SkyEurope στην Θεσσαλονίκη

• Thread starter Thread starter billaras
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μα βρε firma, είναι δυνατόν να χρεωθεί η κάρτα σου με μεγαλύτερο ποσό από την τελική τιμή του εισιτηρίου;;;

Αφού κλείσεις τα εισιτήρια, θα σου σταλεί στο email booking confirmation και το booking reference το οποίο θα πρέπει να δείξεις στο check in. Δεν έχω πετάξει με SkyEurope αλλά φαντάζομαι οτί εισιτήρια δεν παίρνεις. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το booking reference. Τόσο απλά! :-)

Εχω κλεισει εγω εισητηρια για Βιεννη για τον Απριλιο. Η Sky ειναι εμπιστη εταιρια και αν και δεν εχω ταξιδεψει ποτε μαζι της, εχω ακουσει απο πολλους καλα λογια. Το οτι εχει ακομα φθηνες τιμες ειναι γιατι δεν τα εχει παρει χαμπαρι ο κοσμος. Θα προτιμησουν τα πρακτορεια οπου θα τους βγει ενα 600αρι το 4ημερο πακετο ενω με προσεκτικη μελετη εμενα μου βγηκε 200.

Το εισητηριο ειναι ηλεκτρονικο και δεν παιρνεις χαρτινο. Απλα πας με ταυτοτητα ή διαβατηριο στο αεροδρομιο. Αντε ριξε και μια εκτυπωση το e-mail που θα σου στειλουν μπας και χρειαστει.

Δεν ξερω αν η Skyeurope συνεργαζεται με πρακτορεια.Συνηθως αυτες οι εταιριες εκδιδουν εισητηρια μεσω του internet.H εταιρια αυτη ειναι απο τις πλεον αξιοπιστες στο χωρο και με πολυ καινουργια αεροσκαφη.

Συνεργάζεται...

Η Skyeurope συνεργάζεται με πρακτορεία και μάλιστα αρκετά...

Ενδεικτικά είχε τύχει να ταξιδέψω παρέα με γκρουπ από τη Signature Travel...

Επειδή έχω ταξιδέψει αρκετές φορές με τη Skyeurope και πρόκειται να ταξιδέψω πάλι σύντομα για Βιέννη αυτή τη φορά (εισιτήριο σε προσφορά aller retour + φόροι 39 ευρώ! απίστευτο...) δε χρειάζεται καν να έχεις την εκτύπωση του confirmation μαζί σου που σου ήρθε στο email, αλλά εγώ θα έλεγα απλώς να το έχεις για καλό και για κακό...

Όσο για την πτήση και την ασφάλεια είναι μια απόλαυση..ολοκαίνουρια αεροπλάνα, ευγενικό προσωπικό, ακρίβεια στην ώρα τους !!!!!!!

Μακάρι όλες οι low cost να της έμοιαζαν...

ptiseisA εχες απολυτο δικιο...
η sky συνεργαζεται εκτενως με πρακορεια...μεχρι και ειδικο λινκ εχει στο site της.....παρομοια συνεργασια με πρακτορια εχουν κι αλλες λοκος(wizz,germanwings,airbelrin)

Στο Amadeus.net απο low cost βλεπω τις Air Berlin,TUIfly,germanwings,Skyeurope,Sterling,norwegian.Thomsonfly...
Οι αλλες low cost και ειδικα οι 2 μεγαλοι μοιαζουν ως προς το στολο,αλλα οχι και στις τιμες.To σλογκαν της Skyeurope ειναι:Φτηνες πτησεις σε φτηνη αγορα(Εννοει την Ανατολικη Ευρωπη).Το δειχνει παντως,αν και τη χρονια που περασε κατεγραψε ζημιες.

ελπίζω...

Ελπίζω με τις ζημιές που καταγράφει να μη κλείσει γιατί πρόκειται για πραγματικά καλή προσπάθεια...

Το καλό είναι ότι αναδιοργανώνει τις πτήσεις της όπου δεν έχει κέρδος και έτσι δεν παραδίδεται αμαχητί !

Για παράδειγμα πέρυσι είχα κλείσει εισιτήριο Μπρατισλάβα - Βαρσοβία και μετά από λίγες μέρες ακύρωσε όλες τις πτήσεις της ανάμεσα στους δύο προορισμούς και όχι μόνο... Βέβαια με αποζημίωσε με δωρεάν εισιτήρια για όπου θέλω ! Χα χα χα

Πάντως πιστεύω ότι η κίνησή της για διαδρομή Θεσσαλονίκη - Πράγα και Αθήνα - Πράγα θα πετύχει λόγω της μεγάλης ζήτησης στην ελληνική αγορά προς την πόλη της Τσεχίας...

Άντε και σε άλλους προορισμούς !!!!!

Παντως ακομα και τωρα μπορεις να βρεις εισιτήρια με 60 ευρω return, incl. taxes SKG-VIE για την περιοδο του Πασχα σε αντιθεση με το ATH-VIE οπου δεν υπαρχει για το δεκαπενθημερο του Πασχα τιποτα κατω απο 200 ευρω.
Μαλλον πολλοι Βορειοελλαδιτες δεν το πηραν χαμπαρι οτι η εταιρια πεταει για Βιεννη απο το Πασχα και οχι μονο το καλοκαιρι...

SkyEurope

καλησπερα σας.Προκειται να ταξιδεψω με την skyeurope τον νοεμβριο απο θεσσαλονικη για βιεννη.μου βγαζει οτι πρεπει να πληρωσω με΄τεπιστροφης 74 ευρω.τοσο θα πληρωσω η παραπανς απλωσ δεν το λενε_και ποια ειναι ι διαδικασια κλεισιματος εισητηριων?με χρεωστικη μπορω να τα κλεισω?και οταν τα κλεισω τι θα κανω μετα?

Φυσικά και μπορείς να τα κλείσεις με χρεωστική αντί για πιστωτική.
Δεν έχεις να κάνεις τίποτα περισσότερο από το να εκτυπώσεις το voucher που θα σου βγάλεi στο τέλος και να επικοινωνήσεις με την εταιρεία την προηγούμενη μέρα της πτήσης σου για να τσεκάρεις μήπως έχει γίνει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα (ώρα αναχώρησης). Αυτό μπορείς να το κάνεις και online από την ιστοσελίδα της εταιρείας.
Have a nice trip!!! :great: