SOUTH AFRICA 2010

• Thread starter Thread starter OA701
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν λέω έχει πλάκα ρε Belavia να μου κάνεις μαθήματα για το τι είναι η Zimbabwe, πως θα πάω εκεί και να μου δίνεις μάλιστα και τιμές για αεροπορικά, αλλά συγνώμη έχεις υπόψιν σου σε ποιόν μιλάς και τι του λες?

ΚΑΝΕΙΣ δεν έθιξε την ασφάλεια της εταιρείας Air Zimbabwe, φίλε Belavia, τουναντίον, το μέλος Computerise έγραψε "ασφαλέστατη".

Belavia":3j09rep0 said:
...Η Air Zimbabwe διαθέτει 2 Α330-200 και 3 Β737-800...

Αυτό μου θυμίζει τη διαφήμιση με τον ελέφαντα και το αυτοκίνητο στην Ινδία, που τελικά κατάφερε να το κάνει να μοιάζει με Peugeot 206. Κάπως έτσι θα μετέτρεψε και η Air Zimbabwe τα 737-200 της σε 737-800, και τα 767-200 σε Α330-200, γιατί λεφτά για αγορές δεν παίζουν. Μη λέμε και ότι θέλουμε.
Όσο για τους καταρράκτες της Βικτώριας, προτιμώ να τους επισκεφθώ μέσω Ζάμπιας ή ακόμα και μέσω Ναμίμπιας. Πάντως όχι μέσω Ζιμπάμπουε.

Επειδή δε θέλω να μαλώνετε, πάρτε και τη δική μου πρόταση: 10-26/6 (παιχνίδια ομίλων) FRA-JNB με Air Namibia 1 778,47€ Y και 6 856,47€ C class

Nα θυμίσω εδώ, ότι στον διαγωνισμό που γίνεται την ερχόμενη Δευτέρα, συμπεριλαμβάνονται και τα JNB, CPT...

Άρα πολύ πιθανόν να υπάρξει και προγραμματισμένη πτήση απο ΑΤΗ, εκτός τα αναμενόμενα charter...

george1971":33ottm98 said:
Θα σας δώσω μία πρόγευση και φυσικά το απαιτούμενο Trip report σε 1,5 μήνα από τώρα... στις Πρωτοχρονιάτικες διακοπές...

George, περιμένουμε το trip report αλλά και φωτό απ' τα αεροδρόμιά τους :great: ... Καλά να περάσεις 8) ...

Λοιπόν τι λέτε?

http://www.fifa.com/worldcup/standings/group=249724/index.html

Δύσκολα να πάω σαν ελευθερος και ανεξάρτητος ταξιδιώτης.Αμα βρω τπτ καλό με οργανωμένο και καλή[κάνω πλάκα}τιμή τσάρτερ της χαράς με εισιτήρια των αγώνων και χωθώ έχει καλώς.
Θα μάθω αλλά γνωρίζετε τίποτα κανείς σχετικά με Νότια Αφρική.
Τα λίγα ΄που ξέρω εγώ είναι οτι κάνει θραυση το εητζ και η εγκληματικότητα.Και τον Μαντέλα.Α και μιλάνε καλά Αγγλικά[μητρική τους γλωσσα άλλωστε}.

Πάντως με Οττο χαλαρά μέχρι τον ημιτελικό φτάνουμε.Τους Εγγλέζους ή τους Γερμανούς στη φάση των 8 εφόσον τα καταφέρουν να φτάσουν θα τους διαλύσουμε. :D

Χμ καλύτερα να έχουμε και υπομονή.Ο ημιτελικός που μας ενσιαφέρει γίνεται στο Κεπ Τάουν στις 6 Ιούλη ενώ ο μεγάλος τελικός στο Γιοχάνεσμποργκ στις 11/7/10.

Οι πόλεις που θα παίξει η Ελλαδάρα στις φάσεις των ομίλων είναι α} Nelson Mandela Bay/Port Elizabeth {με τους κιτρινιάρηδες}
β}Mangaung / Bloemfontein {με τα λιοντάρια}
γ}Polokwane {με τον Μαραντόνα}