Skyserv handling

Aπο οσα μου εχουν μεταφερει και απο ολες τις κινησεις που εχουν γινει ολα αυτα τα χρονια σε μεγαλο ποσοστο φταιει η αδυναμια ως προς το κλεισιμο συμφωνιων.Δεν ειναι τυχαιο οτι απο την μερα που μπηκε η Πειραιως στο οικονομικο εκλεισε καμποσες συμφωνιες αλλα η κατασταση πλεον ηταν μη αναστρεψιμη για την εταιρεια.
Τωρα για μιζες κατω απο το τραπεζι δεν εχω ακουσει ουτε μου εχουν μεταφερει κατι..Φανηκε απο τις μεταγραφες στελεχων και υπαλληλων προς Goldair κυριως..
 
Τελικα τα μισθα θα κινηθουν κατω των 600€...Κατι που επρεπε(βαση των πωλησεων που ειχε σαν εταιρεια)να ειχε γινει 3 χρονια πριν...
 
700-750€ μικτά συν αργίες βραδινά συν κουπόνια απο 100€ έως 250€ ανάλογα το πόστο. Κ ανάλογα κάποιοι αορίστου που μπόρεσαν να διαπραγματευτούν κατι καλητερο
 
Κ ανάλογα κάποιοι αορίστου που μπόρεσαν να διαπραγματευτούν κατι καλητερο
Ετσι οπως το γραφεις ειναι σαν υιοθετουν 2 μετρα και 2 σταθμα και ειναι κατι που δεν θα μεινει ασχολιαστο εκει μεσα ειδικα σε θεσεις με το ιδιο αντικειμενο.Απο γνωστο μου που τα υπολογισε αν βγαλεις ΙΚΑ και κρατησεις βγαινουν βαρια βαρια 600€ και κατι ψιλα..ως προς τα νυχτερινα και τις κυριακες με τον κοσμο που εχει θα ειναι ελαχιστη η διαφορα προς τα πανω.Και τα 600€ με βαρεο ενσημο ειναι υπεραισιοδοξο βαση και της ηλικιας(αλλες κρατησεις εχει ενας μεχρι 30 ετων αλλες ενας μεχρι 55 ετων)
 
Ένας ένας και οι χαμηλόμισθοι υπάλληλοι φεύγουν απο την εταιρεία μετά απο τις τραγικές προσφορές για τους νέους μισθούς. Σε λίγο καιρό μην απορήσετε αν αρχίσουν να φεύγουν μία μία και οι μεγάλες εταιρείες που κάνει handling. Σε λίγο καιρό και στα ελληνικά αεροδρόμια θα εργαζόνται μετανάστες όπως στο εξωτερικό με μισθό πείνας. Δυστυχώς τα μικροατυχήματα θα είναι προ των πυλών.
 
Απο ατομο που μιλησα σημερα οντως οι μισθοι ειναι πολυ χαμηλοι(δεν δινει 3ετιες πλεον)και σωζουν καπως την κατασταση τα κουπονια.Βεβαια σε θεσεις"ευθυνης"δεν προκειται να κοπει τιποτα περαν των οποιων μειωσεων εχουν γινει ηδη.Βεβαια η περικοπη μισθων εχει γινει γενικο"φαινομενο"σε ολες τις εταιριες που δραστηριοποιουνται στον ΑΙΑ(ερχονται μειωσεις και στην Goldair) και ισως θα πρεπει η πολιτεια να κοιταξει σε εναν τοσο ευαισθητο χωρο να τηρουνται τα προβλεπομενα.Ουτε Εμπορικο Κεντρο ειναι ουτε κανα εργοστασιο στην Μανδρα.Ειναι η μεγαλυτερη πυλη εισοδου και εξοδου της χωρας!
 
Ξεκινησε η "συγχωνευση";Ετσι μου ψιθυρισαν τα μικρα μου σπουργιτακια...Υπαρχει μια κινητικοτητα παντως απο τα στελεχη και των 2 εταιριων..
 
Re: Απορία για Aegean

Άσχετη απορία με τα παραπάνω αλλά για να μην ανοίγω νέο τόπικ ρωτάω εδώ:

Τώρα που η Aegean εξαγόρασε την Olympic Air όταν ταξιδεύεις business class με Aegean μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το lounge της Olympic Air στον AIA?
 
Re: Απορία για Aegean

Δεν έχει κανένα lounge η Olympic Air...
 
Re: Απορία για Aegean

Ας το θέσω αλλιώς τότε:

Το πρώην lounge της Ολυμπιακής ποιος το χρησιμοποιεί πια;
 
Top