sky express ... the airline of Crete

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Σας έπιασα «αδιάβαστους» !

Λοιπόν, αν και δεν σας είδα ζεστούς με το Quiz το σίγουρο είναι ότι θα αναθεωρήσετε μετα το upload των φωτογραφιών. Είμαι 100% σίγουρος. Θα ζεσταθείτε για τα καλά! :D
 
Πριν γράψω οτιδήποτε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μέλος vassilis για τις φωτογραφίες που τράβηξε και με εξουσιοδότησε να κάνω upload. Πάντα τέτοια Bill! :great:

Να λοιπόν τι κοιτούσαν οι τυχεροί υπάλληλοι της Ο.Α.:

:shock: Φώτο 1

:shock: Φώτο 2

:shock: Φώτο 3

;) Φώτο 4 (εεε μην λετε ότι μόνο ξανθιές κάνουν την διαφορά)

:idea: Αν δεν κάνω λάθος το ξανθό μοντέλο πρέπει να είναι η φετινή Ελληνίδα Playmate Βάσω Κολυδά. Μήπως κανείς αναγνωρίζει το μελαχρινό :?:

Με τις υγείες μας. :D

Υ.Γ. το δώρο που προσέφερα εχθές για τον νικητή και αφού δεν το κέρδισε κανείς θα το παραχωρήσω με μεγάλη μου ευχαρίστηση στο μέλος Aidis αν το επιθυμεί [περιμένω pm] αφού ως στέλεχος της Sky Express «εκπροσωπεί» την εταιρεία εδώ στην κοινότητα του a.gr. Εεε και που ξέρετε τι άλλο έχουν να μας φέρουν. Πάντως ελληνικό Jumbo και όμορφες γυναίκες επάνω σε Jumbo είδαμε! :rolleyes:
 
n

Μας κολασες παλι!!!!Αυριο ειχα σκοπο να παω εκκλησια :D :D :D







θελω να πεταξω ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ(ΜΟΝΟ ΜΕ SX-FIN)
 
Αυτά είναι!!! :) :) :)
 
άντε, και πάλι L-GAVLA...


τι shooting ήτανε αυτό ? nitro ? playboy ? esquire ?



αλέξη... σε παρακαλώ πες μου ότι τράβηξες και εσύ κάποιες φωτό :D
 
Εχει και τα τυχερά του το να δουλεύης στό αεροδρόμιο...... :D

Καί βέβαια,ευτυχώς που δέν βρέθηκε το τυφλό λιοντάρι (κουφό ήταν στο ανέκδοτο αλλά εγώ το διασκεύασα γιά την περίσταση..) να μπή στό αεροπλάνο καί να βάλη μπρός τόν No.3 κατά την φωτογράφιση :)
 
Sky Express

Γεια σε όλους σας,

Πρώτη φορά γράφω στο forum. Εύχομαι ό,τι καλύτερο σε εσάς.
Πολύ καλή κίνηση της κρητικής εταιρείας να προχωρήσει με τέτοιες επιχειρηματικές δραστηριότητες.
Αυτό που με προβληματίζει είναι το θέμα των πληρωμάτων. Πρόκειται να γίνουν οποιεσδήποτε προσλήψεις ή θα έρθουν και τα πληρώματα μαζί με τα αεροπλάνα?

Και ενώ το σκηνικό φαίνεται να καλυτερεύει όσον αφορά τις νέες εταιρείες, το θέμα των άνεργων πιλότων - αν δεν κάνω λάθος - δεν είναι και τόσο καλό.


γ.
 
File mou pisteuo oti i katastasi exei kalytereusei poly kata ta teleutaia 2 xronia.H aegean exei proslabei poly kosmo kai etsi opos anaptyssetai se liga xronia oloi oi katoxoi sxedon jaa atpl tha exoun tin eukairia tous.Mi ksexnas oti polloi exoun mono faa ptyxia,alloi exoun akoma b taksis,den einai oloi etoimoi auti ti stigmi.Prin ligo kairo i aegean pire 25 atoma peripou,persi tetoio kairo eixe parei allous 20 peripou,blepeis oti to pragma ftiaxnei.Kali tyxi sou euxomai
 
Αίσχος!! Μαγάρισαν τον ιερό μας τόπο. Σπίλωσαν τον ναό. Θάνατος στους άπιστους!!!

(άλλες φωτογραφίες απο τα...καμαρίνια δεν έχει??) :twisted:
 
Εγω, σαν splatter-άς που ειμαι, θα ηθελα να δω και την εκκινηση των κινητηρων.... :cry:
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Top