Όταν είναι μια καλή προσφορά λογικό είναι. Θέλει υπομονή και επιμονή γιατί έχει μεγάλη ζήτηση και κίνηση στην ιστοσελίδα. Πάντως εγώ τα κατάφερνα πάντα στο τέλος !
Η ιστοσελίδα όντως σέρνεται! Εψαξα για Βιεννη προσφορες με 13λιρες/ευρω και δεν εβγαλε τιποτε λιγοτερο απο 89 ευρώ!Μαλιστα στην περίοδο προσφορών!Κατάλαβα τίποτα λάθος η μας δουλευέι?
Η εταιρεία ανακοίνωσε ζημιές για το δεύτερο τρίμηνο του 2008 ύψους 16.8 εκατ. ευρώ, παρόλα αυτά εξασφάλισε επένδυση 10εκ. ευρώ από τη york global finance για την απρόσκοπτη λειτουργία της. Για να δούμε...
Μακάρι να αντέξει η εταιρία. Θα είναι κρίμα να την χάσουμε από το Ελ. Βενιζέλος... Οι καλύτερες τιμές με τις καλύτερες ώρες πτήσεις και το καλύτερο service (value for money)
Εψαξα για Βιεννη προσφορες με 13λιρες/ευρω και δεν εβγαλε τιποτε λιγοτερο απο 89 ευρώ!Μαλιστα στην περίοδο προσφορών!Κατάλαβα τίποτα λάθος η μας δουλευέι?
Εμενα μου στειλαν το newsletler 1 million seats for only 9 Euro all inclusive
μολις χθες Η προσφορα ληγει αυριο ενω ειχε ξεκινησει απο τις (27/10/08 5pm - 02/11/0
οποτε δεν ξερω τι εγινε τις πρωτες μερες...Χθες μεσημερι με 9Ε βρηκα ελαχιστα!
Τα μονα που προλαβα ηταν τελος Οκτωβριου και φυσικα τα χτυπησα
ATH - PRG: 14/10/2009
PRG - ATH: 19/10/2009
4 ατομα με χρεωση βαλιτσας μονο για τους 2, ΣΥΝΟΛΟ= 152.00 EUR
τωρα αν γινει τιποτα και χρεωκοπησει η εταιρια χαλαλι τους
38 EUR return το ατομο ουτε pizza δεν παιρνεις
εξαλλου τα πληρωσα εγω ολα γιατι τα κανω δωρο στους υπολοιπους 3!
Πραγματι τις 3 πρωτες μερες που ετρεξε η προσφορα στο site της sky europe υπηρχαν τικετα με 9ευρω για πολλους και καλους προορισμους,τα πηρα κι εγω ειδηση αλλα δεν προχωρησα σε κρατηση γιατι φοβηθηκα μην τυχον και 'φαλιρησει' η εταιρεια μιας και δεν ακουγονται τα καλυτερα για τα οικονομικα της
Εγω προσπαθώ να βρω για τον Ιουνιο-Ιουλιο προσφορες,Αθηνα-Πραγα η Βιεννη,ενα εισητήριο βρήκα με 9 ευρώ, απο Βενιζέλο για Πραγα.Στην επιστροφή είναι πιο πολλά φαίνεται.Αμα βρω εχει καλώς,αμα οχι,δεν πειραζει
Ξερει κανεις τι εγινε με την τεχνικη υποστηριξη των αεροσκαφων της ΝΕ? Τις προαλλες ειχε μαθευτει οτι η τεχνικη βαση της Austrian σταματαει τους τεχνικους ελεγχους στα αεροσκαφη της SkyEurope λογω μη πληρωμης των υποχρεωσεων της τελευταιας.