απλά είπα ότι είναι jumbo με ελληνικό νηολόγιο, που έχουμε να δούμε να πετάει πολλά χρόνια, και ως εκ τούτου και οι εορταστικές εκδηλώσεις

Sorry, etsi to katalava. Exis dikio! Let the festivities begin! :D

Συγκρατηθείτε. Έχουμε ακόμα χρόνο για festivities. Δέν μπορώ να πώ περισσότερα, αλλα εννοείται οτι μόλις μάθω ΠΟΤΕ φεύγει και ΓΙΑ ΠΟΥ, θα ενημερώσω, εννοείται! :wink:

Το SX-FIN αναχωρεί ΤΩΡΑ (16:45) για test flight από LGAV για Λήμνο και Καβάλα!!!

Για να δούμε θα καταφέρει κάποιος να το πιάσει στα αντίστοιχα αεροδρόμια :!: :?:

SARIDAKIS VASILIS":3q1r4yti said:
Έφτασε περίπου οχτώ και κάτι και έκανε πάνω από 15 toush and go :thx:

https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=8027
https://www.airliners.gr/community/album ... ic_id=8026

Η λέξη ΖΗΛΕΥΩ δεν μπορεί να περιγράψει τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή. Μένω και στον 1ο οπότε δεν αξίζει ούτε το πέσιμο.

xexexexeexe

ligo off topic

ayrio exi fly in edo sti sitia (peripoy ekato a/foi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)kai pezi na kani merika touch and go to jetstream opos exi kani ales 3-4 fores!!!!!!!!

θα μαι εκει 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.