Sky wings

Στέφο η σελίδα δεν είναι απαραίτητο να λειτουργεί για να λειτουργεί και το mail. Μπορείς να χρησιμοποιείς κανονικά το mail server που σου παρέχεται και να στέλνεις λαμβάνεις mail αλλά να μην έχεις "σηκώσει" κάποια σελίδα (αυτή η σελίδα που εμφανίζεται είναι η default αν δεν ανεβάσεις κάποια δικιά σου)

H SkyWings αποκτάει ακόμη ένα MD-83. Θα είναι το SX-BTG, s/n 716743. Πρέπει να βρίσκεται στο LGAV, το έχει πάρει το μάτι κανενός;

GEM":y968b3n2 said:
H SkyWings αποκτάει ακόμη ένα MD-83. Θα είναι το SX-BTG, s/n 716743. Πρέπει να βρίσκεται στο LGAV, το έχει πάρει το μάτι κανενός;

Είχε πάρει το μάτι μου εδώ και μέρες το SE-RDG (αν δεν κάνω λάθος) να είναι παρκαρισμένο κάπου προς το A47.. Δεν ξέρω μήπως αυτό βάφτηκε σε χρώματα SkyWings και πήρε και SX- νηολόγιο όπως έγινε και με το SE-RDE που έγινε SX-BTF

-edit-
διόρθωσα το νηολόγιο λόγω τυπογραφικού

Λοιπόν, επειδή και εμένα το s/n δεν μου πολυκόλλαγε (η πληροφορία μου ήταν από τρίτο άνθρωπο) είπα να το ψάξω λίγο και δεν κατέληξα πουθενά. Μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος με το s/n. Το σίγουρο πάντως είναι ότι υπάρχει καινούριο αεροπλάνο για την SkyWings.
Από την άλλη στο site της Σουηδικής ΥΠΑ φαίνεται ότι το SE-RDG έχει γίνει de-registered και έχει εξαχθεί στην Ελλάδα.
http://www.luftfartsstyrelsen.se/templa ... ber=SE-RDG
Ίσως τελικά να πρόκειται γι΄αυτό το MD (ίσως και όχι).

Όπως και να ΄χει βιάστηκα να δημοσιεύσω κάτι χωρίς να το διασταυρώσω προκαλώντας μάλλον σύγχυση.
Sorry about that. :? :(

GEM , προφανως τα λεγομενα σου ισχυουν. Το SX-BTG με χρωματα VIK ειναι σημερα στο Α45 του LGAV. :wink:

Μην ειστε σιγουροι, και η Euroair περιμενη ενα MD83 αυτο το μηνα, τουλαχιστο ετσι λεει στο site της!

Σήμερα στις κρητικές αγγελίες : Η Skywings ζητά ιπτάμενους συνοδούς με ή χωρίς προϋπηρεσία για να επανδρώσει την νέα βάση στο Ηράκλειο .
δίνει fax και e-mail

CaptainChris":2lmv9b5g said:
Μην ειστε σιγουροι, και η Euroair περιμενη ενα MD83 αυτο το μηνα, τουλαχιστο ετσι λεει στο site της!
Βάσει νηολογίου, πρέπει να είναι της Skywings. Εξ' άλλου η Euro Air ακόμα περιμένει το 3o MD-80 που θα ερχόταν, σύμφωνα με παλιότερη ανακοίνωση στο site, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, αλλά πάει απο αναβολή σε αναβολή.