Airforce10
Νέο μέλος (Tourist)
Καλημέρα σας παιδιά!όπως καταλάβατε από το θέμα του thread έχω κάποιες απορίες για τη ΣΜΑ. Αρχικά, πρέπει να σας πω ότι είμαι κοπέλα, 17 χρονών και έχω μεγάλη τρέλα με την αεροπορία. Είμαι γενικά καλή μαθήτρια στο σχολείο και αν έχω και την τύχη με το μέρος μου σε 2 εβδομάδες που δίνω πανελλήνιες, μπορώ να πιάσω τα μόρια της σχολής!αυτό που θα ήθελα να ξέρω είναι γενικά τι συνθήκες επικρατούν μέσα στη σχολή!έχω διαβάσει πληροφορίες μέσα στην ιστοσελίδα της πολεμικής αεροπορίας, αλλά δε μου φτάνουν
το να μπω στη σμα είναι ένα μεγάλο όνειρο, είμαι άτομο που αν θέλει κάτι πάρα πολύ δε το βάζει κάτω! και βέβαια αν πω ότι δε με ενδιαφέρει η άμεση εργασιακή αποκατάσταση που προσφέρει ο στρατός, θα είναι ψέμα, αλλά και πάλι δεν είναι και το κυρίαρχο κίνητρό μου!
Επίσης θα ήθελα να ξέρω σε τι μέτρα κυμαίνονται οι μισθοί των μηχανικών αεροσκαφών!Εάν λάβω υπ'όψιν μου το μισθό που παίρνει ένα γνωστό μου άτομο που έχει τελειώσει εδώ και λίγα χρόνια τη σμα, τότε δεν ισχύουν αυτά που λένε όλοι σχετικά με τους χαμηλούς μισθούς των στρατιωτικών!

Επίσης θα ήθελα να ξέρω σε τι μέτρα κυμαίνονται οι μισθοί των μηχανικών αεροσκαφών!Εάν λάβω υπ'όψιν μου το μισθό που παίρνει ένα γνωστό μου άτομο που έχει τελειώσει εδώ και λίγα χρόνια τη σμα, τότε δεν ισχύουν αυτά που λένε όλοι σχετικά με τους χαμηλούς μισθούς των στρατιωτικών!