Sky wings

Captain Jack":13nsw1qb said:
και επειδη ακουω πολλες μπηχτες για το 757 (και ως γνωστον μου αρεσει να διαψευδω κασσανδρες :rant: ) εχω και κατι που μου στειλανε....... μετα την πτηση μου με την SW.

Μήπως μπορείς να μας πεις ποτε ειναι τραβηγμένη η συγκεκριμένη φώτο και που; Ειναι καινούριο δηλαδή..; Μιας-δυο-τριων-πέντε εβδομάδων...; Γιατί για να λέγεται Final Delivery Checks.jpg πρέπει να είναι όντως final.. Για πες μας λοιπόν πότε κ που ειναι τραβηγμένη...

runner":21f7bqoo said:
Καλημερα ,το 757 μαλον θα ερθει και προφανως κατι εχουν κλεισει για να το φερουν οσο για το συμβολαιο
απτη ΟΑ μεγαλη η χαρη της (ζουν σχεδον ολες οι ελληνικες εταιριες απο αυτη) ηταν για 1 μηνα,τωρα αν ανανεωθηκε θα φανει στη πορεια

Runner κανεις λαθος.Το συμβολαιο τους ειναι 6μηνο και απλα ανανεωνεται καθε μηνα...
Το 757 οντος ερχεται αλλα τελη Ιουνιου και εχουν ηδη βρει δρομολογια 6 ημερες την εβδομαδα...
Stay tuned...more info to follow...

Σε ποιους προορισμούς;

Να κανω μια μικρη διορθωση...θα πετανε 5 μερες την εβδομαδα και το ρουτ ειναι Παρισι-Νοτιος Αφρικη...δεν ειναι τιποτα επιβεβαιωμενο ακομη....Οταν μαθω θα το γραψω εδω.

ετυχε να πεταω πρωι τις προαλλες(δεν θα πω μερα)κ ακουσα τα πληρωματα της SW να λενε μεταξυ τους οτι ακομα να πληρωθουν οι πιλοτοι τον μαιο κ η καμπινα το δωρο πασχα κ φυσικα τον μαιο....κ σκεψου το καλοκαρι ακομα δεν ξεκινησε...κ εχουν κ πτησεις απο την ολυμπιακη...δεν χρειαζεται να προσθεσω τιποτα αλλο...οσο για περισυ τα πληρωματα εμειναν απληρωτα στο τελος(δωρα, επιδ.αδειας)...εκτος απο ελαχιστες περιπτωσεις που ειχαν γνωστους σε καιριες θεσεις του δημοσιου...good luck colleagues

Εμαθα οτι για το operation της ροδου νοικιασανε αεροσκαφος απο ευρωπη!!!!

Μα εχουν τοση πολυ δουλεια?

Νέο MD-83 αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Πρώην Primera (TF-JXC) και (αν η πηγή του Mernion είναι σωστή) θα γίνει SX-BTM. Αυτή τη στιγμή βάφεται στην ARN.

Λογικά θα πετάει και αυτό για ΟΑ. Για να δούμε. Οι φήμες για το Β757 έχουν επιβεβαιωθεί? Θα το δούμε σύντομα?

Το νέο MD της Sky Wings θα πετάει με βάση τη Ρόδο.

Εγω ακουσα οτι για το 757 δεν εχουν κλεισει κατι σιγουρα. Το MD θα πεταει σιγουρα απο ροδο, γιατι ηδη 3 βδομαδες νοικιαζουν αεροπλανα απο αλλου για να βγαζουν το προγραμμα της ροδου.