SkyEurope

• Thread starter Thread starter Hristos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
για τον πατερα μου πειρα εισητηριο για Αθηνα-Κρακοβια-Αθηνα 72 ευρω
και εγω για να παω Ιο με το ταχυπλοιο επρεπε να πληρωσω 90 ευρω (πραγμα που δεν το εκανα γτ πηγα με το συμβατικο)

Γιαυτο η Skyeurope πεταει μονο στην Αθηνα,γιατι ακριβως εκμεταλλευεται τα κινητρα που παρεχει η εταιρια διαχειρισης ενα απο τα οποια ειναι η απαλλαγη φορων σε καθε εταιρια που ανοιγει μια καινουργια γραμμη.
Επισης η εταιρια αυτη αποδυκνυει οτι ειναι πραγματικη low cost.

Eντονότατες φήμες μιλούν για έναρξη πτήσεων από το νέο θερινό πρόγραμμα από PRG σε ATH.Στην ιστσελίδα της εταιρίας αναφέρεται ήδη η PRG χωρίς όμως να δίνει δρομολόγια ακόμα.

Τα δρομολόγια από Πράγα τα έχει δώσει αρχές Αυγούστου:

Amsterdam: daily
Barcelona: 4x weekly
Milan Orio al Serio: daily
Naples: 2x weekly
Nice: 3x weekly
Paris Orly: 10x weekly
Rome Fiumicino: daily
Prague-Grenoble: weekly
Prague-Turin: 2x weekly

ο COMPUTERISE εννοεί ότι πλέον αν επιλέξεις Αθήνα υπάρχει επιλογή ως προορισμός η Πράγα, χωρίς όμως να βγάζει πτήσεις...

προφανώς μόλις βγουν τα εισιτήρια Μαρτίου - Οκτωβρίου θα έχει και Αθήνα ! Μακάρι δηλαδή !

Περίεργα μας τα λέει η Sky. Η PRG ,προς το παρόν ελπίζω, εξαφανίστηκε :cry: αλλά το σπουδαιότερο δυστυχώς είναι ότι οι νέες καλοκαιρινές τιμές προς/από ΒUD και BTS είναι για γέλια!! :lol: :lol: (Από 335euro)
H λάθος έχει γίνει ή πίνουν και δεν μας δίνουν!!!
:( :(
Περιμένουμε νεώτερα

an theleis na kleiseis kalitera na perimeneis na anakoinoseis prosfores...einai krima na pliroseis esy ta ga...tika... :wink:
i sky einithizei na kanei kales prosfores....kai nomizo po tha to sinexisei...

περίμενε και δε θα χάσεις

σίγουρα το επόμενο διάστημα θα βγάλει προσφορές που μπορεί να φτάνουν ακόμα και τα 34 ευρώ aller retour (με βάση την περυσινή τακτική της εταιρίας)

Προσωπικά θα σου πρότεινα να περιμένεις τουλάχιστον εισιτήρια 50 ευρώ aller retour !

ξεκεινανε οι πτησεις της Sky προς Κρακοβία, Μπρατισλάβα, Βουδαπέστη και το Split (το που ειναι μην με ρωτησετε). το εισητηριο κανει 25.9 η διαδρομη (χωρης φορους) αλλα και παλι ειναι φθηνοτερη απο την Lot.

Σας το είπα εγώ ότι ή λάθος έγινε ή ήταν πιωμένοι :lol: :lol:

Οι τιμές τις Sky προσγειώθηκαν σε Sky επίπεδα στα 26 περίπου euro χωρίς φόρους ανά διαδρομή!!

Ρε συ Thanasis_U2 μας έστειλες :evil:
Που άραγε να είναι το Split???? :doubt: :doubt:
Έλα ντε!!! Κι εγώ το ψάχνω :lol: :lol: