[Split] από το ATH-LHR, LGW-SKG, British Airways, Y/C Class

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Akis

Administrator
Staff member
Περιοχή
Dortmund
Website
www.airliners.gr
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
ANA
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDLW
pilot777":3lf3yizm said:
ISWS TA PARALEW E? PANTWS EXW NA PW OTI EISAI PARATHRHTIKOTATOS... EIXE HLIO PANW APO TA SUNNEFA E? DEN TO EIXA PROSEXEI POTE AUTO!!! KAI MHN LES XAZOMARES 30000-33000 PODARAKIA APOKLEIETAI... FL350 AND ABOVE. EINAI INSIDE RULE... TO SKASMENO TO BOEING KAIEI POLLA KATW APO EKEI........ SUMFWNEIS?

DEN MAS EIPES OMWS GIA KANENA KORITSAKI RE PAIDI MOU... APO OTI FAINETAI DEN EXEIS TO PILOT'S ATTITUDE ESY.. MONO TO FAI KAI TO POTO SKEFTESAI... GIA THN XWNEPSH TIPOTA? EGW APO THN ALLH SKEFTOMAI PANTA NA XWNEUW!!!!!

THA FAW VRUSIMO ALLA EXEI XAVALE!!!

Δεν ήμαστε όμως εδώ για να κάνουμε "χαβαλέ" αλλά για να συζητήσουμε ΣΟΒΑΡΑ κάποια θέματα. Σου το έχω πει ήδη μέσω ΠΜ το επαναλαμβάνω μία μόνο ακόμη φορά. Προσοχή στις εκφράσεις σου. Τελευταία προειδοποίηση. Επιστροφή στο θέμα!

ISWS NA EXEIS DIKIO AKIKAI DEN THA MPW SE KOPO NA TSAKWTHW H NA SXOLIASW... EIMASTE SE ENA FILIKO FORUM OPOU O KATHENAS LEEI THN APOSPSH TOU KAI O XAVALES PREPEI NA EINAI STO PAIXNIDI!!! TO GELIO XEREIS DEN KANEI KAKO KAI PROS THEOU EW DN EXW SKOPO NA PROSVALW KAPOION OUTE NA GELOIOPOIHSW!! NA GELASOUME KAI LIGO EXW SKOPO!! OPWS EIDES TO LEW AI TON CAPTAIN CHRIS.. LES EKEINOS NA MHN EKANE PLAKITSA OTAN EIPE OTI PANW APO TA SUNNEFA UPARXEI HLIOS? MAS THEWREIS HLITHIOUS?
DEN XERW TI SXESH EXEIS ESU TWRA ME TO AVIATION ALLA PISTEUW KAMMIA!!! EPEIDH EGW EXW MEGALH OMWS NA XEREIS OTI O KOSMOS TOU AVIATION EXEI MIA AGAPH STO ANTITHETO FULO!!! KAI OLA TA PAIDIA ED MESA THA SUMFWNOUN!!
EAN THEWREIS OTI MILAME SOVARA EXEIS DIKIO KAI TO UPERASPIZOMAI!!! SOVARO THEMA OMWS DEN EINAI TA PETSETAKIA THS BA KAI H SAMPANIA!! EEE? SE THEMMATA OPWS AUTA DHLADH STA TRIP REPORTS PISTEUW OTI XWRAEI LIGO KALAMPOURI!! DEN EXW KANEI SXOLIO KAKO H ME ASXHMO LOGO SE KAPOIO ALLO THEMA!!
EPISHS TO HGHTIKO YFAKI SOU EINAI GELOIOPOIHSH!!!!! SKETH!!!! 'TELEUTAIA PROEIDOPOIHSH' DEN TO KATALAVA AUTO? THA MAS PETAS EXW H TI? MPWS STELNEIS KAI MHNUSEIS? STHRIZOUME TO SITE OXI OIKONOMIKA AKOMA OMWS EPILEGW NA KANW TIS SUZHTHSEIS MOU EDW KAI NA OHTHAW PAIDIA POU EXOUN PATHOS KAI MELLON GIA THN AEROPORIA.. THA MPOROUSA OPWS KAI ALLOI GNWSTES NA EIMASTE STO PPRUNE KAI NA TA LEGAME!!! EXEIS MATHEI NA KRINEIS TA GELOIA SXOLIA KAI OXI TO KALO POU PROSFEROUME APANTWTAS SE ERWTHMATIKA ATOMWN POU EIXA KAI EGW STHN LIKIA TOUS!! O SKOPOS EINAI H GNWSH H AXIOPOIHSH KAI I XAVALES!!
WS TEIKH PROSWPIKOHTA ESU MPOREIS NA KANEIS OTI THELEIS!!! ELPIZW NA EXEIS ASXOLHTHEI ME TO KOMMATI TOU AVIAITON PERAN TOU MICROSOFT SIMULATOR GIANA MPORESEIS NA ME KOITAXEIS TA MATIA KAI NA MOU APANTHSEIS!!! METO NA KANOUME TA MIKRA MEGALA APLA KATAFERNOUME NA GINOMASTE GELOIOI KAI TO XEREIS!! AFOU SKOPOS SOUEINAI NA DEIXNEIS AUTHORITY OVER US GO ON MATE!!!!

DEN HTHELANA FTASW SE AUTO TO SHMEIO KAI LUPAMAI EILIKRINA!!!!

KALES PTHSEIS FILARAKI H OTIDHPOTE KANEIS!!! APO EDW KAI MPROS THA DIAVAZW MONO AN AUTO EPITREPETAI!!! AN ME PETAXEIS EXW DEN XERW PWS GINETAI AUTO ALLA AN MPOREIS KAI NIWTHEIS OTI PREPEI KANE TO!!!

ELPIZW NA MPOROUSAME NA TA POUME AP KONTAKAPOIA STIGMH !!!!

ME H XWRIS (DEN EXEI SHMASIA) EKTIMHSH

VAGGELHS

Βαγγέλη, με το συμπάθιο, αλλα έχουμε και αλλα άτομα εδώ στο forum που είναι πιλότοι, αλλα δεν το διατυμπανίζουνε πως εσύ! Και σε κάθε περίπτωση βρίσκω το post σου λίγο παρατραβηγμένο! Είμαστε εδώ γιατί η αεροπορία είναι hobby και αγάπη για μας! Μερικοί τα κατάφεραν να γίνουνε πιλότοι και να κάνουνε την αγάπη (hobby) επάγγελμα, μερικοί άλλοι όχι! Δεν σημαίνει ότι οποιος ΔΕΝ είναι active σε μια εταιρεία είναι άσχετος με την αεροπορία! Από την πρώτη στιγμή που ήρθες εδώ λες το ποσο ωραίος και καλός πιλότος είσαι κλπ.. Στην Γερμανία λέμε τύπους σαν εσένα "Klugscheisser" << Bρες λεξικό και μετέφρασε το!

ENTAXEI PAIDIA!!!! KATALAVA!!! EXOUME KLIKES EDW!!! KALANA PERNATE STHN KRUA GERMANIA!!! DEN EIPA POTE OTI EIMAI KALS KAI WRAIOS PILOTOS!!! ESU NOMIZEIS AUTO!!!
TO POIOS AGAPAEI TO AVIATION FAINETAI!!!

TO PARATRAVHXAME UPERVOLIKA!!!!! EIMAI PERHFANOS POU KANW TO HOBBY MOU KARIERA KAI PERASA POLLA GIA NA FTASW EKEI POU EFTASA!! ETSI EIMASTE EMEIS EDW STHN AGGLIA 'KOMPLEXIKOI' KAI EPIDIXEIES!! NIWTHW OTI UPARXEI ANTAGWNISMOS KAI ISWS MIA MORFH ZHLIAS!!!

XARHKA IDIAITERA KAI PALI!!

Λες ότι δεν θα μπεις στον κόπο να σχολιάσεις τα όσα έγραψα, αλλά τελικά το κάνεις. Κάτι δεν πάει καλά, έτσι; Το τι κάνω εγώ επαγγελματικά, δε νομίζω να έχει σημασία διότι μερικές φορές οι μη επαγγελματίες γνωρίζουν περισσότερα επειδή είναι το hobby τους. Και το χόμπι σου το βλέπεις αλλιώς από την δουλειά σου! Εσύ πάλι έκανες το χόμπι σου επάγγελμα και όντως σου αξίζουν συγχαρητήρια. Αλλά αυτό δεν αλλάζει και πολλά σε αυτό το φόρουμ. Όλοι τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις έχουν, άσχετα με το επάγγελμά τους, την ηλικία τους, το φύλο τους κτλ κτλ κτλ. Αν σε ενδιαφέρει πάντως τι κάνω, δες στο προφίλ μου.

Από εκεί και πέρα, έχεις κάποιες απόψεις, πάντα σεβαστές, αλλά δυστυχώς όχι θετικές για το φόρουμ. (το γράφω πάλι με το ίδιο υφάκι όπως πριν ε;, μπορεί να το συνηθίσες όμως πλέον).

Εγώ έγραψα όσα έπρεπε να γράψω. Εσύ αποφασίζεις ποιο θα είναι το μέλλον σου στο φόρουμ. Εγώ ποτέ!!! Αν αποφασίσεις να συμμετέχεις ενεργά τότε πρέπει το "υφάκι" σου λίγο να το αλλάξεις και να γράφεις στο "υφάκι" του φόρουμ. Αν δεν το κάνεις χαράζεις τον δρόμο σου. Δική σου η επιλογή λοιπόν.

Υ.Γ. Μετακίνησα τα τελευταία ποστ εδώ γιατί δεν είχαν καμιά σχέση με το trip του CaptainChris.

Βαγγελη θα σου εγραφα την καταληλη απαντηση, αλλα επειδη καποιοι ξερουνε τι θα γραφοτανε επεσε τηλεφωνο και παρακληση να συγκρατηθω! Εδωσα μια υποσχεση και θα την κρατησω! Για το ανοιχτο μερος του φορουμ! Αμα ψαχνεσαι για ξυσιμο να σε ξυσω στο ΠΜ! (Που ελπιζω να μην ψαχνεσαι, διοτι παρα το "ειμαι και ο ολα γα**ν" υφος σου δεν σε βλεπω σαν "εχθρο" μου! Επιλογη δικη σου, που ειπε και ο Ακης!

ΥΓ: Εδω καπου κλεινω το θεμα!!!

ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙ.

Καλά να πάθω όμως, γιατί ποτέ δεν κοιτάζω τα threads του trip reports.

Τον Βαγγέλη τον είχα παραινέσει (ως μή όφειλα και φιλικά νομίζω) 10 μέρες πριν το παραπάνω πανυγήρι να ελλατώσει λίγο στροφές γιατί προσωπικά το ύφος του χάλαγε την αισθητική μου. (βλέπε https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=3060 )

Εγώ ενοχλήθηκα από την προσφορά εκπαιδευτικής βόλτας στο LHR, από εν ενεργεία υπάλληλο της ΒΑ (τον Βαγγέλη), σε έναν άγνωστο στο διαδύκτιο (νομίζω τον thanos) . Προφανώς αυτά που του έγραψα δεν τα έλαβε υπ'όψιν ή δεν τα είδε καθόλου, γιατί προχωρήσαμε σε επισκέψεις στους εξομοιωτές (απαγορεύεται δια ροπάλου χωρίς ID) αλλά και σε προσφορά μειομένων εισητηρίων από το διαδύκτιο, πάλι σε άγνωστους. Πολύ θα με ενδιέφερε το τί θα έλεγε το τμήμα προσωπικού αλλά και το τμήμα ασφαλείας της ΒΑ για όλα αυτά.

Δεν συζητάω για τους κυβερνήτες με τους οποίους ερχόταν Αθήνα. Τους φαντάζομαι στο βράδυ στην παμπ "I was flying with that greek guy today, we went to Athens and we were at 14 miles final and he was spotting topless girls on the beach below with his bloody binoculars. Those greek pilots eh?" (σε αυτό το σημείο, πατήστε το link http://www.army.gr/n/g/archive/marchsong/aeroporos.mp3 και πάρτε όλοι μιά βαθειά ανάσα εθνικής υπερηφάνειας! )

Προσωπική μου άποψη είναι (και ελπίζω να διαβάζεις αυτές τις γραμμές Βαγγέλη) ότι ο Βαγγέλης ότι γράφει δεν προέρχεται από υπεροψία και δεν είναι κακοπροαίρετο. Από ενθουσιασμό είναι ή λόγω ηλικίας ή λόγω νοσταλγίας για κάτι ελληνικοαεροπορικό (?)

Νομίζω ότι έπρεπε να του (σου) είχε εξηγήσει κάποιος, ότι σε αυτό το αεροπλάνο που λέγεται airliners.gr, άλλος(οι) το πετάει(νε) και κάνουν κουμάντο και ότι δεν μπορεί ο κάθε "επιβάτης" να γράφει ότι του φουμάρει. Αλλά αυτό δεν έγινε.

Δεν ξέρω αν έφαγε σούτ τελικά, αλλά εγώ πάντως θα διαβάζω τα trip reports ευλαβικά από εδώ και πέρα, έστω και αν είναι για δρομολόγιο Π.Φαληρο-Σύνταγμα με τα τρόλλευ του ΗΛΠΑΠ.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ