Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Προς τους ανωθεν ....
Καταρχην, το να κατηγορεις καποιον ως φοροφυγαδα, δεν ειναι και τοσο πρεπον. Διοτι εγω προσωπικα,ε δω που ειμαι, πληρωνω 45% φορο, δηλωνω τα εισοδηματα μου στην Ελλαδα (ενω δεν εχω καμμια υποχρεωση σαν ελλην του εξωτερικου, πλεον), και δεν πληρωνω φορο, επειδη τυχαινει να πληρωνω παραπανω, εδω που ειμαι.
Το αν πληρωνομαι ηγεμονικα η οχι, αυτο εχει και τα αντισταθμισματα του. Το να ζεις 10 μηνες μακρια απο οικογενεια, να βλεπεις τα παιδια σου 2 με 3 φορες τον χρονο.....ειναι καπως στεναχωρο.Καποιοι δεν το αντεχουν, και βρισκονται Αθηνα, καποιοι σαν εμενα, το αντεχουν και βρισκονται εκει που ειναι.
Σε οτι αφορα τα ειρωνικα σχολια, περι εισοδου στην ΟΑ, σαφεστατα ολοι (κακως) βαλαμε μεσον διοτι ακομα και σημερα ετσι ειναι η Ελλαδα.
Εκτος και αν ζει κανεις σε αλλο κοσμο.
Τελως, σε οτι αφορα την συνταξη, ο νομος επιτρεπει να την λαμβανει κανεις, αν ειναι στο εξωτερικο, και αν ειναι εργαζομενος στην Ελλαδα, μπορει να ειπρατει ενα ποσοστο αυτης, αν ειναι 55 ετων συμπληρωμενα. Οσοι ειναι νεωτεροι, εχουν κανει διακοπη της συνταξης (αναστολη λεγεται), εφὀσον εργαζονται στην Ελλαδα.
Με το κλεισιμο της ΟΑ, εσβησε η αεροπορια στην Ελλαδα. Παρτε το χαμπαρι. ΠΕΘΑΝΕ η αεροπορια. 3 χιλιαρικα μισθος κυβερνητη 320, δεν ειναι μονο για γελια, αλλα για γοερα κλαματα.....Και πραγματικα, αν ειχα εταιρια, 2 χιλιαρικα θα εδινα, διοτι υπαρχουν καποιοι που θα πεταξουν με αυτα. Αυτους να κατηγορειτε, κυριοι. Διοτι χαλασανε την πιατσα. Και οσο δεν υπαρχει σωματειο, τοσο το χειροτερο,
Εμεις οι παλαιοι, σε κατι σταθηκαμε τυχεροι. Ειχαμε πολλη μεγαλη πειρα (βλεπε ωρες), καλα ratings (ελεω ΟΑ, δηλαδη φορολογουμενου ελληνα) και βρηκαμε δουλεια. Δυστυχως ομως, εσεςι οι νεοι αεροποροι, θα τα βρητε δυσκολα. Φυγετε απο την Ελλαδα, και κοιταξτε το μελλον σας στο εξωτερικο. Οσον αφορα τους χωρις type rating, δυστυχως, εκει τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Σημερα οι εταιριες ζητανε ακομα και τιτλους σπουδων πανεπιστημιακου επιπεδου.
Η λυση ειναι μια....Οτι προσφερεται, ακομα και χωρις αμοιβη, θα πρεπει να ειναι καλοδεχουμενο....μονο και μονο για να βαλετε καμμια 500ρια ωρες..Η αποκτηση rating 737NG, η Α320 ειναι δυστυχως μονοδρομος. Τοτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα εισοδου ως cadet σε εταιρια οπως ειναι η RYANAIR.
Μην το βαζετε κατω. Στειλτε emails, παρτε τηλεφωνα, ρωτηστε . Κατι θα μαθετε. ΚΑι παρτε το αποφαση. Η ξενητια ειναι δυστυχως μονοδρομος.

Σχετικα με την εταιρια..Ελληνες υπαρχουν παμπολοι στην Αμερικη. Το δρομολογιο αυτο ειναι χρυσο, και ειμαι σιγουρος οτι ανταποκρισεις θα υπαρχουν, με καποιες απο τις εδω εταιριες. Οι Ελληνες πετανε με ελληνικα αεροπλανα, και ελληνες πιλοτους. Επι εποχης ΟΑ, γινοταν της κακομοιρας.
Τα αεροπλανα ηταν γεματα σχεδον ολο τον χρονο.
Να ευχεστε ολοι, να πετυχει (και ειμαι απολυτα σιγουρος), για να υπαρξουν θεσεις εργασιας για ολους σας.... :great:

Τωρα μιλας σωστα το προβλημα ολων των χειριστων ειναι να κανουν την αρχη σε μια εταιρια δηλαδη να βρουν καποιο μεσον που σε αυτο δεν φταιει η εταιρια αλλα το ιδιο πολιτικο συστημα η να αναγκαστουν να δωσουν χρηματα να βαλουν 500 ωρες οποτε η θεση του Κ2 παλι θα ειναι δυσκολο να βρεις γιατι θα περνουν Κ2 αυτους που πληρωνουν .Οσο για την εταιρια μακαρι να ανοιξει και να προσλαβει ολους τους ανεργους.

Σύμφωνα με σχετικά έγκυρες πληροφορίες,το εγχείρημα ματαιώθηκε λόγω έλλειψης χρημάτων.

Πιό καλά!!! Και λεφτά να έβρισκαν, θα ξαναψάχνανε σε λίγο καιρό...

Σορρυ που διακόπτω αλλα αυτή η αεροπορική ειναι χειρότερη και απο την hellas airlines δεν εχει ουτε καν site η κατι άλλο . Αν κάνω λάθος παρακαλώ διορθώστε με .

Για διαβάστε κι αυτό, http://www.newsbomb.gr/prionokordela/el ... i-prosehos

Δεν γνωρίζω αν θα λέγεται Skygreece,φαίνεται όμως ότι κάτι γίνεται στην παρούσα φάση.Ας ελπίσουμε για το καλό των πολλών να πετύχει.

Aπ' τη μιά το άρθρο έχει τίτλο "Νέα αεροπορική εταιρεία θα κάνει πτήσεις Αθήνα-Νέα Υόρκη προσεχώς..." κι απ' την άλλη αναφέρει "Στο πλαίσιο των επαφών της υπουργός έγινε δέκτης αιτήματος μεγάλης αεροπορικής εταιρίας για άνοιγμα απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Νέας Υόρκης με την Αθήνα σε 12μηνη βάση."

Άρα, μιλάμε για νέα & μεγάλη αεροπορική εταιρεία? Μόνο η United εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία νομίζω κι αυτό αν θεωρήσουμε ότι είναι νέα λόγω της συγχώνευσης με την Continental...

Σε ποίο ακριβώς έτος ζούνε; Ο Τζουλιάνι δήμαρχος NY :?

Aν η Continental δεν έδωσε τα slots τι θα την πείραζε να τα κάνει ετήσια;Το Βενιζέλος δεν είναι και στα ντουζένια του από κίνηση. Τέλος πάντων αυτό θέλει υπομονή είτε έτσι είτε αλλιώς.