sky express ... the airline of Crete

• Thread starter Thread starter LGIR27
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
yiannis_":1v0ptyuj said:
Μέλι στάζει ο φίλος μας γιά την ασήμαντη αεροπορική.........εταιρεία.Όσο κι αν τον πειράζει όμως η ασήμαντη μεγαλώνει σιγά σιγά και μέχρι τέλος του Οκτώβρη θάχει πέντε αεροπλάνα.Ας μαντέψει τι θα είναι το ....πέμπτο.

Δεν το ειπα υποτιμητικα, αλλα σε οτι αφορα το πτητικο εργο! Εχω καλες σχεσεις με τον γιο του κ. Μαυραντωνακη (συνονοματος σου ειναι!) και δεν εχω κανενα προβλημα με κανεναν απο την εταιρεια! Μεχρι τωρα ειχαμε τους κολλημενους με ττην ΟΑ τωρα και για τις περιφερειακες εταιρειες.. Που θα φτασει αυτο? Εχει η εταιρεια το μεγεθος μιας ΟΑ η μιας Α3? Οχι, ουτε κατα διανοια! Ειμαι υποστηρικτης των μικρων εταιρειων αλλα και αντικειμενικος. Ποσο μεγαλη μπορει να χαρακτηριστει μια εταιρεια με 3 (συν ενα) αεροσκαφη? Ουτε απο τη μυτη σε πιασαμε ουτε σε βρισαμε.

Το αεροπλανο που εννοει ο πιτσιρικος θα ειναι μαλλον ενα Α320...

Αυτααααα

Έρχεται και το δεύτερο J41. Πέταξε Humberside-Norwich στις 14/7 σαν G-CEYW για τις τελευταίες μετατροπές.

Σήμερα αναμένεται στο Ηράκλειο το 2ο J41 που θα πάρει το νηολόγιο SX-ROD.

Συμφωνα με τις πληροφοριες μου θα ειναι ενα RJ45 το οποιο αναμενεται να ερθει τον Οκτωβριο. Ο ακριβης τυπος και τα λοιπα χαρακτηριστικα ειναι υπο επεξεργασια...

Αυτα..

Μήπως κάπου κάνεις κάποιος λάθος? Δεν ξέρω να υπάρχει κάποιο αεροσκάφος με τέτοιο όνομα... Και η εταιρεία αναφέρεται σταθερά στα γνωστά jetstream και μόνο

RJ145 ηθελα να γραψω... Σορι (μη μου πεις δεν ξερεις και αυτον τον τυπο... :wink: )

Ασε το τι λεει η εταιρεια επισημα. Αν ψαξεις, ημουν και ο πρωτος που ειχε αναφερει το τζαμπο.. Τα στριμακια ισχυουνε βεβαια, αλλα και καποια αλλα πραγματα ετοιμαζονται.. :wink:

ΠΙστεύω... :wink:

Απλά δεν ήμουν σίγουρος αν εννοούσες το τέταρτο Jetstream ή κάτι καινούργιο...
Πάντως μου κάνει εντύπωση αν κατι τέτοιο γίνει. Ιδίως σε αυτό το οικονομικό περιβάλλον, θεωρούσα πιο πιθανό το επόμενο βήμα να γίνει με κάποιο turboprop.
Προσωπική μου άποψη, χωρίς στοιχεία βέβαια, αλλά κρίνοντας από το ιστορικό της εταιρείας, οτι πριν την άνοιξη δεν θα το δούμε να πετά.

Ηρθε και το 2ο 41αρι. Εδω περιμενοντας την μετονομασια του σε SX-ROD στην καινουρια πιστα(;) του Ηρακλειου

[album]15039[/album]

Εδω ταιριαζει το " τρεις λαλουν και ... " . Μακαρι η εταιρεια να παει καλα, μακαρι να εξελιχθει,να παρει και 737, αλλα προς το παρον οσον αφορα την οργανωση της κλαψτα χαραλαμπε...
Επειδη τη ζω απο μεσα θα σας αναφερω απλως οτι οσον αφορα τα εισητηρια επικρατει μια πολυ μπαχαλωδης κατασταση: παιρνεις τηλ στην εταιρεια δεν το σηκωνουν, παιρνεις στο emergency call και σου λενε οτι να 'ναι: θα επρεπε να ειχαμε στειλει το εισητηριο στον επιβατη, θα σας το στειλουμε με φαξ, θα επρεπε ο πιλοτος να εχει το εισητηριο του επιβατη, θα επρεπε η αεροσυνοδος να σας δωσει το εισητηριο του επιβατη....αλλα τι ψαχνεις μια απλη παραθεση ενος καταλογου ονοματων αρκει για να θυμηθουμε που βρισκομαστε: Cretan airlines, Cronus airlines, Apollo airlines, Electra airlines,Venus airlines, Axon, Galaxy airways, Alexandair, Gee Bee air, Hellenic Imperial airways, Hellas Jet, κ.α. Και το χειροτερο ειναι οτι αυτη η παγια τακτικη με τις εταιρειες -ανοιξα για να κλεισω συντομα- συνεχιζεται... :wall: :wall: :wall: :rant: :rant: :rant:

Έχω να κάνω μια διαπίστωση σε σχέση με τη στάση πολλών και διαφόρων για τις ελληνικές εταιρίες που ξεκινούν νέα προσπάθεια καθιέρωσης στην Ελληνική αγορά. Π. χ. το post του προλαλήσαντος καταφέρεται ενάντια στην προσπάθει μιάς συγκεκριμένης εταιρίας. Σε άλλες εταιρίες π.χ astra όλα από την αρχή μέλι γάλα και τρομερή επένδυση κλπ. Τι γίνεται ρε παίδες σε αυτό το site????????? μήπως πολλά posts εξυπηρετούν φίλους, γνωστούς και συμπάθειες ??

Οι διαχειριστές ας διαχειριστούν την καταχώρηση μου όπως πιστεύουν ότι είναι σωστό, αλλά στον καιρό που παρακολουθώ το φορουμ οφείλω να αναφέρω αυτό που κατά τη γνώμη μου είναι παράδοξο... ¨η ορισμένοι είναι τόσο βαθείς γνώστες της Ελληνικής αεροπορικής πραγματικότητας ή απλώς πυρόβολούν και όποιος πάρει ο χάρος.

sorry για το off topic...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.