Σώστε τους ελληνικούς υποτίτλους..

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
xristos":1tg8bwgl said:
d|m|tr|s":1tg8bwgl said:
Άλλωστε πόσοι από τους γνωστούς πρωταγωνιστές θα κάνουν μεταγλώττιση στα ελληνικά :?: :?:

Γιατί ποιος είπε ότι στην μεταγλώττιση μιλούν οι κανονικοί ηθοποιοί της ταινίας?

Γενικώς πάντως πιστεύω πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει μετάγλωττιση, όχι γιατί είμαστε πίσω ή κάτι τέτοιο. Πολύ απλά, δεν είναι και πολλοί αυτοί που θα το ήθελαν.

Μιλώντας με φίλο μου που μένει Γερμανία, μου είπε ότι πολλοί γνωστοί ηθοποιοί του Hollywood (π.χ. Schwarzenegger) κάνουν μεταγλωττίσεις στα γερμανικά για τους ρόλους τους. Απλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει ποτέ αυτό στην Ελλάδα και για λόγους δυσκολίας της γλώσσας. Πάντως πρέπει να συμφωνήσω με τις περισσότερες γνώμες ότι στο τέλος δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τους ελληνικούς υπότιτλους στα καινούρια DVD.

P.S.: Όταν λέμε καινούρια DVD εννοούμε HD-DVD ή Blu-Ray ή μήπως κάτι... άλλο??

«Εδώ είναι σε κοιτάω μικρή» :shock:
«Στην υγειά του να σε βλέπω μικρή» :x
«Στην υγειά σου μικρή» :roll:

Τα κόκαλα του Humphrey τρίζουν…

+1 από εμένα για να συνεχίσουν οι υπότιτλοι. Γιατί θα ήθελα πολύ να απολαμβάνω αυθεντικές ερμηνείες και όχι κάποιον που κάθεται και τα λέει μπροστά σε ένα μικρόφωνο. Αδυνατώ να φανταστώ πως έστω θα διανοηθεί να προσπαθήσει κάποια ελληνίδα ηθοποιός της κακιάς ώρας να μεταγλωττίσει καταπληκτικές ερμηνείες όπως την πιο πρόσφατη της Έλεν Μίρεν στη Βασίλισσα. Χίλιες φορές οι υπότιτλοι, λοιπόν, να πιάνουμε συναίσθημα και να εξασκούμαστε στα αγγλικά.

Επειγόντως να ξεκινήσουν οι μεταγλωτίσεις!!
Δεν σας έχει λείψει να βλέπετε π.χ. τον Ανέστη Βλάχο να μιλάει και να ακούς τη φωνή μετά από λίγο?
Ζήτω ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος. Με τις μεταγλωτίσεις έστω και λίγο θα μας έρχεται στο νου! :great:

Αν εχεις μάθει με υποτιτλους εισαι εξαρτημένος....

Ισως αν τα πατε καλα με τα αγγλικά αρχίζει η απεξάρτιση βάζοντας αγγλικούς υπότιτλους (δεν υπάρχει ετσι το φαινομενο lost in tramslation)

Αλλά η μεταγλώτιση ειναι η μοιραια δοση....

Ζητω οι υποτιτλοι...........!!!!!!!!!!

Υπογραφή..

subjunkie

πωωωωωωωω….εδω στις αργκο ,απο κατω στους υποτιτλους επικρατει ενα μαυρο χαλι(μα τι σκαρφιζονται για να σωσουν το διαλογο ε?)φανταστειτε αυτο να το ακουτε κιολας!!!!σαν το pimp my ride κατασταση δικε μουυυυ!χαχαχαχα!!!!