Skyworld για Ινδία.

Re: Ετοιμαστείτε για Ινδία

Δε μπορώ να πω πως δεν εντυπωσιάζομαι από το δίκτυο της εταιρείας...

Επίσης, από τη σελίδα τους φαίνεται πως το route VCE-ATH-ATQ θα γίνεται μια φορά τη βδομάδα (σα τη Ρομίλντα για Χάλκη-Τήλο-Σύμη ένα πράμα) ως εξής :

-----6- VCE2000 - 2200ATH2230 - 0900ATQ
------7 ATQ1030 - 1300ATH1430 - 1630VCE

Αλλά φαντάζομαι πως το δουλεύουν ακόμη... :|

Κι εμένα μου φάνηκε πολύ παράξενο ότι οι πράκτορές τους δεν έχουν δικά τους Domains και έχουν διευθύνσεις yahoo κλπ. Επίσης, μπήκα και διάβασα τους όρους σύμβασης και παρατήρησα ότι προς το τέλος αναφέρονται πτήσεις προς ΗΠΑ και Καναδά αλλά και αναφορά στην Air Transat. Προφανώς ο δημιουργός της σελίδας έπαιξε με copy/paste. Το online booking τους λειτουργεί πολύ γρήγορα (σα να μην επικοινωνεί καν με κάποιο in-house CRS) O αριθμός ATOL φαίνεται πως είναι ψεύτικος... και πολύ ασχολήθηκα, μου φαίνεται...

Ας ασχοληθώ κι εγώ λίγο. Κατ΄ αρχήν να πω ότι που φαίνετε λίγο fake το όλο. Το domain ανήκει στην Afrijet Airlines Europe Spa. Στον ίδιο server με την παραπάνω σελίδα υπάρχει και η σελίδα http://www.skyjet-uk.com/. Κάπως σαν να μοιάζει το layout αν και πάνω γράφει και αυτό το ωραίο το Air Slovakia...

Μόνο σοβαρό δεν μπορώ να το κρίνω το επιχείρημα. Το μέλλον θα δείξει ;)

Μια απάτη και μισή είναι! Δοκιμάστε να κάνετε κράτηση. Εγώ πάντως την έκανα με οτι να ναι στοιχεία, έγινε confirmed booking, μου "τράβηξαν" και τα χρήματα απο τη τράπεζα! :lol: Μερικοί προσπαθούν να βγάλουν εύκολα χρήματα ... :with:

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!! ΜΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

Έκανα κράτηση με όνομα για τον Π..........ο (ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ), e-mail που δεν υπάρχει, Αριθμό διαβατηρίου που δεν υπάρχει και το βασικότερο όλων ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Η κράτηση έγινε αμέσως και έστειλαν confirmation number.

Οι άνθρωποι είναι ΚΛΕΦΤΕΣ.

Διαδώστε το