Spotting trip

• Thread starter Thread starter alexander
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Spotting Trip. Would you join??

• Οπωσδήποτε

Votes: 0 0,0%
  • Ναι, αν η τιμή είναι καλή

Votes: 1 100,0%
  • Ναι, υπό όρους

• Δεν νομίζω

• Total voters
    1
lol, to exo akousi afto alex :)

btw: kseris oti to Berolino ine 737/320/ATR heaven stin Germania ? (me ligo tixi omos tha dis Continental 757-200 ;) )

To kserw...kai gi ayto 8a paw gia tourismo me ti gynaika,oxi gia spotting :wink:
BER-FRA ti options exw? :wink:

hm let me see....

me to treno giros 6-8h....kai tha se bgi pio akribo apo ATH-TLX-ATH...

me Low Cost iparxi kali periptosi omos...(oxi mono FRA, kai Stuttgart kai Karlsruhe ine kali periptosi)

tha to tsekaro,

loipon, ton Ioulio to treno mou ebgaine 90 Euro OW eno h Gexx htan sta 88Euro..... perito na po poio dialeksa :lol: A, h LH htan panakrivi sta OW mias kai to return htan POLY pio fthino alla pali den sugrinotan me th Gexx. An thimame kala htan 300 to oneway kai 180 to return!!!!!!!

as we have said Chris...
count me in...

vevaia tha kanonisoume kai ena FRA, sto pigene i sto ela apo to AMS!!!

Εγώ ούτε count me in ούτε out (πω αυτά τα αγγλικά ... αντί να πούμε μέσα και έξω λέμε τα ξενόγλωσσα). Είναι για μένα πολύ νωρίς για να σας πω. Εγώ έχω και το καλό (ή κακό αν θέλετε) να μην το έχω και τόσο μακριά το ΑΜS και θα έχω καλή επιλογή το τρένο...

Αλλά μια ερώτηση. Σαν ημερ/νίες δίνεις 20/30-2-05 :!: 30/2/05 λίγο δύσκολο το κόβω να μπορέσει κάποιος από μας (ακόμη και 29/2 είναι κάπως δύσκολο) :lol: :lol: :lol:

Εγώ είμαι μέσα όποτε αποφασίσετε. Είμαι ευέλικτος.

Και όποιος οργανώσει SXM (αααχχχχ...) θα το προσπαθήσω

Αν και το AMS δεν ειναι άσχημο. Πριν δυο μηνες (ξανα)βρέθηκα στην ταράτσα του και έτρεχα πέρα δώθε από τη χαρά μου σαν σκύλος. :lol:

Άσχετο: Το Spectator's Gallery στο EGLL έκλεισε οριστικά?

OveLix":34par4cr said:
Άσχετο: Το Spectator's Gallery στο EGLL έκλεισε οριστικά?
Πάντως, μέχρι πριν λίγες βδομάδες που πήγε γνωστό μέλος του forum, ήταν κλειστό, χωρίς προοπτικές να ανοίξει.

Ααααααχχχ, Άμστερνταμ... Μη μου βάζετε ιδέες... Έχω και φίλους εκεί που δεν τους έχω δει από καιρό...

George":1b9rkioa said:
Ααααααχχχ, Άμστερνταμ... Μη μου βάζετε ιδέες... Έχω και φίλους εκεί που δεν τους έχω δει από καιρό...

Mwpe tis Epuvies 8a sou steiloume... :P