SkyEurope

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Παιδιά...αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα.Βρισκόμουν στη Ρώμη...και έπεσα θύμα κλοπής...Πάνε και το διαβατήριο και η ταυτότητα και κάποια χρήματα.Κουτσά στραβά επέστρεψα στην Ελλάδα.Για το τέλος Αυγούστου είχα προγραμματίσει ένα ταξίδι στη Βιέννη με τη SkyEurope.Αν δεν προλάβω να βγάλω καινούρια ταυτότητα,πώς μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία της πτήσης και να πετάξω σε άλλη ημερομηνία?
Με την ευκαιρία θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα με την καινούρια ταυτότητα(κυρίως εννοώ τα ξενοδοχεία της Αυστρίας).
Αυτά.
Thanks in advance. :(

Φιλε Αντωνη η ταυτοτητα βγαινει αυθημερον.Αν πας το πρωι με τα απαραιτητα δικαιολογητικα, πιστοποιητικο γεννησεως, 4 φωτο,και μια υπευθυνη δηλωση οτι εχασες τη ταυτοτητα(τωρα δεν ξερω τι γινεται επειδη την εχασες στο εξωτερικο,αν χρειαζονται περαιτερω δικαιολογητικα) το μεσημερι θα την εχεις στα χερια σου.

Στην Αυστρια και σε ολες τις χωρες της Ε.Ε. μπορεις να ταξιδεψεις με την ταυτοτητα μονο και φυσικα και να την χρησιμοποιησεις και στο ξενοδοχειο...

Αν θες να αλλαξεις τις ημερ/νιες στα εισιτηρια θα πας εδω:
http://booking2.skyeurope.com/RetrieveBooking.aspx

Από Ρώμη πως γύρισες? Ήταν εύκολο χωρίς διαβατήριο και ταυτότητα?

Πρώτα απ΄όλα ευχαριστώ για την απάντηση.
Η ιστορία έχει ως εξής.
Διαπιστώνω την απώλεια,πηγαίνω σε ένα γειτονικό αστυνομικό τμήμα .Με κατευθύνουν στο κεντρικό κοντά στην piazza Repubblica(Questura καλείται το αστυνομικό τμήμα).Είχα αντίγραφα του διαβατηρίου και της ταυτότητας-έτυχε-.Συμπλήρωσα κάποιο έγγραφο στ΄αγγλικά όπου δήλωνα την απώλεια.Ο αστυνομικός μου είπε να πάω στην Πρεσβεία.(Η ελληνική πρεσβεία βρίσκεται κοντά στην Galleria Borghese απ΄τα σπουδαιότερα αξιοθέατα της Ρώμης).Πριν πήρα ένα τηλέφωνο στην πρεσβεία και μου είπαν ότι θα πρέπει να πάω όχι σ' αυτούς αλλά στο προξενείο που βρίσκεται εκεί κοντά.Εκεί συμπλήρωσα κάποια χαρτιά και πήρα προσωρινό διαβατήριο.Μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν και θα μου στείλουν κάποιον κωδικό(Σήμερα τον έλαβα)για να βγάλω νέο διαβατήριο.Στην πρεσβεία και στο Προξενείο ήταν τρομερά εξυπηρετικοί άνθρωποι.Επέστρεψα με πλοίο από Ancona.
Αυτά.

Mηπως γνωριζει καποιος καποιο τηλ απο τα γραφεια της SKYEUROPE στην Ελλαδα σε Αθηνα η Θεσσαλονικη?Επειδη δεν την γνωριζω την εταιρια και πρωτη φορα θα ταξιδεψω με αυτην,για μεσα Οκτωβριου Αθηνα-Πραγα-Αθηνα μου βγαζει 117ευρω :P :?: απο την στιγμη που με αλλες εταιριες μου βγαζει 250ευρω.... :( !!Ας μας διαφωτισει καποιος!!Ευχαριστω

Aπό την ιστιοσελίδα του αεροδρομίου

Reservations: 0042148504850
Αirport: 210 3534003

Καλό ταξίδι!!!!!

Τhanos":179hl89b said:
για μεσα Οκτωβριου Αθηνα-Πραγα-Αθηνα μου βγαζει 117ευρω :P :?: απο την στιγμη που με αλλες εταιριες μου βγαζει 250ευρω.... :( !!
Τότε τι περιμένεις; Κλείσε την θέση σου γρήγορα πριν ανέβει η τιμή. Η εταιρία είναι μια χαρά (από όσα άκουσα) και θα την δοκιμάσω κι εγώ τον Νοέμβριο. :wink:

Λοιπον εαν κλεισουμε εισιτηρια π.χ για δεκεμβριο και μετα θελουμε να το αλλαξουμε να το παμε π.χ απριλιο , ποια ειναι η διαδικασια και ποιες οι επιβαρυνσεις?
ευχαριστω...

Από όσα γνωρίζω, σε περίπτωση ακύρωσης δεν επιστρέφεται η αξία του ναύλου. Επίσης δεν επιτρέπεται η αλλαγή της ημερομηνίας!

Mια χαρά είναι ρε για Πράγα.
Και εγώ τον Ιούλιο πήγα Θεσσαλονίκη-Πράγα.