Sky wings

Το κενό που θα αφίσει η ΟΑ θα το αναλάβουν άλλες εταιρείες και γιατί όχι η Sky Wings??

Ποιό κενό? Του CDG? Σιγά που θα το αφήσει η νΟΑ...
Τώρα αν στοχεύει σε άλλες πόλεις (Τουλούζη, Λυών, Μασσαλία), για να δούμε...

Kαι όντως μπορούμε να κάνουμε πολλά για τον χειμερινό τουρισμό αλλά είναι δύσκολο (όχι βέβαια ακατόρθωτο-αλλά δεν φημιζόμαστε και για το σήκωμα των μανικιών μας)

Reventon":gjsewhel said:
H εννοια τουρισμος ειναι μαλλον ξενη στην Ελλαδα, αν δουμε τα χαλια μας σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια..
Η εννοια χειμερινος τουρισμος πρεπει ως εκ τουτου να μπει μαλλον στο λεξικο για μερικους, για να τον ανακαλυψουν ! ! ! ! :wall:
Ρομαντικα χριστουγεννα (σικ) μαλλον επισης, οπως και οτι θα πρεπει να κοψουμε δελτιο για τους Γαλλους που θα τυχει να εχουν την αρρωστη ιδεα να επισκεφτουν την Ελλαδα στο καταχειμωνο... ( :wall:

Η ΟΑ σταματαει, η Α3 ποσους να κουβαλησει, τι θελει και μπλεκεται η Skywings.. (Αλλωστε.. Τι καιγεστε μερικοι για τα σχεδια που εχει η Skywings, η HIA κλπ κλπ.. Με δικα σας λεφτα θα χρηματοδοτηθουν? Αντι να χαιρεστε οτι μπορει να εχετε την ευκαιρια για μια καλη προσφορα, κοπανιεστε!!)

Ωρες ωρες νομιζω οτι μερικοι γραφουν για να γραφουν (της αφεντομουτσουναρας μου συμπεριλαμβανομενης, αλλα κυριως απο αγανακτηση)

Sorry 4 being off

Δεν νομιζω τα χειμερινα μας θερετρα να εχουν γινει ξαφνικα σαν της Ελβετιας ή της Αυστριας και να μην το πηρα χαμπαρι. Η Ελλαδα δεν εχει χειμερινο τουρισμο και σαφως γι'αυτο φταιει η πλειοψηφεια των πολιτων με τις λαθος πολιτικες επιλογες που κανει.
Απο την αλλη δεν νομιζω οτι αυτη η εταιρεια θελει να κανει προγραμματισμενα δρομολογια. Η εταιρεια ειναι τσαρτερ και δεν βλεπω κανενα σχεδιο αναπτυξης της σε κατι διαφορετικο.

οφφ
Τωρα οσον αφορα εμενα προσωπικα για το αν γραφω εδω μεσα, γραφω επειδη ασχολουμαι με τον αεροπορικο χωρο τα τελευταια 17 χρονια. Μαλλον δικαιουμαι πολυ περισσοτερο απο πολλους εδω μεσα να εκφραζω τις αποψεις μου ...
οφφ

Μόνο που η κοπέλα δεν έγραψε πουθενά για πτήσεις Γαλλία - Ελλάδα... Μιλάει για Γαλλία γενικώς, ίσως και για λογαριασμό γαλλικών tour operators.

kleopatra":2vb4v4fp said:
Το 757 το προορίζουν για να κάνει πτήσεις από Γαλλία,αλλά από το χειμώνα.

Εγώ έτσι είχα ακούσει οτι θα γίνει πάντως.

Νεότερα από το μέτωπο..
Το B752 θα πετάει από Τεχεράνη για τα Kish Islands, ένα θέρετρο στα νότια του Ιραν. Αναμένεται στην Αθήνα πρίν φύγει για εκεί.. Νεότερα σύντομα..

Σημερα εμαθα οτι η skywings εχει κανει 2 σχολεια initial (το 2ο την αλλη βδομαδα) για καμπινα!!!!

Αυτο σημαινει οτι μαλλον εχουν πολυ δουλεια.... η οτι χασαν πολλους απο την MIGOA.

Οι πληροφοριες μου λενε οτι το 757-29J ειναι με 207 επιβατες διαμορφωση, και ερχεται μεταξυ 15 και 20 Αυγουστου.

Εν το μεταξυ τον "Μιχαλη" τον ειδαν φιλοι στην Δαμασκο, οπου και μαλλον θα μεινει μονιμα λογο αυξημενου εργου, και επειδη τα σχεδια της εταιριας για πτησεις απο ροδο ματαιωθηκαν, λογο χρεοκοπιας του Ιταλου Tour Operator.

MerNion":35zx5a36 said:
Νεότερα από το μέτωπο..
Το B752 θα πετάει από Τεχεράνη για τα Kish Islands, ένα θέρετρο στα νότια του Ιραν. Αναμένεται στην Αθήνα πρίν φύγει για εκεί.. Νεότερα σύντομα..

οχι ενα θερετρο στα νοτια του Ιραν.... ΤΟ ΘΕΡΕΤΡΟ του Ιραν...

καλη η πλακα αλλα τωρα που ειπαμε για Ιραν πιστευετε οτι υπαρχει πιθανοτητα τα τελευτεα τους "αεροπορικομεταφορικα" προβληματα και το οποιοδηποτε κενο να μπορεσουν να το καλυψουν ελληνικες εταιριες?

να πουλησεις δυτικο εξοπλισμο στους ιρανους ειναι δυσκολο... το να νοικιασεις δεν πιστευω να ειναι και τοσο δυσκολο... (αν εξαιρεσεις τις ασφαλιστικες και τα premium toys)

Το καινουργιο τους παιχνιδακι ειναι ετοιμο ουτως η αλλως....

Οι εγκυρες πηγες μου λενε οτι μεχρι τις 10 Σεπτεμβριου θα το εχουν φερει LGAV.

Λιγο υπομονη για να δουμε που θα παει..... προς τα μερη μου (αραπια) η προς καπου αλλου......

Μυστηριο!!!

Attachments

• Sky Wings new toy.jpg
    Sky Wings new toy.jpg
    119 KB · Προβολές: 1.439