Smartwings στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter Kyriakos Sahinidis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Η QS ;;

Ενδιαφέρον ... Έριξα μια ματία οι ώρες από και προς Αθήνα πολύ καλές και οι τιμές επίσης (Σε σύγκριση με την ΟΚ).

Από ότι φαίνεται στο official site το ΑΤΗ - PRG - ATH θα είναι όλο το χρόνο απλά ακόμα δεν έχουν γίνει update στο σύστημα για το χειμερινό πρόγραμμα.

προσωπικά είχα την τιμή να ταξιδέψω στο παρελθόν με την Smart Wings από ΑΤΗ - CHQ με ένα υπέροχο Β737-500. Πεντακάθαρο, αθόρυβο και γενικότερα έμεινα πολύ ευχαριστημένος καθ'όλη την διάρκεια της πτήσης. Δυστυχώς όμως οι ιπτάμενες δεν κατάφεραν να εξυπηρετήσουν όλο το αεροπλάνο in-flight services . Μάλλον δεν είναι μαθημένες σε τόσο μικρές αποστάσεις... :D :)

Ελπίζω χρόνια μετά η εταιρεία να εξακολουθεί να έχει καλά και πεντακάθαρα αεροπλάνα....

Λατρευω το 735!...Βεβαια εχει μονο ενα πια η εταιρια και φερνει πιο πολυ τα 738 Travel Service..Αλλά δεν εχω ταξιδεψει ποτε με τη συγκεκριμενη και δεν ξερω τι "φρουτο" είναι..Δεν ειχε και το καλύτερο ονομα στην αγορά..Δεν ξερω αν βελτιωθηκε..Πάντως στο SKG-PRG δεν βρήκα ποτέ ιδιαιτερα χαμηλες τιμες.Γυρω στα 200..

Να και το ATH-BUD από 27/4..Σχεδόν ιδιες μερες με Α3..1,3,5

BUD-ATH QS1754 Dep. 11:45 Arr. 14:45
ATH-BUD QS1755 Dep. 15:30 Arr. 16:30

http://www.smartwings.com/timetable.php

H smartwings έβγαλε το Αθήνα - Βουδαπέστη και από το site της και από το timetable. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει;

Ναι, μάλλον δεν τους άρεσε που μπήκε η Αιγαίου στο δρομολόγιο.

Σήμερα στην ιστοσελίδα της από τον Απρίλιο και ύστερα βγάζει κανονικά πτήσεις κάθε Δευτέρα & Παρασκευή με τιμές €280 / επιστροφή.

Δε μου βγάζει καθόλου απ' ευθείας πτήσεις στο smartwings.com .

Ο ΑΙΑ αρνείται να ανεβάσει την πτήση της Smartwings λόγω θερινού προγράμματος. Κάτι πρέπει να ξέρουν που δεν ξέρουμε εμείς.

Δεν Ξέρω Για Τους Υπόλοιπους Προορισμούς Αλλα η Ostrava Δεν είναι Νέος Προορισμός Για Τα Χανιά Απο Την SmartWings