Skygreece Airlines

AEE320":2mn0cigm said:
Στις 14/04 τον ειχα δει στο αεροδρομιο της Βουδαπεστης!

Προβες για την υποδοχη του ''μεγαλυτερου αεροπλανου στην Ελλαδα'' εκαναν :D :D
 
Στο Amadeus, με εξαίρεση μία εβδομαδιαία πτήση με marketing carrier H1 κάθε Κυριακή προς ΥΤΟ, όλες οι άλλες, αυτή τη στιγμή, φαίνονται σαν "suspended". Ίσως περιμένουν τον Ταξιάρχη να επιστρέψει, για να δουν τι θα κάνουν.

Επίσης, γνωστό γραφείο, με ειδίκευση στα ταξίδια προς ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με τη GW για πακέτα για εννιαήμερα ταξίδια στο Αμέρικα (με την πτήση της Νέας Υόρκης).
 
Πάντως σήμερα στο SKG δεν είδα κανένα 767, ούτε καμιά skygreece, έπρεπε να είχαν απογειωθεί στις 13.30 το μεσημέρι πριν σχεδόν δύο ώρες δηλαδή αλλά τίποτα, μάλιστα αν δει κάποιος και στο flightradar24 γράφει για την πτήση ως unknown, μακάρι να κάνω λάθος
 
Ο Ταξιάρχης βγήκε εκτός χρονικού προγράμματος από την τεχνική βάση της Βουδαπέστης λόγω έξτρα εργασιών που προέκυψαν κατά τη διάρκεια του C-check. Γι αυτό και όλη αυτή η... αναμπουμπούλα.
 
Κρίμα οι επιβάτες που έμειναν με τις βαλίτσες στο χέρι, και κρίμα οι συγγενείς που τους περίμεναν στα αεροδρόμια της δύσης, απορώ πώς θα διεξαχθούν οι πτήσεις με ένα αεροσκάφος που είναι το 767, τα υπόλοιπα δρομολόγια με τι θα διεξαχθούν? Με το αόρατο 340? Με τα 330 της bh air που κάνανε συνεργασία? Δεν τα λέμε αυτά για να πάμε κόντρα σε κανέναν μακάρι να φτάσει και μέχρι Αυστραλία και Τόκιο και Αφρική η εταιρεία αλλά εδώ μέχρι την Θεσσαλονίκη δεν φτάνει, απλή λογική, μόνο σοβαρότητα δεν εκπέμπει αυτή η εταιρεία
 
Όπως γράφτηκε και πιο πάνω, η πρώτη «πανηγυρική» πτήση θα γίνει με άλλο αεροπλάνο ιδίου τύπου. Από τις υπόλοιπες, οι περισσότερες φαίνονται σαν ακυρωμένες, με εξαίρεση μία εβδομαδιαία προς Τορόντο, κάθε Κυριακή. Για ενδιάμεση στάση στο Ζάγκρεμπ, προς το παρόν, δε βλέπω τίποτα.

Αν σε μία ανταγωνιστική αγορά, αντί να αγοράσεις τις δοκιμασμένες Air Canada ή Air Transat. επιλέγεις να αγοράσεις συναίσθημα, "greek spirit in the air" και υποσχέσεις, τότε τι να πω.

Η προσγείωση στην αεροπορική πραγματικότητα, φαίνεται πως θα είναι λίγο «βαρειά».
 
Και όμως πέταξε χθες η SkyGreece, όχι με τον Ταξιάρχη, αλλά με άλλο νοικιασμένο Β767, το EC-LZO, μάλιστα πέταξε από Μαδρίτη για Τορόντο με σαν SGR2709

http://i.imgur.com/nQZYKv2.png

Χθεσινή φώτο
http://i.imgur.com/86p9qjM.png
 
Καλησπέρα!! Ξέρει κανείς με ποιό αεροσκάφος θα εξυπηρετηθεί η αυριανή πτήση της εταιρίας GW423 (ATH-YUL)??
 
Το δρομολόγιο (έστω το πρώτο) έπρεπε να πραγματοποιηθεί πάση θυσία και με οποιοδήποτε κόστος. Το α/φος νοικιάστηκε είτε ACMI είτε Charter και ανήκει στην Ισπανική Privilege Style η οποία το έχει νοικιάσει από την AWAS. Πέρα από την ξευτίλα που θα γλυτώσουν στην παρούσα φάση, υπάρχει η πιθανότητα να τσιμπήσει και κάποιος επενδυτής (ποτέ δεν ξέρεις). Σε αναμονή και τα παίζουμε όλα για όλα. Καλή Πτήση αύριο.
 
Top