SPOTTING TRIP TO CORFU 21-24/5

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
A

Anonymous

Guest
Vazw edw to topic giati polloi den 8a to proseksete sto Hobby. :4:

Kanonizetai spotting trip me van (odikws) stin Kerkura me diamoni sto hotel tis Anna Vouzi, sto kakoni kai 70 metra apo tin raketa tou rwy 35. Anaxwrisi prwi stis 21/5 kai anaxwrisi apo Kerkura stis 24/5 to apogevma. Opoios endiaferetai borei na dilwsei summetoxi me PM.

see u

Geia sou CaptainJumbo,poli endiaferousa i protasi sou.Prosopika den exw paei pote CFU,oute exw vrethei sta 70 apo ti raketa alla thelw poli na paw.Distixws mexri ta teli iouniou tha vriskomai sto parisi logo spoudwn,kai tha ithela na se parakalesw an mporeis na mou dwsei to tilefwno tou xenodoxeiou kai mia photografia gia na dw an einai afto pou eida sto dvd
world air routes Corfu-Rhodes.thanks :)

@Kai-Tak: Exeis dei to DVD Corfu-Rhodes?Gia pes endyposeis bre aderfe!

goldfish:Fovero dvd!!eidika oti afora CFU,ta landigs einai fovera,eidika otan prokeitai gia LAUDA AIR kai :thx: B777.Katapliktika kai ta line up sto diadromo 35,katapliktikes kai oi souidezes toples(eipa na sou pw oles tis leptomereies).Axizei na yparxei se mia silogi pantws kai me to parapano,den einai kai tyxaia pou i kerkira fimizete gia to spoting tis.Oti afora RHO pantws den exei tipota to idiaitero.Epeidi eimai freskos sta kolpa,elpizw na se kalipsa me afta pou sou eipa.

Kai Tak":gj5rw257 said:
goldfish:Fovero dvd!!eidika oti afora CFU,ta landigs einai fovera,eidika otan prokeitai gia LAUDA AIR kai :thx: B777.Katapliktika kai ta line up sto diadromo 35,katapliktikes kai oi souidezes toples(eipa na sou pw oles tis leptomereies).Axizei na yparxei se mia silogi pantws kai me to parapano,den einai kai tyxaia pou i kerkira fimizete gia to spoting tis.Oti afora RHO pantws den exei tipota to idiaitero.Epeidi eimai freskos sta kolpa,elpizw na se kalipsa me afta pou sou eipa.

Nai,mono o mapas pou to travage,exei tin prosgeiwsi tou 772 tis NG misi,otan to aeroplano pernaei idi to kanoni.To highlight tis xronias,kai to exei miso! Kata t alla einai poly sympa8itiko dvd.

Kai Tak welcome stin parea!

Ta apartments tis Annas Bouzi einai to roz ktirio dipla sti raketa tou rwy35 stin CFU. To tilefwno gia kratiseis einai to : 26610 24445. Apanda i idia.

By the way, epeidi proekupsan kapoies duskolies den pragmatopoi8ike kanonika to trip stin CFU. Egine omws mia sfinaki volta stin SKIA8O. Epeidi den exw akomi logia na milisw apo tous tonous blast pou fagame, 8a epanel8w gia to St Maarten tis Elladas.....

thanx captainjumbo ekana idi kratisi kai etoimazomai gia aneleito spotting :lol:

mporo na vro kapou programa ptiseon gia CFU

Min ksexaseis na anafereis oti eisai spotter. Exoume eidiki metaxeirisi.
kalo taksidi.