Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Στοιχεία κύριοι, έχετε στοιχεία?

Μα που είναι ο Αεροζόλ?

Πιστεύω ότι μιλάει με το Ραλάκη αυτή τη στιγμή και μαθαίνει τεχνογνωσία!
Πούλα λεμόνια,ρε! (Όπως λέει και ο μεγιστάνας Αλέφαντος)

Αγαπητοί συμφορουμίτες, οι μισές σελίδες σε αυτό το topic είναι πλακίτσες, ειρωνείες και αστειάκια. Ειδικά τον τελευταίο καιρό. Δε νομίζετε ότι είναι καιρός να το σταματήσουμε λίγο; Εντάξει, κάναμε την πλάκα μας, ειρωνευτήκαμε, γελάσαμε κλπ. Εγώ προσωπικά κουράστηκα να βλέπω νέα posts κάθε μέρα και να μπαίνω διαβάζοντας αστεία άνευ ουσίας. Ακόμα δεν χορτάσατε; :?

Αν δεις το προφίλ της εταιρείας στο fb θα καταλάβεις ότι ήταν εξαιρετικά ενεργό μέχρι πριν από λίγες ημέρες. Αφού η εταιρεία είναι ζωντανή και εργάζεται πυρετωδώς, γιατί να μην ασχοληθούμε μαζί της;

Η ένσταση του διαχειριστή είναι ξεκάθαρη και δικαιολογημένη, αφού πολλοί από εμάς (συμπεριλαμβανομένου κι εμού) είπαμε την εξυπνάδα μας. Το θέμα είναι ότι και οι ίδιοι οι εκπρόσωποι της SkyGreece κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να γελοιοποιήσουν το όλο εγχείρημα και τους εαυτούς τους (είτε με δημοσίευση φωτογραφιών με πολιτικούς που δε χαίρουν πλέον ιδιαίτερης εκτίμησης από τους κατοίκους αυτής της χώρας, είτε με την παρουσία τους σε εκπομπές τοπικών ερασιτεχνικών τηλεοπτικών σταθμών με συνεντεύξεις που μόνο γέλια προκαλούν). Δεν ξέρω τι προσπαθούν να πετύχουν, αλλά νομίζω πως πέρα από τους ευρισκόμενους εκτός σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας ομογενείς, που αφήνουν το Αμέρικα για να έρθουν στα χωριά των παππούδων τους για το καλοκαίρι και να φύγουν τον Αύγουστο, δε νομίζω να τους πιστεύει και κανένας άλλος.

Πίστεψέ με GP707, αν κρίνω από τα σχόλια των μελών στο facebook page τους, υπάρχει πολύ περισσότερη σοβαρότητα σε αυτά που γράφονται σε αυτό το topic, απ 'ότι εκεί.

Αγαπητοί συμφορουμίτες, οι μισές σελίδες σε αυτό το topic είναι πλακίτσες, ειρωνείες και αστειάκια
,έγραψε ο GP707.
Ναι,αλλά δε το ξεκινήσαμε εμείς,όπως λέει και το γνωστό ανέκδοτο με το τύπο που πάει ένα YUGO σε συνεργείο για "μετατροπές".
Φιλικά,Άλεξ :lol:
ΥΓ:Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες,μέχρι εχθές είχε υποβληθεί μόνο μια αίτηση για έκδοση νέου AOC στην ΥΠΑ και αυτή ΔΕΝ είναι της SkyGreece.Έκπληξη,ε; 8)

από GP707 την Σήμερα, 09:10

Αγαπητοί συμφορουμίτες, οι μισές σελίδες σε αυτό το topic είναι πλακίτσες, ειρωνείες και αστειάκια. Ειδικά τον τελευταίο καιρό. Δε νομίζετε ότι είναι καιρός να το σταματήσουμε λίγο; Εντάξει, κάναμε την πλάκα μας, ειρωνευτήκαμε, γελάσαμε κλπ. Εγώ προσωπικά κουράστηκα να βλέπω νέα posts κάθε μέρα και να μπαίνω διαβάζοντας αστεία άνευ ουσίας. Ακόμα δεν χορτάσατε;
Νάσε καλά γιατί πιστεύω εκφράζεις την πλειοψηφία των μελών.Μήπως να άνοιγε ένα οφ τόπικ που ο καθένας θα έγραφε το μακρύ του και το κοντό του;

Και κάτι άλλο φίλοι μου.
Δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι άπαντες έχουν λογαριασμό στα Social Networks (facebook, twitter και όλα τα συναφή).
Οταν κάποιος παραθέτει ένα link από αυτά, πρέπει να έχη υπ' όψιν του ότι κάποιοι (ίσως και περισσότεροι) δεν μπορούν να το δούν.

Πρακτικά,τι σημαίνει αυτό;Τι θα μπορούσε να γίνει;

sotiris":2kxm87pd said:
Και κάτι άλλο φίλοι μου.
Δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι άπαντες έχουν λογαριασμό στα Social Networks (facebook, twitter και όλα τα συναφή).
Οταν κάποιος παραθέτει ένα link από αυτά, πρέπει να έχη υπ' όψιν του ότι κάποιοι (ίσως και περισσότεροι) δεν μπορούν να το δούν.

Αυτό συμβαίνει με υπαιτιότητα της ίδιας της εταιρείας. Το δικό μου facebook fanpage εμφανίζεται κανονικά σε όλους τους επισκέπτες, συνδεδεμένους και μη. Για να μην εμφανίζεται το δικό τους, κάτι έχουν κάνει λάθος, εκούσια ή ακούσια.