SkyEurope

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: SkyEurope στην Αθήνα

Αγαπητοι φιλοι, εχω κλεισει ενα εισιτηριο για Πραγα 25 Μαρτιου και επιστροφη 26, πριν απο 5 μηνες. Σημερα κοιταξα το schedule της εταιρειας και ειδα οτι εχουν αλλαξει οι ημερομηνιες και οι ωρες. Επισης προσπαθησα να κανω log in στο site και δεν αναγνωριζε τους κωδικους. Απο την εταιρεια δεν εχω λαβει καμια ενημερωση μεσω εμαιλ για τις αλλαγες αυτες.
Ξερετε τι ισχυει???

Θα μπορουσα να αλλαξω το ticket χωρις επιβαρυνση?
Ευχαριστω πολυ.

Η SkyEurope αναδιέταξε το πρόγραμμά της μετά τη δραστική μείωση του στόλου της ήδη από το φθινόπωρο του 2008. Ως αποτέλεσμα σε κάποιους προορισμούς μειώθηκε η συχνότητα των πτήσεων, με ακύρωση-σύμπτυξη δρομολογίων και σε άλλους έγινε τροποποίηση ωραρίων. Ωστόσο, από την εμπειρία μου, ειδοποιούν εγκαίρως για τις αλλαγές/ακυρώσεις.[Προς Παρίσι λχ, που ακυρώθηκε η πρωινή πτήση από Βιέννη (αλλά παρέμεινε η απογευματινή) μου δόθηκε η δυνατότητα από την εταιρεία είτε για επιστροφή χρημάτων (σιγά τα ωα, 5 ευρώ κόστιζε) ή για δωρεάν αλλαγή με το απογευματινό δρομολόγιο (αφού είχε διαθέσιμες θέσεις) χωρίς επιπλέον κόστος δλδ]

Την αλλαγή ΔΕΝ μπορείς να την κάνεις χωρίς κόστος μέσω του site τους, είτε θα σε ειδοποιήσουν αυτομάτως από την εταιρεία, διαφορετικά, αν ανησυχείς, είτε τους καλείς τηλεφωνικά στο 00421 2 3301 7301 είτε με e-mail στο reservations@skyeurope.com - έχε πρόχειρο το booking confirmation και καλή τύχη...

ΝΑΙ αλλάζει το εισιτήριο χωρίς επιβάρυνση. Έτσι το έκανα και εγώ. Έχεις μάλιστα το δικαίωμα να μεταφέρεις την πτήση συν πλην μια εβδομάδα, όπως να αλλάξεις και τη διάρκεια. Ελπίζω πραγματικά να μη κλείσει η αγαπημένη μου εταιρία...

Η ΠΤΗΣΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΟΥ.

η εταιρία ανακοινώσε
1) συμφωνία με κάποιο 3ο φορέα για την χρηματοδότηση τριών νέων αεροσκαφών
2) την μεταφορά (πάλι) της αποπληρωμής του δάνειου της ΥΟRK
3) την περαιτέρω καθυστέρηση της δημοσίευσης του ισολογισμού της.

Παράλληλα το reuters (http://uk.reuters.com/article/marketsNewsUS/idUKSLOVAK20090220) και άλλοι μεταδίδουν οτι η εταιρία μεχρι τα τελη Απριλιου θα παραλάβει 7 παλιά 737 (περίπου 16 χρονών). Φήμες λένε ότι είναι ο στόλος της FlyLAL που έκλεισε. Θα βαφτούν λευκά με μπλε γράμματα για περιορισμό του κόστους. Τουλάχιστον το προσπαθούν…

καλησπερα φιλοι μ!

Εχουμε κανα νεο για την Skyeurope?Νοικιασε τελικα 737 ή συνεχίζει τα wet-lease απο Air Slovakia κ.λ.π?

Εχθές πέταξα από Πράγα-Αθήνα με αεροσκάφος της skyeurope , αλλά έχω την εντύπωση πως η πτήση που έφυγε από δίπλα μας στο Ελ. Βεν. ήταν γιά την Βιέννη με ένα 737-400 βαμένο τελείως λευκό .

Οντως έχει νοικιάσει ήδη με την μέθοδο του dry lease δυο 737-500 που άνηκαν στην flyLAL (η οποία εκλεισε). Πετάνε προς το παρον ολόλευκα και ειναι τα LY-AWF και LY-AWG
Σύντομα θα έχετε και φώτο απο απογειώση στην Βενιζέλο

Καλημέρα,
Έχω μία ερώτηση,
Τι σημαίνει dry lease και ποιά η διαφορά από το wet lease που αναφέρει ο Velerefontis ?

Τι γίνεται τελικά με την SkyEurope?Βλέπει πως πηγαίνει κάθε μήνα και ανανεώνει την προθεσμια των δανείων τις,ταυτόχρονα σχεδόν κάθε βδομάδα προσφέρει σε πολύ καλές τιμές πτήσεις.Ξέρει κανείς τπτ περισσότερο...??

Υ.Γ. Τουλάχιστον ας επιζήσει μέχρι και τα τέλη Ιουλίου να μην παν χαμένα και τα εισιτήρια... :rant: