sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο J41 (c/n 41075) ειναι καθ' οδόν, αφου ξεκίνησε χθες 8/3 το πτώτο σκέλος του delivery flight MQY (Smyrna Airport, Tenesse-USA) - BGR (Bangor Int, Maine-USA) έχοντας το αμερικανικό νηολόγιο Ν559ΗΚ.

Το επόμενο θα είναι το c/n 41076 το οποίο λογικά θα έρθει με το αμερικάνικο νηολόγιο N560HK.. Αναμένεται τον Απρίλιο σύμφωνα με το site της Sky Express

Απ'οτι ειδα στην επισημη ιστοσελιδα δεν υπαρχουν ακομη οι πτησεις της εταιρειας για το καλοκαιρι
Εχω μπροστα μου επισημη λιστα με το προγραμμα και εχω εκπλαγει...
Φετος η sky express θα εξυπηρετει (ελπιζω να το τηρησει-οχι οπως περυσι):

απο 30/03/08-01/06/08
απο Ηρακλειο:Ροδος,Σαμος,Κως,Αραξος,Μυτιληνη,Καλαματα
απο Μυκονο:Σαντορινη
απο Ροδο:Σαντορινη,Λαρνακα

απο 02/06/08-25/10/08
απο Ηρακλειο:Ροδος,Σαμος,Κως,Αραξος,Μυτιληνη,Καλαματα,Σαντορινη,Θεσσαλονικη,Ικαρια
απο Μυκονο:Σαντορινη
απο Ροδο:Σαντορινη
απο Θεσσαλονικη:Μυτιληνη,Κως,Αραξος,Σοφια,Τιρανα,Βουκουρεστι

Αντε με το καλο...

Δηλαδή μέχρι την 1/6 θα εκτελεί το Ρόδος - Λάρνακα, αλλά μετά όχι; Φαντάζομαι ξέχασες να το σημειώσεις στη δεύτερη λίστα. Κατά τ' άλλα, πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, εφ' όσον βέβαια τηρηθεί...

Το Ροδος - Λαρνακα το δινει μονο εως 01 Ιουνιου δεν το ξεχασα...
Μολις μαθω και για τα αερολανα θα ενημερωσω...

GP707":1nzc116e said:
Σύμφωνα με πληροφορίες το πρώτο J41 (c/n 41075) ειναι καθ' οδόν, αφου ξεκίνησε χθες 8/3 το πτώτο σκέλος του delivery flight MQY (Smyrna Airport, Tenesse-USA) - BGR (Bangor Int, Maine-USA) έχοντας το αμερικανικό νηολόγιο Ν559ΗΚ.
Στις 14/3 ήταν στο Humberside (EGNJ/HUY) συνεχίζοντας το delivery flight. Αργά και σταθερά, ένα σκέλος την ημέρα?!?!... :roll:

Ενα πουλακι μου ειπε οτι μαλλον πανε για τελος Μαιου μη σας πω και Ιουνιο. Τωρα με τις πτησεις που ειναι προγραμματισμενες με τα 41ρια, μαλλον πρεπει να ψαξει εναλλακτικους τροπους η εταιρεια για να τις εκτελεσει.

Από τι έμαθα τα αεροσκάφη (Βae 41) θα ενταχθούν στο πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας τον Ιουνίο και μάλιστα ένα απο τα αεροδρόμια που θα επισκέπτεται είναι και της Κω..Τώρα θέλω να ρωτήσω αυτά τα δύο αεροσκάφη είναι ολοκαίνουργια και παραγγγελία της SEH ή τα αγοράζουν από άλλη εταιρεία ή είναι lease?

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ειναι ολοκαίνουργια γιατι ο τύπος έχει πάψει να κατασκευάζεται εδω και ερκετα χρόνο... Μιλάμε για αεροσκάφος 10-20 ετών. Αν εχω κατλάβει καλά πρόκειται για leasing

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.