SkyWork Airlines (SX/SRK) στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter AirNewZealand
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
να ξέρεις, ότι αν δεν εμφανιστείς στην επόμενη πτήση (Βέρνη - Λονδίνο) επιτόπου θα σου ακυρωθεί όλο το εισητήριο (και η επιστροφή ακόμα)

Νέες πτήσεις στην Ελλάδα(Ηράκλειο,Μύκονος,Σαντορίνη,Ζάκυνθος) προγραμματίζει από την Άνοιξη η SkyWork Airlines σύμφωνα με την ιστοσελίδα της arrow: https://www.flyskywork.com/gr.

thakaran":2i2oezjb said:
Μα αυτό είναι το "περίεργο", έχει 99 ευρώ one way

Ακριβώς αυτό, στην γραμμή SKG - BRN - SXF από Θεσσαλονίκη για Βερολίνο μέσω βέρνης συμπληρώνω την φόρμα και μου βγάζει με φόρο αεροδρομίου 98.99€
δεν μπορώ να καταλάβω, τελικά αυτό ισχύει ή μας κοροϊδεύουν και εμείς απλά θα φάμε την λυπητερή μετά..στο τέλος.

Γιατί δεν εξηγείται τόσο φτηνή πτήση, ενώ όλες οι άλλες εταιρίες έχουν την πτήση στα 200+

Μπορεί κανείς να μου λύσει αυτή την απορία;

Ευχαριστώ.

Για ακόμα μια χρονιά δεν έκλεισα εγκαίρως τα εισιτήρια για την Χριστουγεννιάτικη επιστροφή στα πάτρια εδάφη, κι απ' ότι φαίνεται θα το πληρώσω ακριβά το λάθος. Ή όχι;

Προβληματίζομαι για το αν θα πρέπει να βασίσω μια τέτοιου είδους μετακίνηση σε αυτήν τη μικρή εταιρία. Κυρίως για το αν θα έχουν πληρότητες που θα διατηρήσουν το δρομολόγιο μέχρι την ημερομηνία αναχώρησης μου (η επιστροφή δεν με νοιάζει τόσο :mrgreen: ) ή θα ψάχνω Χριστουγεννικάτικα λεωφορείο Λονδίνο-Θεσσαλονίκη.

Τώρα θα μου πείτε τι ρωτάω κι εγώ, προφητικές ικανότητες δεν έχει κάποιος μας αλλά θα εκτιμούσα κάθε άποψη ή χρήσιμη πληροφορία.

Η SkyWork αυξάνει από 2 σε 3 τις πτήσεις της για Θεσσαλονίκη και ακυρώνει τις πτήσεις που είχε προγραμματίσει για Ηράκλειο,Μύκονο και Ζάκυνθο

Στις 11 Οκτωβρίου θα είναι η τελευταία πτήση της εταιρεία προς Θεσσαλονίκη. Θα είναι η τρίτη περικοπή μετά το σταμάτημα στις 3 Αυγούστου προς Ζάγκρεμπ, και στις 6 Αυγούστου προς Βουδαπέστη.

Το θερινό πρόγραμμα της εταιρείας ανακοινώθηκε αλλά η Ελλάδα δεν είναι στα σχέδια, αποχώρηση για να αφήσουμε χώρο για τους μεγάλους. Κρίμα. :cry:

https://gallery.mailchimp.com/ea2961516 ... -184509629