Καλησπέρα παιδιά. Λοιπόν 2 μέρες Αθήνα και πέρασα δυο φορές από το αεροδρόμιο.
Μέρα 1.
Ρωτάω τους αστυνομικούς και μου λένε όλα ΟΚ. Έβγαλα διάφορες αλλά δε βοήθησε ο καιρός. Στο τέλος πριν φύγω πήγα προς τα ΙΚΕΑ και στο κτήριο του Factory έρχεται ένας σεκιουριτάς και αγενέστατος και με ζαλίζει. Άρχισε να μου λέει για απαγορεύσεις και ειδική άδεια το πρωί κτλ. Του είπα πως πολύ απλά δεν έχει κάποια πινακίδα που να το λέει και του ανέφερα 2-3 πράγματα αλλά άρχισε να εξοργίζεται. (Θεματάκια μάλλον με την εξουσία έχουν οι στολοφόροι) είχε βραδιάσει πλέον και έφυγα για να μη χαλάσω και τη διάθεση μου... Οπότε βραδινό πάνινκ δεν έπαιξε.
Μέρα 2.
Πάω πάνω στα σκαλοπατάκια του πάρκινκ που βλέπει τον 03L. Έβγαλα λιγα πραγματάκια και μετά πήγα πριν την αρχή της εισόδου στη στροφή πάνω μέχρι και το τέλος του δρόμου για τους πεζούς. Βλέπεις το 340 και κομμάτι του διαδρόμου. Έκατσα στην άκρη για ώρα και όλα ΟΚ. Πήγα μέσα να φάω κάτι και όταν επέστρεψα στο 10λεπτο πάνω έρχεται υπάλληλος του αεροδρομίου με βανάκι πορτοκαλί. Ευγενικό το παιδί και μου είπε ότι απαγορεύονται οι φωτογραφίες. Μετά από συζήτηση μαζί του με προώθησε στον προϊστάμενο του, όπου μου είπε σε άσχημο ύφος ότι με έχουν δει όλοι, θα με βάλουν μέσα, με είδαν τα ΕΚΑΜ!!!!;;; ότι δεν έχω άδεια, ότι μπορεί να είμαι δε ξερώ γω τι. Στο τέλος της συζήτησης μου είπε ότι πρέπει να βάλω την μηχανή μέσα και να προχωρήσω προς το αεροδρόμιο. Είπα ευγενικά στον υπάλληλο ότι δε μπορούν να με αναγκάσουν να κάνω κάτι, ούτε η αστυνομία μπορεί. Ευγενικά μου λέει δίκιο έχεις, μίλησε στον ανώτερο του και άκουγα τις φωνές από τον ασύρματο. Δε ξέρω τι έλεγε. Τέλος έφυγα για να μην έχει πρόβλημα και το παιδί. Την επόμενη φορά στην Αθήνα θα πάω να πάρω μια άδεια από την Αστυνομία ή Διοίκηση και τελείωσε η δουλειά. Ούτε τους μάγκες να κάνουμε αλλά ούτε και να δημιουργούμε προβήματα. Το θέμα απλά απότι κατάλαβα είναι ο τραμπουκισμός των "ανωτέρων", ασχέτων και ενστόλων.