Skygreece Airlines

Αν θυμάμαι καλά, tο "cease" δε συντάσσεται ποτέ με "temporarily", οπότε ή να βάλουν το "suspend" στη θέση του ή να βγάλουν το "temporarily".

Βέβαια, και τα αγγλικά του Πατρός, εξ όσων διαπίστωσα, δεν είναι και τα καλύτερα και στο εγχειρίδιο των ανακοινώσεων της καμπίνας επιβατών δε νομίζω να υπάρχει η λέξη "cease".
 
Γουι σπηκ βερι ματς ηγκλης!
Δε μαγαζί έκλεισε φορ σουρ!
:wall:
 
Πριν απο μια ωρα περιπου ανακοινώθηκε σε ιστοσελίδα το οριστικό κλείσιμο της εταιρείας. Δυστυχώς οι οικονομίες των ιδρυτών της εταιρειας στερεψαν. Αλλα δεν φρόντισαν ουτε τους επιβάτες να ενημερώσουν και προτίμησαν να τους κοροϊδεύουν και οι ίδιοι οι ιδρυτές προτίμησαν να τα παρατήσουν και να φύγουν χωρίς να τους καταλάβει κανεις. Ντροπή τους. Οποτε το συμπέρασμα είναι οτι σαν την παλαια ολυμπιακή και την Αιγαίου καμια αλλη αεροπορική εταιρεια που θα ιδρυθει δεν θα καρπωσει. Οπως είπε και Τρικούπης: δυστυχώς επτωχεύσαμεν.
 
aris320":195m6555 said:
Οποτε το συμπέρασμα είναι οτι σαν την παλαια ολυμπιακή και την Αιγαίου καμια αλλη αεροπορική εταιρεια που θα ιδρυθει δεν θα καρπωσει.

Kύριος Δημήτρης.Κληρονομικό χάρισμα, διαβάζω τα contrails, επιτυχία σίγουρη. Εχεμύθεια.

Η Astra που μιά χαρά τα πάει τόσα χρόνια, η Ellinair που μπήκε δυναμικά στην αγορά πως ..."καρπωσαν". Η πΟΑ "κάρπωνε"χάρη στα εκατομμύρια των Ελλήνων φορολογούμενων. Η Aegean δεν υποσχέθηκε ποτέ ότι "θα σας πάμε στο Ρίο με τα υπερσύγχρονα Α320 μας που παίζουν και κλαρίνα στο IFE".
 
Δε θελω αρνητικά vibes, παιδιά. Η εταιρεία θα τα καταφέρει, αρκεί να το πιστέψουμε ολοι μας!!!!!!!!!11
 
Πάντως το SX-BPN είναι από τις 25 Αυγούστου στο Toronto.
 
Εγώ ένα έχω να πω χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω την εταιρία: ότι οι ίδιοι που την κράζατε τότε, την κράζετε κ τώρα. Κ θα παρακαλούσα τους διαχειριστές να πράξουν ανάλογα διότι δέχομαι ειρωνικά σχόλια εδώ μέσα χωρίς να έχω ενοχλήσει κανέναν απλά κ μόνο επειδή απάντησα σε παραπληροφόρηση.
 
kleopatra":2nk28tfh said:
Να μάθετε αγγλικά κάποιοι επιτέλους! Λεει για προσωρινή παύση δρομολογίων, δε λέει πουθενά για κλείσιμο!!
Αυτό λέγεται "ευφημισμός" (= η χρήση μιας λέξης ή έκφρασης στη θέση μιας άλλης, επειδή θεωρείται λιγότερο αρνητική, δυσοίωνη ή επιθετική ή χυδαία από αυτήν που αντικαθιστά, κατά το βικιλεξικό).
 
Top